hm22'nin YGS - LYS günlüğü

Dün bir deneme çözdüm, bir de dengeden 60 soru çözdüm.
İlk fizik denememden sonra ciddi anlamda fiziğin üstüne yoğunlaşmaya karar verdim.
Deneme sonucumu da paylaşayım ..

Türkçe : 36.25
Sosyal : 33.75
Matematik : 35.25
Fen : 34

Toplam Netim : 139.25
Ygs 2 Puanım : 453

İlk biyoloji lys deneme sonucum, 26.25 net ..
İlk denemeler için fena sayılmaz, hele fizikten sonra ..

fen çalışmaya başlamak istiyorum, ama hiçbirşey anlamıyorum nasıl başlamamı önerirsin ?

fen çalışmaya başlamak istiyorum, ama hiçbirşey anlamıyorum nasıl başlamamı önerirsin ?

çok detaya girmene gerek yok diye düşünüyorum.Kimyadan sıradışı analiz güzel bir kitap, soruları çözümlü. işini görür. Biyoloji için de edam yayınları var, özet anlatım. Ondan çalışıp yine çözümlü Olarak körfez çözebilirsin. TM için fizik gereksiz Olur zaten.

ilk öncelikle seni tebrik ederim :KK70: netlerin gayet iyi ( hatta çok iyi maşallah ) . Bir şey sormak istiyodum. Benim fem simetriden yapamadığım sorular var. Soruları atsam bakar mısın?

Son düzenleme:
ilk öncelikle seni tebrik ederim :KK70: netlerin gayet iyi ( hatta çok iyi maşallah ) . Bir şey sormak istiyodum. Benim fem simetriden yapamadığım sorular var. Soruları atsam bakar mısın?

Tabi ki bakarım.Elimden geldikçe çözmeye çalışırım.

Dün biyoloji tekrarı yaptım.
1 tane biyoloji deneme çözdüm.
Fem setten 40 soru genetik çözdüm
Fen bilimlerinden 22 denge sorusu çözdüm.
LYS simetriden Atomdan kuarklara konusuna çalışıp 41 soru çözdüm
Destek ve Hareket sistemine çalışıp 72 soru çözdüm.
Fizikten 2 video izledim.

Dün fizik ve biyoloji konularIm bitti.
Biyolojiden tekrar yapıp soru çözerim.
Fizik için ztw Videolarını her gün izleyerek en baştan tekrar çalışmış olacağım.
Bugün organiğin son Konusuna çalışıp kimyayı bitireceğim.
Matematik 2den türev integral Var.
matematik 1 konularım zaten bitmişti.
Geometrim çok eksik.
Biten derslerimde çok eksiğim var zaten, bundan sonrası için mümkün oldukça tamamlamaya çalışacağım bakalım.

çok detaya girmene gerek yok diye düşünüyorum.Kimyadan sıradışı analiz güzel bir kitap, soruları çözümlü. işini görür. Biyoloji için de edam yayınları var, özet anlatım. Ondan çalışıp yine çözümlü Olarak körfez çözebilirsin. TM için fizik gereksiz Olur zaten.

bende edam biyoloji var sen söyledin diye almıştım bir ara ama çok karışık geliyor :KK43: mesela sen coğrafyaya veya tarihe ne kadar zaman ayırıyorsun gün içinde?

bende edam biyoloji var sen söyledin diye almıştım bir ara ama çok karışık geliyor :KK43: mesela sen coğrafyaya veya tarihe ne kadar zaman ayırıyorsun gün içinde?

Edam Yayınlarının cep kitapçıklarına deyim yerindeyse hastayım:) Bende de Tarihle Coğrafyası var tek kelimeyle mükemmel, boş zamanlarımda serviste minibüslerde açıp okuyorum orda burda heryerde günde 30 dk-1 saat yeterli sanırım toplam:KK34:

Ben zaman zaman soru çözerken yanıma alıyorum edamı, çok özet güzel anlatmış aslında niye öyle geldi ki ? O zaman Anti Biyoloji var, videolar, izlerim dersen onun linkini atabilirim, sayısal için çok basit kalıyor arada pekişsin diye dinliyorum ama tm için güzel.

