- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
-
- Konu Sahibi Evreka1800
Çok üzüntülü bir dönem geçirdim. Sadece su içiyordum. Bişi zorla yesem kusuyordum.Yuz masajlari filan yapsan faydasi olabilir biraz.
Ve konudan bagimsiz ama o kadar kiloyu nasil verdin cok merak ettim. Ve gecmis olsun.
Altın iğne nasıl birşey? Hiç duymadım.Altın iğne diye bir yöntem var. Pahalı ama işe yarıyor
Cok gecms olsun oncelikle.eger cok belirgin ise botokstan baska care yok.3 yıl önce bir hastalık geçirdim ve bundan dolayı 2 ay içinde bayağı bir kilo aldım. Sonra psikolojik olarak biraz zor günler geçirdim ve yine 2-3 ay içerisinde 25 kiloya yakın kilo verdim. Bundan dolayı dudak kenarlarımda gamze çizgiler kırışıklıklar oluştu. Çok yaşlı bir görüntü oluştu bende. Çok moralimi de bozuyor bu durum. Bunun için yapabileceğim birşeyler var mı kızlar?
Botoks mu? Daha 31 yaşındayım ya çok üzücü bir durum gerçektenCok gecms olsun oncelikle.eger cok belirgin ise botokstan baska care yok.
Ya sarkma gibi değil kırışıklık gibi.Çatlak, sarkma da var mı? Sizin yapacağınız en iyi şey estetik olmak. Bir doktorla görüşmenizde fayda var.
Yok ben zor bir dönemden geçiyordum. Hiçbişi yemedim. Sadece su.Ekmek ve etsiz bir diyet mi uyguladın. Diyetisyenim et yemezsem yüzümün çökeceğini yüz kaslarımın zayıflayacağını söylemişti bana. 3 ayda 25 kilo da çok sağlıksız.
Canm benm botoks 20li yaslardada yapilan bisey yuzunde memnun olmayan yerlerini 18 yas ustu herkes yaptryoBotoks mu? Daha 31 yaşındayım ya çok üzücü bir durum gerçekten