Hitap nasıl ediyorsunuz?

nesehuzurask

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2024
5
3
Merhabalar herkese.
Bir soru sormak istiyorum sizlere Yeni evli sayılırım ilk zamanlar benden büyük eltime abla diye hitap şeklim olsada şuan o şekilde hitap etmek istemiyorum.
Ne düşünür eğer direk ismiyle hitap etsem bundan sonra ,sizce buna takılabilir mi ?
Siz nasıl hitap ediyorsunuz eltilerinize

Merhabalar herkese.
Bir soru sormak istiyorum sizlere Yeni evli sayılırım ilk zamanlar benden büyük eltime abla diye hitap şeklim olsada şuan o şekilde hitap etmek istemiyorum.
Ne düşünür eğer direk ismiyle hitap etsem bundan sonra ,sizce buna takılabilir mi ?
Peki abla derken niye bir anda değiştirme kararı aldınız. Evlendiniz diye statü atlayıp artık abla dememeliyim mi diyorsunuz.

Merak ediyorum cidden yanlış anlamayın çünkü banada abla diyip. Sonra azcık büyüyünce isimle hitap etmeye başlayanlar olduda
Diyorum içimden benim yaşım duruyorda sadece onlar mı büyüyor acaba ,bi anda hitap değişiyor😂😂

Peki abla derken niye bir anda değiştirme kararı aldınız. Evlendiniz diye statü atlayıp artık abla dememeliyim mi diyorsunuz.

Merak ediyorum cidden yanlış anlamayın çünkü banada abla diyip. Sonra azcık büyüyünce isimle hitap etmeye başlayanlar olduda
Diyorum içimden benim yaşım duruyorda sadece onlar mı büyüyor acaba ,bi anda hitap değişiyor😂😂
Eşim Abla diye hitap ettiği için öyle ağzımdan abla diye ilk başlarda çıkıverdi ama şimdi isim ile hitap etsem sanki daha rahat arkadaş gibi oluruz gibi geliyor
Banada aynı şekilde abla diyip sonra ismimi söyleyenler oldu tabiki ama benim için fark etmiyor ismim ile hitap etmesi, abla demesi, yada kardeşim demesi. İnsanlar nasıl isterlerse :)

Merhabalar herkese.
x abla diyorum. baştan beri çok iyi düsünerek sectim çünkü sonradan değiştirmek çok hoş değil bence 😂

X