Histeroskopi Yaptıranlar

Yok hayır bakılmadı. Hsg cekilmedi .
Cekilecektim gerek yok dedi doktorum sorun esimden kaynakliydi yinede tüp.bebek olacaktı benim sorunum giderilsede.

Mutlaka gidecegim yakin zamanda genel kontrol icin bile olsa baska doktora gidecegim.
I

Yaaa bunu söyleyen bana ilksiniz açıkcası.
Arastirdim ama pek konu goremedim .

Peki nasil oldu anlatirmisiniz biraz ?
Sikayetleriniz gectimi rahim duvarınız nasıldı?
Benim suanda esit degil diyor doktorum bi tarag kalinmis bi taraf inceymis.
Neden olmustunuz histereskopi?

Benim Rahim Y şeklindeymiş canım 2 kez düşük yaptım sorun buymuş 2. Adetten sonra kontrole gel dedi yani rahimn inceliğini bilmiyorum şuan için

Anladım canım
Bu arada ben histereskopiyi 4 eylulde oldum baya oldu yani yeni olmadım .
Histereskopi arkası lekelnme seklinde olmustu normaldi sadece 37 gun sonra adet olabilmistim hap la .
1 defa adet görebildim bitti .ondan sonra böyle oldu ara kanama olarak başladı .
Suanda histereskopi olalı 53. Gunum

ihmal etmeyin başka doktorların da görüşlerini alın.doktor mağduru biri olarak konuşuyorum benim de dr kafasına göre yorumlar yapıp bi de üzerimde işlemler deneyip hayatımı kararttı.eğer ki bir kadının rahminde sorun varsa ya da başka yöntemlerle hamile kalmaya çalıyorsa mutlaka hsg filmi çekiliyor bunu bende yaşadım başka insanlar da da gördüm önce hsg.ya bir de şuna inanın hayatta o kadar güzel mucizeler oluyor ki bazen insanın inanası gelmiyor yok artık nasıl olur dediğimiz anlar oluyor hepimize.eğer ki doğru zamanda doğru doktora doğru tedavi olup gerisini allaha bırakıyorsanız bence doğru yoldasınız.

Son düzenleme:
Güveniyoruz malesef .
Bir kac doktor görusu almak lazım birsey yapilacaksa bende o fikirdeyim artık .

Anladım ben yeni oldunuz sandım ben yeni oldum Bi hafta oldu operasyon sonrası doktorum bana şöyle söyledi ilk adetim normalden çok çok fazla kanamalı olacak 2. Adetin de normale göre biraz fazla kanama olacak endişe etme dedi 28 günlük düzenleyici verdi siz de kullandınız mı?

Estrofem kullandim ben 21 gun.
adetim de cok az duphastonla 1-2 gun leke seklinde olmustu .
Oda normal gelmedi bana normalde 6 gun surerdi

Merhabalar benimde rahimde şekil bozukluğum var ve HİSTERESKOPİ yaptırmak istiyorum ama nasıl ilerliyor bu süreç bilmiyorum kendi çapımda biraz araştırmalar yapıyorum nasıl rahim ameliyatı oldunuz bu süreç nasıl ilerledi cevaplarsaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Bende dış gebelik yaşadım geçen sene ,bu sene histeroskopi ameliyatı oldum ve gebe kaldım . Korkmayın cesaretli olun .

Merhabalar çok geçmiş olsun. Ben de 2020 Haziran’da rahim filmi çektirdim.
Merhabalar çok geçmiş olsun.
Ben 2020 Haziran’da rahim filmi çektirdim Rahimde perde olduğunu söylediler , Temmuz’da da ameliyat oldum (histereskopi), bi yapışıldık olmasın diye rahmime spiral takıldı 2 ay kaldı sonra çıkarttılar.
Şuan hamileyim 16 haftanın içerisindeyim. Çok şükür rabbime.
Eğer histereskopi olmanız gerektiğinizi söyledilerse ertelemeyin bence çabuk toparlıyorsunuz zaten basit bir ameliyat. Acil şifalar diliyorum.Yardımcı olabildiysem ne mutlu . İyi Akşamlar

Yaa çok sevindim sizin için Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim nasip kısmet olursa bende biran önce bu operasyonu yaptırmayı istiyorum, ama ufak bi problemim var şuanda tek tüplüyüm, dış gebelik yaşadığım için almak zorunda kaldılar, normal yolla gebelik zor gibime geliyor, tabi o kısımı en iyi Allah bilir denemeden bilemiyorum Siz Histeroskopiden ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba zor oldumu, ben nedense hiç inanamıyorum sanki bida hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum aşırı umutsuzum

Biz de artık umudu kesmeye başlamıştık açıkçası ameliyattan öncesi var zaten 1-1buçuk yıl kadar . Ameliyattan tam bir yıl sonra hamile kaldım. 2020 Temmuz’da ameliyat oldum 2021 Temmuz’da hamile olduğumu öğrendim . Tam da tedavi düşünürken . Allah o kadar büyük ki sadece inanın isteyin sabredin. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin size inşallah

Çok teşekkür ederim bu arada güzel dilekleriniz için Allah razı olsun . Bebek bekleyen birinin tek isteği zaten dua almak

Merhabalar, 1 tutmayan ve 1 kimyasal gebelikten sonra 3. Tup bebeğe başlayacağım ama öncesinde histeroskopi yapılıp rahime çizik atılacak. İlk defa yaptıracağım bu işlemi ben ısrarla anestezi istedim ama doktorum ve hemsirem kesinlikle gerek yok çok basit bir işlem boşuna anestezi alma parada verme diyorlar. Bende ikna oldum ama korkuyorum da acikçasi çizik atma işlemini yaptıranlar varsa siz nasıl yaptırdınız acı ağrı durumu nedir?

Ben de Bülent Hoca da ameliyat oldum. Ama 4 ay geçti gebelik hala olmadı. Önümüzdki ay gideceğim kendisine tekrar. Siz memnun kaldınız mı kendisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…