- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
-
- Konu Sahibi minnosbirkiz
Seni çok iyi anlıyorum kuzum doktorum normal gebelik değilki bu kadar üzülme dedi ama kalp atışını duyup ta kaybetmek ama birtek tesellim var inşallah onları ahirette görecezBenim ki tespit edilmedi bebek bulunamadı ama bir bebeğimin kalbi attı sonra öldü ben de hala ona çok üzülürüm isim bile koydum bazen keşke mezarı olsa diyorum öyle daha mı zor olurdu bilmiyorum
Ck sagol Funda evet cok zor bir durum. Tum hayallerim yikildiÇok geçmiş olsun bire bir aynı şeyleri yaşamışız, bende ilk kemoterapi ilacı ile düşürülmeye çalışıldı ne yazık ki işe yaramadı, günden güne beta hcg artışı azar azar devam etti, iç kanamam ilerlerdi, bebekle beraber sol tüpüm alındı, kanama alanı temizlendi, 10 güne kalmadanda betam sıfırlandı, seni şuanda o kadar iyi anlıyorum ki rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahAma naçizane bi fikir vermem gerekirse, genelde vücut dış gebeliği atamıyor, biraz yerleştiği alanlada alakalı olabilir belki, inşallah atarda böyle şeylere gerek kalmaz ama eğer derlerse ki kemoterapi ilacıyla düşürmeye çalışalım diye, kullanmalarına müsade etmeyin direk laparoskopi olun, çünkü kemoterapi ilacı vücuda girdiğinde 6 ay bekleme süresi veriliyor vücuttan atılması için, eğer atılması beklenmezse çocukta anomalilere sebep oluyormuş, ben dış gebeliğimi nisan ayında geçirdim, bu ilacı verdiler ve bekleme sürem daha yeni bitti, insan psikolojikmen çok etkileniyor, halâ daha üstümden atabilmiş değilim bu durumu, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Yqrin beta hcg vericem. Cok kqnamam yok insallah rahim kendiliginden atarBen de dış gebelik yaşadım 14.000 betadan çift doz methotrexat ile yavaş yavaş sıfırlandı ve tüpümde de hiç hasar kalmadı korkmayın onun üstüne iki kere normal gebelik oldu düştüler ama dış gebelik değildi bence hemen ameliyat olmayın ama kendinizi kötü hissederseniz hemen hastaneye gidin
Öncelikle histeroskopi ameliyat değildir.Merhaba, güzel anneler ve anne adayları, ben nisan ayında dış gebelik yaşadım, ne yazık ki sol tüpüm alındı, 6 aylık bekleme sürem dolduğu için hsg çektirmek istedim ve üzücü durumla karşılaştım, rahimimde yapışıklıklar göründü, doktor bu yapışıklıkların açılması gerektiğini zira düşüklere yol açacağını söyledi, aranızda bu ameliyatı geçirip sağlıklı gebelik elde eden oldumu acaba, deneyimlerinizi paylaşmanıza çok ihtiyacım var. Çok zor bi dönemden geçiriyorum, korku, tedirginlik, ya bir daha hamile kalamazsam, ya hiç anne olamazsam diye düşünmekten kendimi yedim bitirdim, yardımınıza desteklerinize çok ihtiyacım var…
Öyle kuzum ilk zamanlar çok zor geliyor hele ilk bir hafta sürekli ağlıyordum ben elimde olmuyordu ama herşey zamanla geçiyor unutmak mümkün değil ama geçecek yeniden nasip olacak inşallah üzülmeCk sagol Funda evet cok zor bir durum. Tum hayallerim yikildi
Tepede bi çıkıntı vardı.Masallah canım Peki histereskopi ne için yapılmıştı yani sorun neymiş ki histereskopi ile hallolmus
Benim doktorum yaptığı ameliyatın videosunu verdi her izleyen doktor ismini sorup eli çok iyi diyor inşallah öyle bir şey olmamıştırBiraz toparlanma sürecine bağladım birazda kullandigim ilaclara bağladım açıkcası ama artik düzene girmesi lazim yoksa baska bir doktora daha görünecegim .