Ben şu an için tarih coğrafyayı sadece denemelerde çözüyorum. Haftada 1-2 genel ygs denemesi çözüyorum.
Ama sosyal dersleri yorum ile yapılabiliyor. Ortalama 30 net civarında çıkarıyorum, sayısal için ben fazlasına çok gerek görmüyorum, 10 net fazla yapsam 3-4 puan etkiler, onun için de oturup cidden çalışmam lazım. Planım Şubatın sonu- martın başı gibi coğrafyaya ve felsefedeki bazı terimlere göz atmak.Bir de mutlaka boğazların, ticaret yollarının nerelerde olduğunu öğreneceğim, çözdüğüm 3-4 denemeden birinde çıkıyor ve ben daha hiç doğru yapamadım. Şansıma pek güvenmem, ben böyle bir durum yaşıyorsam kesin sınavda çıkar ..

Edam Yayınlarının cep kitapçıklarına deyim yerindeyse hastayım:) Bende de Tarihle Coğrafyası var tek kelimeyle mükemmel, boş zamanlarımda serviste minibüslerde açıp okuyorum orda burda heryerde günde 30 dk-1 saat yeterli sanırım toplam:KK34:

Cep kitapçıkları dediğin farklı mı oluyor ki ? Ben şu ince dergi gibi olanlardan bahsediyorum.
Coğrafyayı oldum olası sevmemişimdir, hele dünya coğrafyasını, eşimle çok fazla tartışma programı izleriz, ne zaman yabancı ülkelerden bahsedilse üşenmez oturur bana dünya haritasının basit halini çizer ve gösterir yerini, ertesi güne unutuyorum. Zaten yer yön duygum da çok kötüdür. Ama planım yatağın başına kocaman dünya haritası açıp uyandığım gibi başına geçmek ..

Son düzenleme:
Tabi ki bakarım.Elimden geldikçe çözmeye çalışırım.

$B9786055168629.jpg $indir.jpg

Şunlar:) Her dersin var Mat 2 lys fizik ygs fizik kimya biyo hepsinden var anlatımı o kadar güzelki bunlarla çalıştığımdan beri sosyalde dershane denemelerinde 33-35 net yapıyorum :KK34:

Dün biyoloji tekrarı yaptım.
1 tane biyoloji deneme çözdüm.
Fem setten 40 soru genetik çözdüm
Fen bilimlerinden 22 denge sorusu çözdüm.
LYS simetriden Atomdan kuarklara konusuna çalışıp 41 soru çözdüm
Destek ve Hareket sistemine çalışıp 72 soru çözdüm.
Fizikten 2 video izledim.

Dün fizik ve biyoloji konularIm bitti.
Biyolojiden tekrar yapıp soru çözerim.
Fizik için ztw Videolarını her gün izleyerek en baştan tekrar çalışmış olacağım.
Bugün organiğin son Konusuna çalışıp kimyayı bitireceğim.
Matematik 2den türev integral Var.
matematik 1 konularım zaten bitmişti.
Geometrim çok eksik.
Biten derslerimde çok eksiğim var zaten, bundan sonrası için mümkün oldukça tamamlamaya çalışacağım bakalım.

hem lys hem ygs konuların mı bitti off ben çok yavaşım ya:KK43: senin hiç konu eksigin kalmadı herhalde

hem lys hem ygs konuların mı bitti off ben çok yavaşım ya:KK43: senin hiç konu eksigin kalmadı herhalde

Türev, integral, geometri haricinde evet bütün konular ama konu çalışma olarak, yoksa daha çok eksiğim var. Ayrıca yavaşım diye düşünme. Ben temmuz ayında başladım. Baya erkendi yani.

Son düzenleme:
Ben zaman zaman soru çözerken yanıma alıyorum edamı, çok özet güzel anlatmış aslında niye öyle geldi ki ? O zaman Anti Biyoloji var, videolar, izlerim dersen onun linkini atabilirim, sayısal için çok basit kalıyor arada pekişsin diye dinliyorum ama tm için güzel.

Ben şu an için tarih coğrafyayı sadece denemelerde çözüyorum. Haftada 1-2 genel ygs denemesi çözüyorum.
Ama sosyal dersleri yorum ile yapılabiliyor. Ortalama 30 net civarında çıkarıyorum, sayısal için ben fazlasına çok gerek görmüyorum, 10 net fazla yapsam 3-4 puan etkiler, onun için de oturup cidden çalışmam lazım. Planım Şubatın sonu- martın başı gibi coğrafyaya ve felsefedeki bazı terimlere göz atmak.Bir de mutlaka boğazların, ticaret yollarının nerelerde olduğunu öğreneceğim, çözdüğüm 3-4 denemeden birinde çıkıyor ve ben daha hiç doğru yapamadım. Şansıma pek güvenmem, ben böyle bir durum yaşıyorsam kesin sınavda çıkar ..

