- 22 Şubat 2013
- 696
- 59
Kızlar ben gideyim de ders çalışayım biraz, iyi akşamlar şimdilik size ..
İyi çalışmalar sana canım. İyi akşamlar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben gideyim de ders çalışayım biraz, iyi akşamlar şimdilik size ..
evet aynen bu forumu çok sevdim daha önce neden üye olmadım diyorum kendi kendime:)
Canım üçtür adını ve yaşını soruyorum.Görmüyorsun herahalde:) çatladım meraktan:d
sen mi ben mi Elittt'ciğim, konuyu takip ediyorum bekliyorum çatladım ben de meraktan hahah
Allah iyiliğini versin Belki söylemek istemiyordur diyeceğim ama öyle olsa söylerdi. Görmüyor herhalde. Ya ben burada nicklerle hitap etmeyi sevmiyorum tuhaf geliyor.Benim adım Merve seninki ne canım.Sen söyle bari=)
memnun oldum Tuğba ben de canım :)
okuyorum geriye doğru ama göremedim sen ne istiyorsun, kaçıncı yılın :)
Bende memnun oldum. 4.Girişim diyeceğim ama bu sene girmedim. 93 lüyüm ben. sen 94lüsün galiba.Beslenme ve Diyetetik istiyorum.Sen ne istiyorsun Tuğba'cığım (oh be normal bir şekilde hitap ettim içim rahatladı vallahi )
ben de 93lüyüm :) geçen yıl okuluma devam ettiğimden girmedim ama bu yıl artık okuduğum bölümden o kadar nefret ettim ki bıraktım :) ben bu yola itü mimarlık diye çıktım ama okuduğum bölüm bana gösterdi ki hiç benlik değilmiş bu şekilde projeli bölümler :)
ben de dedim ki madem 3. defa giriyorum madem 4 yıl sonra olacak tam olsun Tıp olsun :)
hayırlısı tabi
itü mimarlığı mı bıraktın? Hayırlısı olsun.Hatta istediğin hayırlısı olsun=)
hayıır hayıır itü mimarlığı bırakmadım tabi öyle bir yazmışım ki hahah
itü mimarlık istiyordum, yıldız şehir bölge oldu ama mimarlıkta kalmıştı içim geçiş için ortalama yaptım ama kısmet değilmiş olmadı ben de şehir ve bölge planlama bölümünden nefret ediyordum ve bıraktım, bu bölümde de mimarlık gibi projeler var ve çook yorucu :)
bu esnada farkettim ki ben tasarım yapmayı çok istiyordum ama pek de tasarımcı olacak biri değilmişim :)
itü mimarlık olmuş olsaydı yetenek metenek takmazdım paşalar gibi okurdum zaten
evet çok güzel bir dilek hakkaten istediklerimiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)
Amin.Hangi üni.deydin canım kaç binle girmiştin.
yıldız teknikteydim canım 40bin küsürdü sıralamam
fem'e kaydolmuşsun herhalde yanlış okumadıysam. o zaman da mı fem'e gitmiştin?
Butikten memnun kalmadıysan fem de şüpheli derim ben=) Femle ilgili mesajlarımızı okudun mu burada var birkaç sayfa geride. Kaça gitmiştin butiğe.Yok ben hayatımda ilk defa feme gideceğim :) daha önceleri istemiştim babam çok cemaatçiler falan diye istemedi ama bu yıl artık gidiyorum :)
Önceki yıllarda butik dersanelere gittim ve hep problem hep sıkıntı düzensizlik hocalar habire değişiyor herkes çok lakayt bu yıl dedim fem e gidicen öyle de yaptım bakalım inşallah memnun kalırım:)
Butikten memnun kalmadıysan fem de şüpheli derim ben=) Femle ilgili mesajlarımızı okudun mu burada var birkaç sayfa geride. Kaça gitmiştin butiğe.
2200 falan ama o zamanlar bağcılarda oturuyorduk şimdi Pendik,
Okudum evet memnuniyet pek yoktu :)
Ben de Bağcılar'dayım Nasıl bir butik o öyle çok ucuzmuş Adı ne?
Benim hemen evimin yanındayız güneşlide, adı değişti galiba bu günlerde etkin eğitimdi:)
Tam mahmutbey caddesinden mezarlığın oradan güneşliye inerken soldaydı:)
Orayı biliyorum ama dedğin yeri hiç görmedim Ama detayları sana soracağım:)Şimdi çıkmam gerek canım sonra görüşürüz.Kardeşimin sırası geldi de malum
hayıır hayıır itü mimarlığı bırakmadım tabi öyle bir yazmışım ki hahah
itü mimarlık istiyordum, yıldız şehir bölge oldu ama mimarlıkta kalmıştı içim geçiş için ortalama yaptım ama kısmet değilmiş olmadı ben de şehir ve bölge planlama bölümünden nefret ediyordum ve bıraktım, bu bölümde de mimarlık gibi projeler var ve çook yorucu :)
bu esnada farkettim ki ben tasarım yapmayı çok istiyordum ama pek de tasarımcı olacak biri değilmişim :)
itü mimarlık olmuş olsaydı yetenek metenek takmazdım paşalar gibi okurdum zaten
evet çok güzel bir dilek hakkaten istediklerimiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)