- 3 Şubat 2021
- 222
- 194
- 33
- Konu Sahibi Cektigimcile06
-
Kabahat eşinde karısını ezdiriyor ee sen karına değer vermezsen saymazsan annen baban da ezer saymaz .kaynana evınde oturuyolar dıye egemenlıgı elıne almıs..
işte evlenıcegen adam bagımlıysa evlenmıyceksın..
bedava oturuyosun yap dıyolar kadına..
madem kocasıda evde yarı yarıya ev ısını paylasırlar..2 çocuk değil tek çocuk bakmak bıle zor..hayvanda var evde
işin kotusu gençken herısı goruyor ınsanda yaslanıca yapamıyorsun..43 yasımdayım bazen hıc bır sey yapasım gelmıyorKabahat eşinde karısını ezdiriyor ee sen karına değer vermezsen saymazsan annen baban da ezer saymaz .
Haklısınız böyle evlılık olmaz.Allah yardımcınız olsun5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Eşimle ayrılıp yeniden barıştık kv yaşıyoruz. Bebeğim var eşim asl yardım etmez.suan çalışmıyor akşama kadar akşamdan sabaha kadar oyun oynar PC de. Çocuk uyuyor ses yapma dediğimde bile takmaz ses yapar bağıra bagira oynar. Sabah 8de kalkıyorum akşama kadar çay kahve içerler ailefek hepsinin hizmetlerini ediyoru 2 çocuğa bakıyorum ilaçlarına kadar veriyorum. Evde köpek var onun pisliğini temizliyorum. Eşim işin ne soylenme diyor. 2 dk çocuğu tut dedigimde surat yapıyor. Odada sigara içme dediğimde yıllardır annem karismadi sen kimsin diyor annesinin yanında. Anneside hep oğlu haklı öyle der. Neyse bugün çok hastydim başım dönüyordu. Annesi bı triplerde bilmesine rağmen nasılsın bile demedi. Eşim oyunoyuyordu çocuğa bak dedim surat yaptibende geldiğinde tamam gerejk yok dedim neyse uyudum kalktim çocuk uyuyunca nasıl oldun bile demedi annesiyle sohbet muhabbet. Çocuk kalkmış ağlamış gelmiş bana ağladı sustu haberin olsun sen nasıl oldun dedi çok kötüyüm dedim gitti yine annesinin yanina. Sonra tartıştık noluyo sabahtan beri surat yapiyosun dedi hastayımhasta dedim bu evde hasta olmaya bile hakkım yok dedim. Yeter artık ben gidicem dedim. Ailemi aradım. Yarın gidiyorum. Oda içerde oyun oynuyor güle güle. Toplandığında gördü umrunda değilmiş öyle dedi gidicem dediğin an bitti dedim bende bana değer vermeyene ben hiç vermem dedim. Normalde de benle oturmaz kalkmaz annesiyle oturur kalkar. Annesine göre hareket eder sizce haklı miyim
Çok bile dayanmissin kendine yapabileceğin en büyük kötülüğü yapmışsın.birdaha dönme5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Eşimle ayrılıp yeniden barıştık kv yaşıyoruz. Bebeğim var eşim asl yardım etmez.suan çalışmıyor akşama kadar akşamdan sabaha kadar oyun oynar PC de. Çocuk uyuyor ses yapma dediğimde bile takmaz ses yapar bağıra bagira oynar. Sabah 8de kalkıyorum akşama kadar çay kahve içerler ailefek hepsinin hizmetlerini ediyoru 2 çocuğa bakıyorum ilaçlarına kadar veriyorum. Evde köpek var onun pisliğini temizliyorum. Eşim işin ne soylenme diyor. 2 dk çocuğu tut dedigimde surat yapıyor. Odada sigara içme dediğimde yıllardır annem karismadi sen kimsin diyor annesinin yanında. Anneside hep oğlu haklı öyle der. Neyse bugün çok hastydim başım dönüyordu. Annesi bı triplerde bilmesine rağmen nasılsın bile demedi. Eşim oyunoyuyordu çocuğa bak dedim surat yaptibende geldiğinde tamam gerejk yok dedim neyse uyudum kalktim çocuk uyuyunca nasıl oldun bile demedi annesiyle sohbet muhabbet. Çocuk kalkmış ağlamış gelmiş bana ağladı sustu haberin olsun sen nasıl oldun dedi çok kötüyüm dedim gitti yine annesinin yanina. Sonra tartıştık noluyo sabahtan beri surat yapiyosun dedi hastayımhasta dedim bu evde hasta olmaya bile hakkım yok dedim. Yeter artık ben gidicem dedim. Ailemi aradım. Yarın gidiyorum. Oda içerde oyun oynuyor güle güle. Toplandığında gördü umrunda değilmiş öyle dedi gidicem dediğin an bitti dedim bende bana değer vermeyene ben hiç vermem dedim. Normalde de benle oturmaz kalkmaz annesiyle oturur kalkar. Annesine göre hareket eder sizce haklı miyim
