- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- Konu Sahibi PinkMermaid
Ağzına Kurşun kalem koyup ayna karşısında konuş. Konusurken de gayret et yavas olmak icin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşeye ezbere "altta yatan neden arastirilmaliiii" vs deniyor da öyle bir şey yok.
Konu sahibi; düşüncelerinizin hızına dudaklarınız yetisemiyor degil mi? tez canli birisiniz muhtemelen. İnsanlar genellikle size yavaş geliyor.
Buna taşilali deniyor. Kekemelikten daha zor düzelir. konuşma terapistinden destek alabilirsiniz. Bazı egzersizler verirler.
Bende de var bu durum. Hatta geçen hafta bir radyo programına konuk oldum. Orda yavaş konuşmak için kendimi zorladim.
Alışmak, diyafram ve egzersizle ilgili bir durum
Çok alaka ben VEdeBU ya katiliyorum psikolojik bendede aynıydı ve hala zaman zaman nüks eder nedeni çocuklukta dinlenmeDigi izlenimine kapilmakNedeni ne olabilir allah aşkına genetik tir herşeye hastalık gibi bakmayın. Psikolojik falanda dersiniz şimdi ne alakaysa
Neden hızlı konuşuyorsunuz? Acaba dinlenmeyeceğinize dair bilinçdışı kaygılarınız mı var? Mesela ben yüksek sesle ve öfkeyle konuşan insanların dinlenilmedikleri için böyle bir tarz geliştirdiklerini düşünüyorum.Kızlar bazen çok hızlı konusuyorum ve dediklerimi karşı taraf anlamiyor ve bu canımı sıkıyor bazen bu durumumla kendim de dalga geçebilsem de böyle konuşmak istemiyorum..tane tane , akıcı ve güzel konuşmak istiyorum,bunu nasıl yapabilirim ?
Bazı insanlarin konusan kisinin lafini kesme huyu vardir belki de bu yüzden hizli konusuyorum araya girmesinler diye bilmiyorum..Neden hızlı konuşuyorsunuz? Acaba dinlenmeyeceğinize dair bilinçdışı kaygılarınız mı var? Mesela ben yüksek sesle ve öfkeyle konuşan insanların dinlenilmedikleri için böyle bir tarz geliştirdiklerini düşünüyorum.
Yok canim o kadar hizli degil , biraz Barış Manço gibiNe kadar hizli Fatih Altayli ,-Gupse Ozay gibi mi?
Sözünüzü kesenleri uyara bilirsiniz. Zaten normal bir iletişimde karşılıklı dinleme olur.Bazı insanlarin konusan kisinin lafini kesme huyu vardir belki de bu yüzden hizli konusuyorum araya girmesinler diye bilmiyorum..