- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
haklısın cnm niye yanlış anlıyım:) sadece eczacılık mı yazacaksın hangi şehir olursa olsun.birde çözdüğün denemeler hangileri ve tabiki çalıştığın kitaplar bende ona göre alıcam birde çözümlü deneme mi alıyorsun çözümsüz mü özel degilse daha önce üni de okudun mu
Sadece Eczacılık yazacağım, tabi ki her şehri yazma durumum olmayacak ama amacım zaten eczacılık için fazlasıyla yetecek bir puan alıp, tutar mı tutmaz mı stresini de yaşamamak, gereğinden fazla stresli bir insan olduğumdan stresi fazla yaşamamak için normalde gerekenin 3 katını çalışabilirim, yeter ki stres olmasın.
Şu an elimde simetri seti vari celal aydının yaprak testleri, formülün yaprak testleri,5 hamlede ygs, odtü mat 2, karekökün son kitabı vs var. Çok aşırı kitap yok yani.Şu an simetriden çalışıp, fem celal aydın formülden çözüyorum. Biraz ilerleyip elimdeki kitapları da azaltıp ondan sonra eklemek istediğim kitaplar var, bir anda almak istemedim, çünkü yeni kitap almak beni çok motive ediyor, ondan bittikçe alacağım. Deneme olarak da dün Güvenderin 10 fasikül çözümlü denemesini aldım, bu bitsin ondan sonra başkalarını alacağım, açıkçası çok umutlu başlamamıştım ama ben soru tiplerini beğendim, çok ygsye dönük sorular, evet çok zor değil ama ygsde de çok zor soru yok zaten. Daha önce evet fen bilgisi öğretmenliğini bitirdim, 2. üniversitem olacak.