Hla zayflamak isteyen var m?

kızlar herkes kilosunu hedefini yazsın ozaman..
pazartesileri tartılalım olurmu??
isimlerimizide yazalım-tanışalım,koklaşalım:)

saruboceq-gülşah-74kg-60kg..

asiyecim çaya çok düşkünsen yavaş yavaş şekersiz ve sade yanında birşey olmadan içmeye çalış
bende çaya acayip düşkünüm ama dediğim gibi şekersiz ve sade içiyorum

birde kızlar erkeklere bakıp üzülmeyin erkekler çabuk kilo veriyorlar çünkü kaslılar
kaslar yağ yakma fabrikası gibi adeta
mehmet özün kitabında diyorki vücuduna ekliyeceğin yarım kilo kasla bir buzdolabı yağı eritebilirsin
bu sebeple spor yapıp kasları çalıştırmakta çok önemli

bende sizin topiğe balıklama daldım kusura bakmayın kızlar
benim ismim serap
eylül analarındanım :))

serap memnun oldum canım ve gülşah tabiki:)
şekeri azaltmam gerek evet...
benim ilk etapta hedefim 70 kilo olmak şuan kilom 78 boyum 1.72

kızlar buda Ender Saracın zayıflama çorbası tarifi fakat en erken 20 günde bir yapılıp içilebilirmiş ve bütün gün sadece bu çorba içilecek ağır iş veya spor yapılmıycak bu çorbayı içtiğimiz gün acıktıkca içilebiliyor ve bo su
1 küçük lahana
2 orta boy acı sivri biber 1 tatlı kaşığı toz zencefil 1/4 tatlı kaşığı toz zerdeçal
1/2 tatlı kaşığı kimyon
1 çay kaşığı tuz
hepsi 10 dk haşlanıp lahana iri doğrancak gün boyunca tüketilecek
Ben henüz denemedim bunu kızlar çünkü cesaretim yok gün boyu içerek tok kalabilirmiyim emin değilim o yüzden.

kızlar ne güzel 82 yim diye seviniyordumkaydirigubbakcemile3 en son 82 dim şimdi kilomu yazayım diye tartıya bir çıktım 85 im ayyy nasıl sinirlerim bozuldu lmaz:ağlamak istiyorum yaa laelaelaelaelaebu gün adet olmuşum acaba ödem olabilirmi ki böyle avutayım barii kendimi üzülerek söylüyorum ama :bbo::bbo:
beg Fatoş 85 kg

Kızlar lahana suyu ıÇın yesenız bılke verdırıyor....
Anne lahana suyu ıle 1 ayda 5 kılo falan verdı..hamıle kalmadan Önce bende denedım bendende okadar gıttı...nasıl yapacaksınız...beyaz lahanadan hergÜn 2 bardaklık suya 3-4 yaprak lahana koyun kaynatın....hergÜn taze kaynatın....sabah aksam ıÇın ıÇemezsenız ıÇıne lımon sıkın ıÇın....fakat ılk hafta hergÜn...ıkıncı hafta 1 gÜn aralıklarla...ÜÇÜncÜ hafta 2 gÜnde bır bÖyle devam edın hızlı verdırdıĞı ıÇn halsız kalınabılıyor....
Ben emzırıyorum acaba zararı olurmu...yeŞıl cayda hızlandırıyor kılo vermeyı fakat ıÇınde kafeın var fazla ıÇılmemesı lazım acaba emzırıyorum ya zararı olurmu onunda....
Haydı hepımıze kolay gelsın....
Ben evlenırken 63 kılo falandım daha sonra 60-70 arasında hep oynadı kılolarım...hamle kadıgımda 68 kıloydum...
Hamılelıkte 32 kılo falan aldım 100 e ulastım yanı...yanı doguma 1 hafta kala dr tarttı 98 dım yanı 30 kılo almıstım sanıyorum kı 1 hafta ıÇındede 2 kılo almısımdır yanı doguma 100 kg ıle gırmıŞımdır...32 kılo dıle kolay....Şımdı 78 kıloyum....aslında 76 kıloya dÜŞmÜŞtÜm tatıle gıttım geldım 2 haftadırda dıkkat etmedım 2 kılo almısım...Çok sınır oluyorum hıÇ bırseyım olmuyor ya...kendımı gÜzel kıyafetlerın ıÇınde eskı kıyafetlerımın hayal edıyorum....elbıseler botlaar derı ceketler offf sÜper yaaa...kararlıyım vereceĞım....
Hadı pazartesı baslıyoruz....
Varmısınız yokmusunuz?

Takma ad gerçek ad şuanki kilo hedef kilo

1-) _duru_24 emel 78 63

Takma ad gerÇek ad Şuankı kılo hedef kılo

1-) _duru_24 emel 78 63

Ya kızlar kızcaksınız belki ama bende varım 48 kg. ile evlendim sonra semirdim 58 kg ile hamşle kaldım 72 kg. ile doğuma gittim 10 kg. bir haftada gitti 2 kg. da öyle yavaş yavaş şimdi 59-60 arasıyım takıldım kaldım emziriyorum diye çok dikkat etmedim ama artık günde 1 kere falan emziriyorum diyet için bahenem kalmadı yanii .
ılk sayfada kızlardan biri yazmış ya 6 dan sonra birşey yemiyorum diye bende ne bulursam 6 dan sonra yiyorum (
K.fleks aldım ama onu yiiynce yarım saat sonra acıkıyorum nedense.
Yeni çizmeler aldım taytlar falan aldım bugün çırpı bacakları kızları görünce çok sinir oldum ve gaza geldim beni alın aranıza nooooollluuuuurrrrrrrr .
Derinzlm - Özlem - 60 - 55

günaydın kızlar evet pazartesi başlayalım gerçi ben başlayalı bikaç gün oldu ama olsun
özlemcim nedemek benide alın aranıza kilosundan memnun olmayan herkeşler gelebilir
kaç kilo verirsek verelim amaç çıtır anne olmak :)) bebişlerin doğum günlerine kadar atalım şu fazlalıkları
BeyazBulut - sevgi- 77-55 boy 1.60

ben çok tartılmak istiyorum en son eczanede tartılmıştım evde tartı yok hava soğuk dışarıda çıkamam çocukla benim tartı almam lazım eve böyle olmucak

evet al bendende o kadar ya annemlerde tartılıyorudum benimde eve almam lazım arzumun gördüm geçen çok hoşuma gitti dijital acaba ondan mı alsam bilmiyorum ya ucuz olsun fiyatı kış geldi malum faturalar falan of ihtiyaçlar hiç bitmiyor

ben şimdi baktım netten asiyecim fiyatlara arzumun var 40 tl fiyatı sinbonunkilerde ucuz
herzaman alışveriş yaptığımız bir mağaza var sorayım bakıyım orda nekadar ben kredi kartı kullanmıyorum oyüzden netten alamam sen kullanıyorsan al canım çok uygun h...buarada malum sitede:))

kizlar ben yapabildiysem hepiniz yaparsiniz
64 ile hamile kaldim
80 ile doguma gittim
simdi 57,5 kiloyum
hedefim 55-56 ama zaten onada cok az kaldi, simdilik rejim felan yapmiyorum cunki oglum cok yaramaz kosturmaktan gidiyo zaten, ama arada bende buraya yazmak istiyorum yinede:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…