Cep kitapçıkları dediğin farklı mı oluyor ki ? Ben şu ince dergi gibi olanlardan bahsediyorum.
Coğrafyayı oldum olası sevmemişimdir, hele dünya coğrafyasını, eşimle çok fazla tartışma programı izleriz, ne zaman yabancı ülkelerden bahsedilse üşenmez oturur bana dünya haritasının basit halini çizer ve gösterir yerini, ertesi güne unutuyorum. Zaten yer yön duygum da çok kötüdür. Ama planım yatağın başına kocaman dünya haritası açıp uyandığım gibi başına geçmek ..

linleri atarsan iyi olur bir bakarım en azından, sence azda çalışsam yapabilir miyim birkaç soru?

linleri atarsan iyi olur bir bakarım en azından, sence azda çalışsam yapabilir miyim birkaç soru?

Şimdi atamıyorum. Yarın atayım. zaten artık lisede Tmler de Fen dersleri görmüyor mu? Az çok bir fikrin vardır.Günde yarım saatini ayırsan 20 soruya yaklaşırsın bence.

Şimdi atamıyorum. Yarın atayım. zaten artık lisede Tmler de Fen dersleri görmüyor mu? Az çok bir fikrin vardır.Günde yarım saatini ayırsan 20 soruya yaklaşırsın bence.

arkadaşımın lisesinde kurayla her 12. sınıfa bir sayısal ders koyuyorlar fen sınıflarınada sözel ders koyuyorlar yuzeysel anlatıp geçıyorlar, keşke bızım okuldada olsaydı ama yok malesef hmcim :KK43: inşallah puanıma katkısı olsunda çalışırım ben

Çok sağol :KK70: Sende de fem simetri var sanırım . Sorularım ondan zaten:) Bu hafta sınavlarım bitiyor. Sorularımı azaltıp atarım. :KK70:

arkadaşımın lisesinde kurayla her 12. sınıfa bir sayısal ders koyuyorlar fen sınıflarınada sözel ders koyuyorlar yuzeysel anlatıp geçıyorlar, keşke bızım okuldada olsaydı ama yok malesef hmcim :KK43: inşallah puanıma katkısı olsunda çalışırım ben

Hadi ya ben artık bütün okullarda o şekilde zannediyordum.yıllardır uzak olunca sistemden.
Çalış tabi, 3-5 puan O kadar çok şey etkiliyor ki.. Biraz teyzeler gibi Olacak ama kıymetini bilin bu yaşların.

Çok sağol :KK70: Sende de fem simetri var sanırım . Sorularım ondan zaten:) Bu hafta sınavlarım bitiyor. Sorularımı azaltıp atarım. :KK70:

Evet var bende de simetri. Hangi derslerden soruların?
Bu arada sınavlarında da başarılar dilerim ..

Dün matematik 1den bölüm denemelerine başladım.
Karekökten çözdüm, soruları da dağılımı da güzeldi.
36.25 net.
Oran orantının kuralları ile ilgili problemim vardır, karekökten konuya bakıp,100 soru çözdüm.
Organiğin son kısmını da hallettim. 130 soru çözdüm.Ygsye kadar tekrarlarda ve denemelerde çözmeyi planlıyorum sadece, ygs sonrası bir de birey ile üstünden geçeceğim.
Fizikten 3 video izledim. (75 dakika kadar )
Fen bilimleri denge kuvvetten 70 soru çözdüm. Bu arada fen bilimlerini de kaynak olarak beğendim. Kuvvetlerde bile hoş sorular çıkıyor.
Biraz da daha önceden çözemediğim ama çözdürdüğüm soruların çözümleri üzerinde durdum.
Benim için verimli bir gündü ama dün baya yorulduğumu hissettim, bunun için de ufak bir önerim var, bırakıyorum artık çalışmayı çok yoruldum dediğim bir sırada, duşa girdim, arkasından yeşil çay ve yeşil çay ile gözlerime pamuk ile tampon yaptım, 2 saat daha idare etti beni, aklınızda bulunsun ...

X