- 19 Kasım 2024
- 16
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi tuzlu erik
Peki erken gebelik mi yoksa normal mi almalıyım ?Test alırsan yaparsan atarsın buraya canım başka eczaneden al olmadı
Erken gebelik alPeki erken gebelik mi yoksa normal mi almalıyım ?
tamam bugünde 2 tane alıyım olmazsa birini akşam birini yarın sabah yaparımErken gebelik al
Erken gebelik al
Sabah ilk idrarla yaparsan daha net olurtamam bugünde 2 tane alıyım olmazsa birini akşam birini yarın sabah yaparım
çok teşekkürler :):):):)Sabah ilk idrarla yaparsan daha net olur
Merhaba, negatifmiş gözüküyorkızlar benim test mi bozuk acaba 10 dkyı geçti
sabah test yapamadım, hafif şeffaf bir akıntı var kaç gündür ama regl hala olamadım. Akşama kan testi vereceğim…Sabah ilk idrarla yaparsan daha net olur
Bozuk duruyor idrarı fazla mı damlattin acabakızlar benim test mi bozuk acaba 10 dkyı geçti
Haberlerini bekliyorumsabah test yapamadım, hafif şeffaf bir akıntı var kaç gündür ama regl hala olamadım. Akşama kan testi vereceğim…
Kaç çıktı betanızsabah test yapamadım, hafif şeffaf bir akıntı var kaç gündür ama regl hala olamadım. Akşama kan testi vereceğim…
Regl oldum :) gerek kalmadı kan testineKaç çıktı betanız
Merhaba bende bırsey sorabılır mıyımMerhaba, konu daha önce açıldıysa özür dilerim. Normalde dün regl olmam gerekiyordu, adet düzensizliği yaşayan birisi değilim.
dün eczaneden erken gebelik testi istedim hatta 2 tane aldım. Fakat eczacı hızlı gebelik testi vermiş. Dün akşam ve bu sabah testi tekrarladım negatif. Fakat hala regl olmadım.
Hamilelik ihtimalim nedir hiç daha önce başınızq geldi mi ? Bugünde gidip test alıyım mı yoksa birkaç gün daha beklemeli miyim ?