Piercing, Hızma hızmamın bakımını nasıl yapacağım?

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
nolur yardım edin pazartesi akşamı burnumu deldirdim ama bakımını nasıl yapıcam hiç bişey bilmiyorum:gitme::gitme:

antibiyotik içeren bir deri pomadı kullanmalısın bnde 1 ay oldu burnumu deldireli bana bunu önerdiler ve hiç bir sorun yasamadım bu zamana kadar çok şükür. etkili bir çözüm bunu yapsan iyi olur a.s

ben 2 sene kadar kullandım dikkatli olmanız gerekli aksi taktirde en ufak bir sorunda mikrop kapabilr şu anda hızmam yok rahatsız etmeye başlayınca çıkardım duş esnasında çıkarmamanızı öneririm duştan çıkınca çıkarın hızmanızı temizleyin ve burnunuzun üzerini temizleyiciyle temizleyin daha sonra yerine tekrar takın ben 2 sene kullanmama rağmen hızmamı çıkardıktan sonra yerininkapanması sadece 3 gün sürdü uzun süre burnunuzdan çıkarmayın umarım yardımcı olabilmişimdir kızlar

ya pomadlar belki derin hassassa zarar verir bende deldirdiğimde çok tırsmıştım şişcek falan die sirkenin mikrop kırıcı özelliğnden faydalan bide parel kullanki mikropların ölsün ama delik belirginleşiince zaten çok önemli olmuo :)

benim 2 seneyi geçti iyikide deldirmişim antibiyotkli krem kullanın kısa sürde geçio şmdi 4gun falan hic takmasamda bişe olmuyo ilk basta mikrop kapmıstı falan ama dedıgım gıbı krem kullandıgımda gecti şuan gayet memnunum :)

uzun zamandır hızmam var hiç bakım yapmadım.
hiç sorun çıkarmadı bana
ne enfeksiyon ne iltihap.
deldirdikten sonra merhem bile sürmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…