Hizmetci gibiyim, gebersem umurlarında değil, ayrılıyorum n'olur okuyun

Kabahat eşinde karısını ezdiriyor ee sen karına değer vermezsen saymazsan annen baban da ezer saymaz .

Haklısınız böyle evlılık olmaz.Allah yardımcınız olsun

çocuklarınıza üzüldüm ben. neden öyle bir ortamda kalmalarına izin veriyorsunuz? babanız da arkadanızdaymış, hiç düşünmeyin bile, alın çocuklarınızı ve eşyalarınızı ayrılın o evden bir daha geri dönmemek üzere.

babadan sevgi, ilgi görmedikten sonra ha babayla aynı evde ha değil, ne fark eder? babasız büyümesin çocuklarım diye düşünmenize gerek var mı sizce şu ortamda?

Çok bile dayanmissin kendine yapabileceğin en büyük kötülüğü yapmışsın.birdaha dönme

Böyle bir adama geri dönmek neden asıl
Kayınvalideyle yaşamayı kabul etmek neden sorusunu da ben sorayım

Profil bilgileri doğruysa, hadi 20 yaşında göz görmedi, gönül sevdi, aşk dedi, ölüyorum aşkından dedi tecrübesizliğin, aşktan gözü kararmanın sonucu evlendi, anlaşmazlıklar oldu ayrıldı, çocuklar için barışma da oldu diyelim hadi, insan kayınvalide yanına mı gider?

Kaldı ki insan sütten ağzı yanmışsa yoğurdu üfleyerek yer, ayrı ev istenir, bazı şartlar konur.

Yok vallahi böyle konularda hep kendimi tekrar edip duruyorum ama benim aklım mantığım şimdi ki kadınları anlamaya yetmiyor.

Since 1972, bizim jenerasyon tek kanallı tv, radyoda arkası yarınla büyüdü, ailelerin bir çoğu olur olur kayınvalide yanı da olur düşüncesindeydi, etrafınızdaki evlilerin büyük kısmı kocandır döver de sever de der, aman kayınvalideni idare ediver hangimiz çekmedi ki der geçerdi, minik dünyamız dışındaki yaşamlardan haberdar olmak için net deseniz yok, hani bizim nesil eşten, eş ailesinden çekse yaşadığımız dönemin getirdikleri diyeceğim de, şimdi gençlerin zehir gibi olması lazım, uyanık, ezdirmeyen, ne istediğini bilen, dünyadan haberdar, aşık olurken mantığı kapı arkasında bırakmayan kadınlar olmalılar.

Bizim ve bizden önce yaşamış nesiller kadar çekiyorlar, hatta bizim nesilden daha büyük hatalar yapıyorlar, neden?
Kayınvalide peşinde anne anne diye koşmak nedir?

Umarım çocuklarını alıp gerçekten gider ve bir daha ne o eşe, ne o aileye dönmez.

İlk ayrildiginda bir daha barismayacaktin hayırlısı olsun

İlk eşimin çocuğumun babasıyla evliliğim zamanında bende bu durumu çok yaşadım canım.
Eş olacak adamın annesi hizmetçi gibi kullandı beni.es olacak adam yer içer yatar bana türlü türlü eziyet ederdi.
Bu insanlıktan nasibini almamış kişiler bundan zevk alıyor heralde.
Asla daha fazla çekme.
Baban destekmis madem al cocuklari git.
Kendi pisliklerinde bogulsunlar.
Sen önce kendin için yasa sonra çocukların.kimseye bakmak zorunda değilsin.kendinin değerini bil.
Mutlaka çok mutlu,rahat,huzurlu,sağlıklı olacaksın.

Bir de "gidersen seni de çocukları da silerim "ne demek ya çocuk falan silemez yok öyle adam resmen sizi komple başından atmaya çalışıyor
Nasıl barıştınız bu adamla kesin annesi istemiştir işler güçler kendisine kalınca "oğlum yuvanı bozma" diye nasihat etmiştir

tovbe yarabbım..hadı esı ssıldın cocukları nasıl sılıyorsun..adam daha yetıskın olamamıs..

tovbe yarabbım..hadı esı ssıldın cocukları nasıl sılıyorsun..adam daha yetıskın olamamıs..
Biliyor işte kadının gideceğini kendinden emin emin çocuklarıda araya sıkıştırıyo ki sonrasında ne maddi ne manevi yardım falan yapmayacak.Ayy gece gece sinirlerim tavan yaptı beyinsiz mall. insanlar ölüyo be evlat evlat diye

cocukları bırakıcaksın aslında kaynanaya oyle gıdıceksın ..sankı cocuklara bakmakla yukumlu olan sadece anne

Dayanamiycak hale geldiyseniz... Zorlamayin...cocuklarinda pskolojisi onemli... Mutsuz bir ortamda buyumesinler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…