- 19 Kasım 2024
- 16
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi tuzlu erik
İlişki üzerinden kaç gün geçti canımMerhaba, konu daha önce açıldıysa özür dilerim. Normalde dün regl olmam gerekiyordu, adet düzensizliği yaşayan birisi değilim.
dün eczaneden erken gebelik testi istedim hatta 2 tane aldım. Fakat eczacı hızlı gebelik testi vermiş. Dün akşam ve bu sabah testi tekrarladım negatif. Fakat hala regl olmadım.
Hamilelik ihtimalim nedir hiç daha önce başınızq geldi mi ? Bugünde gidip test alıyım mı yoksa birkaç gün daha beklemeli miyim ?
2 hafta geçmiştir. Dün regl olmam gerekiyorduİlişki üzerinden kaç gün geçti canım
Gidip kan vereyim mi yoksa da adet olmadım, bir yandan bekleyeyim de diyorum stres yaptım belkide ondan gecikmiştirİlişki üzerinden kaç gün geçti canım
Canım kan ver bence idrarda 14 gün kanda 10 günde çıkar gebelik diye duymuştum değilsin galiba ama belki geç döllenme falandır kan ver netlessin bence2 hafta geçmiştir. Dün regl olmam gerekiyordu
Çok stres yaptım öyle miyim değil miyim diyeCanım kan ver bence idrarda 14 gün kanda 10 günde çıkar gebelik diye duymuştum değilsin galiba ama belki geç döllenme falandır kan ver netlessin bence
Çok stres yaptım öyle miyim değil miyim diye
Allah isteyen herkese istediği zaman nasip etsin aratmasın inşallahCanım kan ver bence idrarda 14 gün kanda 10 günde çıkar gebelik diye duymuştum değilsin galiba ama belki geç döllenme falandır kan ver netlessin bence
Amin inşallah Allah herkese bu duyguyu yaşatsınAllah isteyen herkese istediği zaman nasip etsin aratmasın inşallah
Amin inşallah Allah herkese bu duyguyu yaşatsın
[/QUOTEkan verirsen buraya sonucu yaz mutlaka
Amin inşallah Allah herkese bu duyguyu
Erken gebelik testi al canım farkı vardır net birşey bilmiyorum bu konuda yanıltmak istemem bazı markalar yalancı negatif pozitif çıkıyor sana prodoctor erken gebelik testi almanı öneririm ben onunla öğrenmiştimSabredebilirsem 1-2 daha bekleyeceğim yoksa da gidip kan veririim.
Hızlı test/ ya da erken test arasında fark oluyor mu ?
Ben dünde eczacıdan onu istedim zaten eve gelince farkettim hızlı gebelik testi vermiş.Erken gebelik testi al canım farkı vardır net birşey bilmiyorum bu konuda yanıltmak istemem bazı markalar yalancı negatif pozitif çıkıyor sana prodoctor erken gebelik testi almanı öneririm ben onunla öğrenmiştim
İkisi aynı şey olabilir mi acaba markası ne yazıyorduBen dünde eczacıdan onu istedim zaten eve gelince farkettim hızlı gebelik testi vermiş.
bir tanesinde çok hafif bir çizgi var :) umarım beklediğiniz gibi olurGebelik var mıdır acaba
Var gibi duruyorGebelik var mıdır acaba
bilmiyorum ki, markası aklımda değil hiçİkisi aynı şey olabilir mi acaba markası ne yazıyordu
Silik çizgi görünüyor ikisinde de kan verin benceGebelik var mıdır acaba
Test alırsan yaparsan atarsın buraya canım başka eczaneden al olmadıbilmiyorum ki, markası aklımda değil hiç