Kayınvalideyle yaşamayı kabul etmek neden sorusunu da ben sorayımBöyle bir adama geri dönmek neden asıl
İlk ayrildiginda bir daha barismayacaktin hayırlısı olsun5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Eşimle ayrılıp yeniden barıştık kv yaşıyoruz. Bebeğim var eşim asl yardım etmez.suan çalışmıyor akşama kadar akşamdan sabaha kadar oyun oynar PC de. Çocuk uyuyor ses yapma dediğimde bile takmaz ses yapar bağıra bagira oynar. Sabah 8de kalkıyorum akşama kadar çay kahve içerler ailefek hepsinin hizmetlerini ediyoru 2 çocuğa bakıyorum ilaçlarına kadar veriyorum. Evde köpek var onun pisliğini temizliyorum. Eşim işin ne soylenme diyor. 2 dk çocuğu tut dedigimde surat yapıyor. Odada sigara içme dediğimde yıllardır annem karismadi sen kimsin diyor annesinin yanında. Anneside hep oğlu haklı öyle der. Neyse bugün çok hastydim başım dönüyordu. Annesi bı triplerde bilmesine rağmen nasılsın bile demedi. Eşim oyunoyuyordu çocuğa bak dedim surat yaptibende geldiğinde tamam gerejk yok dedim neyse uyudum kalktim çocuk uyuyunca nasıl oldun bile demedi annesiyle sohbet muhabbet. Çocuk kalkmış ağlamış gelmiş bana ağladı sustu haberin olsun sen nasıl oldun dedi çok kötüyüm dedim gitti yine annesinin yanina. Sonra tartıştık noluyo sabahtan beri surat yapiyosun dedi hastayımhasta dedim bu evde hasta olmaya bile hakkım yok dedim. Yeter artık ben gidicem dedim. Ailemi aradım. Yarın gidiyorum. Oda içerde oyun oynuyor güle güle. Toplandığında gördü umrunda değilmiş öyle dedi gidicem dediğin an bitti dedim bende bana değer vermeyene ben hiç vermem dedim. Normalde de benle oturmaz kalkmaz annesiyle oturur kalkar. Annesine göre hareket eder sizce haklı miyim
Çok normal o da ... Biraz da siz dinlenin artık yaşınız daha genç kendinize bakın ilgilenin kendinizleişin kotusu gençken herısı goruyor ınsanda yaslanıca yapamıyorsun..43 yasımdayım bazen hıc bır sey yapasım gelmıyor
Çok normal o da ... Biraz da siz dinlenin artık yaşınız daha genç kendinize bakın ilgilenin kendinizle
tovbe yarabbım..hadı esı ssıldın cocukları nasıl sılıyorsun..adam daha yetıskın olamamıs..Bir de "gidersen seni de çocukları da silerim "ne demek ya çocuk falan silemez yok öyle adam resmen sizi komple başından atmaya çalışıyor
Nasıl barıştınız bu adamla kesin annesi istemiştir işler güçler kendisine kalınca "oğlum yuvanı bozma" diye nasihat etmiştir
Biliyor işte kadının gideceğini kendinden emin emin çocuklarıda araya sıkıştırıyo ki sonrasında ne maddi ne manevi yardım falan yapmayacak.Ayy gece gece sinirlerim tavan yaptı beyinsiz mall. insanlar ölüyo be evlat evlat diyetovbe yarabbım..hadı esı ssıldın cocukları nasıl sılıyorsun..adam daha yetıskın olamamıs..
cocukları bırakıcaksın aslında kaynanaya oyle gıdıceksın ..sankı cocuklara bakmakla yukumlu olan sadece anneBiliyor işte kadının gideceğini kendinden emin emin çocuklarıda araya sıkıştırıyo ki sonrasında ne maddi ne manevi yardım falan yapmayacak.Ayy gece gece sinirlerim tavan yaptı beyinsiz mall. insanlar ölüyo be evlat evlat diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?