- 12 Temmuz 2011
- 4.840
- 1.870
- 373
- Konu Sahibi Kleopatra01
-
burdayım canııııııııııım..sen bana özelden boyunu kilonu atsana geçende de demiştim sana ben:26:
hadi zayıflatayım sizi moraller artsın ooh ooh havada güzel
Verelm kleopatrm ;-) ama bn bisey yemdgm zamn kilo gdiyi yani soyle bi diyet olucak yogurt yiyorum baharatla süslym eti formla bandır bandr yiyomm bugn basladim ;-))) birbirmzi gaza getirelim istiyorm sıkıstıralm kızalm gerekirse olmazmi yha cok seymi istiyore kleoptrammmmm ;-)
Babym banada yardimci oluver ;-)
olur olur ama oyle de yag gitmez bıraz da olsa yemen lazım sen bu akşam gun boyu yediklerini yaz tamam mı btanem
bn hic bsiy yemeyip sonra abur cubura saldiranlardan babyyardımcı olayım canım anlat biraz yeme alışkanlığını sen bana
bn hic bsiy yemeyip sonra abur cubura saldiranlardan baby
bn hic bsiy yemeyip sonra abur cubura saldiranlardan baby
farkindaym yanlista ayda bikez oliyo o kadar olsn:-\ aksam yemegm yogurt form yine suan yiyorum;-) kocamda oooo guzel bi ziyafet cekiyo suan zorla israr ediyo suan yardim edinnnn ;-))))aferim sana sonrada kilo vericem diyosun:))
ilk önce senin diyettense düzenli yemeye kendini alıştırman gerekiyo canım
farkindaym yanlista ayda bikez oliyo o kadar olsn:-\ aksam yemegm yogurt form yine suan yiyorum;-) kocamda oooo guzel bi ziyafet cekiyo suan zorla israr ediyo suan yardim edinnnn ;-))))
canım yoğurt form öğün değil az az normal yemeklerden ye olmaz böyle bak sonrası çok sıkıntılı bir sürü sağlık problemin çıkar
sütlu tatlilara saldirym offff en azindan hafif dimi esmerim dilberim ;-)aynı ben
hafif canım ama dikkat, yasak bölge orasııısütlu tatlilara saldirym offff en azindan hafif dimi esmerim dilberim ;-)
Veee esinin israrlarina dayanamayn genc kiz saC ekmk yer ama ceyrek bi danecikte domata ;-)
makres=esmer_sekerim;32275469]hafif canım ama dikkat, yasak bölge orasııı
yeme kendine hakim ol, yoksa yedin mi :26:[/QU
Yawwru küçucúktu ekmek ceyrek bike degildi babymi dinledim =} dahada bişi yemm ama kahve faln içerim ama sekersuiz..gece önemli bnm için ins ymm esmerm
aferin 100 puan sana :) bende demin 3 kaşık taze fasulye 2 kaşık yoğurt yedim şimdide şekersiz türk kahvesi ve maden suyu içiyorum yanına sade gel beraber içelim dedikoduda yaparız tatlım
yemekten 15 dk önce 10 bitki karışımlı çayımı içtim helal bana
3kasikmi yedn sadece bravo esmerim bk bn onu yapamam yani yha cok yha hiç bn şuanda yha hiç=] turk kahvesine hayir diyemm adresi ver çabık =}}}}}}}
şuannn açım nasıl bende yeşil elma yiyiyorum şimdibol su içerim bide
ah gelsende özel uçağımla aldırsam seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?