hm22'nin YGS - LYS günlüğü

$20131118_204415_1.jpg

sinir sistemine çaIışıyordum.Bilim tekniğin ekine bakarken işine yarayan olursa diye paylaşayım dedim.

Dün organik kimyaya çalıştım, 100 soru çözdüm.
Sinir sistemine çalıştım 65 soru çözdüm.
Arada ufak tefek sorular da çözüyorum gün içinde ama onları yazmıyorum, bazen internette çözülememiş olan sorulara bakıyorum, bazen öylesine yanından geçerken kitabın bir sayfasını alıp 3-4 soru çözüp, yoluma devam ediyorum.
Sanırım önümüzdeki hafta integral hariç konularım bitmiş olacak.
Sonra bol soru çözüp, geometriyi en baştan ele alıp bitirmeyi planlıyorum. Tabi son zamanlarda psikolojim pek dalgalı biraz ona da bağlı, biliyordum zaten zaman yaklaşınca böyle olacağını, insanın kendini tanıması da güzel tabi :KK1:

Dün Atomun yapısı ve enerji seviyelerine çalışıp 85 soru çözdüm.
Duyu organlarına çalışıp 80 soru çözdüm.
Behzat hocadan dizileri dinledim. 50 soru çözdüm.
Matematik notlarımdan tekrar yaptım.

Dün türeve devam ettim, 100 soru çözdüm karekökten.
Palmeden de dolaşım sistemi testinin tekini çözdüm.

Dün Endokrin Sistemi hallettim, 60 da soru çözdüm.
Kimya tekrarımı yaptım.
Türeve devam ettim, 50 soru da ondan çözdüm.
Eski çalışma tempom yazdıklarımdan da anlaşılacağı gibi hiç kalmadı, keşke bir anda bir şey olsa da düzelse ..

İlk Lys denememe başladım Fizik ile.
Lys denemelerini bölüm denemeleri olarak yapmayı düşünüyorum.
Haftada her gün bir dersin tekrarını yapıyorum malum. ( En azından programım o şekilde, arada yapmayadabiliyorum.)
Ygs denemelerinde her şey iyi güzeldi ama şimdi moral bozukluğu başlıyor benim için.
İlk denemem . 18.5 Net.
Çoğu yapamadığım 2-3 soru da dikkatsizlik.
Ne olur bu netle, yükselir mi, yoksa her şey hayalde mi kalır bilmiyorum ..
Kısacası alt üst olmuş durumdayım ..

$Screenshot_2013-11-22-15-52-12.png
$Screenshot_2013-11-22-15-57-12.png
Kızlar şu 2 soruya bakabilecek Olan var mı?

Bugün fizik tekrarı yaptım.
1 tane fizik denemesi çözdüm.(Kapsül)
x Işınları ve radyoaktivite çalışıp 60 soru çözdüm.(simetri)
Denge momentten 90 soru çözdüm. (karekök)

Bugün fizik tekrarı yaptım.
1 tane fizik denemesi çözdüm.(Kapsül)
x Işınları ve radyoaktivite çalışıp 60 soru çözdüm.(simetri)
Denge momentten 90 soru çözdüm. (karekök)

Çalışma azmine hayranım ve bırak eczacılığı geçtimm en iyi en yüksek yerleri kazanacağından eminim kazanmazsan gel yüzüme tükür:KK1:

Çalışma azmine hayranım ve bırak eczacılığı geçtimm en iyi en yüksek yerleri kazanacağından eminim kazanmazsan gel yüzüme tükür:KK1:

çok teşekkür ederim.son zamanlarda olmayacak mı acaba diye moralimi bozuyorum, çok iyi geldi yazın :KK17:

çok teşekkür ederim.son zamanlarda olmayacak mı acaba diye moralimi bozuyorum, çok iyi geldi yazın :KK17:

Ne demek moralini düzeltebildiysem ne mutlu bana! Sen kazanmayacaksın da kim kazanacak inanıyoruz sana :) Aynen devam Allah karşılığını mutlaka verecek inşallahh amin :KK34:

Ne demek moralini düzeltebildiysem ne mutlu bana! Sen kazanmayacaksın da kim kazanacak inanıyoruz sana :) Aynen devam Allah karşılığını mutlaka verecek inşallahh amin :KK34:

Umarım uğraşan, isteyen herkes karşılığını alır. Emeğinin karşılığını alamam gerçekten zor bir durum. Bu arada fizik için körfezi sen önermiştin değil mi? Pazartesi bir aksilik çıkmazsa başlamayı düşünüyorum.

Dün Kahvaltı sonrası dışarı çıktı. Akşam üstü birden başım dönmeye başladı. Bütün gece etrafım döndü durdu. Bu arada 1saat falan fizik videosu izledim ama kötü bir gün geçirdim.Bu sıralarda sık sık başım dönüyor.Umarım bugün daha iyi olur.

X