Rahim.duvarının zarar görmüs olmasi düşündürüyor beni insallah.öyle.bir.durumumuz yoktur da
AminSeni çok iyi anlıyorum kuzum doktorum normal gebelik değilki bu kadar üzülme dedi ama kalp atışını duyup ta kaybetmek ama birtek tesellim var inşallah onları ahirette görecez
Belki mezarı olsa daha zor olurdu kuzum senin için kalbimizde büyüyor bizim bebeklerimiz bide dediğim gibi kavuşma ihtimali varya bi gün o insana çok büyük teselli çok şükür canımız yanıyor ama isyan etmedik o yüzden de Rabbim zamanı geldiğinde kavuşturacak inşallah bizi onlara
Kanama benim de yoktu ikinci doz vurulunca başladıYqrin beta hcg vericem. Cok kqnamam yok insallah rahim kendiliginden atar
İnşâAllâh canım benimAminRabbim mükafatımızı versin inşallah
ben bu ameliyatı 3 kez geçirdim gittiğin dr çok önemli histereskoskopi uzmanlık alanı isteyen bir alan bunu da herkes yapamaz.ben kendi doktorumu tavsiye ederim.Doç.dr.bülent kars kendisi benim parçalanmış rahmimi onaran kişidir.işinde de alanında da en iyisi diyebilirim.Merhaba, güzel anneler ve anne adayları, ben nisan ayında dış gebelik yaşadım, ne yazık ki sol tüpüm alındı, 6 aylık bekleme sürem dolduğu için hsg çektirmek istedim ve üzücü durumla karşılaştım, rahimimde yapışıklıklar göründü, doktor bu yapışıklıkların açılması gerektiğini zira düşüklere yol açacağını söyledi, aranızda bu ameliyatı geçirip sağlıklı gebelik elde eden oldumu acaba, deneyimlerinizi paylaşmanıza çok ihtiyacım var. Çok zor bi dönemden geçiriyorum, korku, tedirginlik, ya bir daha hamile kalamazsam, ya hiç anne olamazsam diye düşünmekten kendimi yedim bitirdim, yardımınıza desteklerinize çok ihtiyacım var…
Bana verilmedi ya bende istemedim bilgim yoktu verildigine dair .Benim doktorum yaptığı ameliyatın videosunu verdi her izleyen doktor ismini sorup eli çok iyi diyor inşallah öyle bir şey olmamıştır
histereskopi zor bir ameliyat değil korkmayın anestezi etkisi geçince normal hayatınıza dönebiliyorsunuz acılı ağrılı bir işlem değil, ama işinin ehli birinini yapması önemli tabiÇok geçmiş olsun canım, bütün Histeroskopiler yapışıklık için mi yapıldı acaba neden o kadar çok yaptılarbende çok korkuyorum perşembe gününe nasipse belli olacak, büyük olasılıkla yapılacak der doktor, bahçelievler medipolde ali ihsan gönenç isimli doktora gidicem, ilk defa gidicem umarım en iyi yolu gösterir bize, hiç kötü bi yorum okumadım o doktorla ilgili
Geçmiş olsun canım, bende hiç kötü bi yorum görmedim bide tüp bebek doktoru sürekli bu ameliyatı yaptığı için daha deneyimlidir diye düşündüm o yüzden araştırmalarım sonucu onu seçmek istedim inşallah yardımcı olur3 tane yapısıklık için yaptım canım, diğerleride rahim duvarı kalınlaşması vardı. o doktora geçen hafta kuzenim kist ameliyatı oldu bildiğim kadar iyi bir doktor memnun kaldı.
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım çok zor süreçlerBende öyle kuzum bir yılı doldurupta olmayınca gittik rahim filmi çektiler bana insanlar dış gebelik geçirdim diye anlatırlardıda üzülürdüm ama bu kadar zor olduğunu bilmezdim Allah herkesin yardımcısı olsun
Aynen canım benim inşallah nasip olur tekrar hayırlı sağlıklı evlatlar
Geçmiş olsun canım, bende hiç kötü bi yorum görmedim bide tüp bebek doktoru sürekli bu ameliyatı yaptığı için daha deneyimlidir diye düşündüm o yüzden araştırmalarım sonucu onu seçmek istedim inşallah yardımcı olurFiyatları nasıl acaba hiç sormadım bilginiz var mı Derdime derman olsun başka bişey istemiyorum dedim kendimce, bi şekilde bulup buluşturup ödeyip yaptırmak istiyorum ne gerekiyorsa geç
geçmiş olsun canım en son 7500 yaptırdımGeçmiş olsun canım, bende hiç kötü bi yorum görmedim bide tüp bebek doktoru sürekli bu ameliyatı yaptığı için daha deneyimlidir diye düşündüm o yüzden araştırmalarım sonucu onu seçmek istedim inşallah yardımcı olurFiyatları nasıl acaba hiç sormadım bilginiz var mı Derdime derman olsun başka bişey istemiyorum dedim kendimce, bi şekilde bulup buluşturup ödeyip yaptırmak istiyorum ne gerekiyorsa
Çok teşekkür ederim, ben İstanbul’dayım önerdiğiniz doktor nerede acaba bi görüşmek isterimben bu ameliyatı 3 kez geçirdim gittiğin dr çok önemli histereskoskopi uzmanlık alanı isteyen bir alan bunu da herkes yapamaz.ben kendi doktorumu tavsiye ederim.Doç.dr.bülent kars kendisi benim parçalanmış rahmimi onaran kişidir.işinde de alanında da en iyisi diyebilirim.
rahm filmi ve histeroskop farklı şeyler canımBende pazartesi günü rahim filmi çektireceğim bir diğer adı da sanırım histeroskopi2 kez düşük oldu umarım birşey çıkmaz bende çok korkuyorum bende sizin gibi birşey çıkacak diye rabbim hayırlısını versin
Ayy çok pahalılar ya bizlerde el mahkum sağlığımızı riske atmamak için gidiyoruz işte rabbim yardımcımız olsun inşallahgeçmiş olsun canım en son 7500 yaptırdım(( devlet hastanelerinde de yapılıyor samatya yı cerrahpşayı tavsiye edebilirim ben özel muaynehaneye gidiyordum dr gideceğin hastanede de işlemler yapıyr gerçekten çok pahalı oysa ki 10 dakikalık işleri var ((
aynen cnm bunlar yüzüne bankalarla akraba olduk:)))Ayy çok pahalılar ya bizlerde el mahkum sağlığımızı riske atmamak için gidiyoruz işte rabbim yardımcımız olsun inşallah