- 21 Ocak 2021
- 50
- 27
- Konu Sahibi minnosbirkiz
Muhtemelen bizde akraba olacaz galiba canım, Allah güç kuvvet versin hepimize ödenir inşallahaynen cnm bunlar yüzüne bankalarla akraba olduk:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen bizde akraba olacaz galiba canım, Allah güç kuvvet versin hepimize ödenir inşallahaynen cnm bunlar yüzüne bankalarla akraba olduk:)))
Ankarada HRS kadın hastanesinde oldum doktorum dışarıdan geldi özel kliniği var normalde bana ben istemeden verdi hem laparoskopi hem histeroskopiyiBana verilmedi ya bende istemedim bilgim yoktu verildigine dair .
Siz istediginiz icin mi verdi?
Hangi hastane veya merkezde yaptirdiniz siz?
Bir sıkntı olmamistir ozaman kendinizi strese sokmayın baska doktorl ar da gördüyse
sağlık olsun canım çalışır öderiz artık napalım bebişlerimizi alalım kucağımızda diğerlerini halladeriz:)Muhtemelen bizde akraba olacaz galiba canım, Allah güç kuvvet versin hepimize ödenir inşallah
Bende pazartesi günü rahim filmi çektireceğim bir diğer adı da sanırım histeroskopi 2 kez düşük oldu umarım birşey çıkmaz bende çok korkuyorum bende sizin gibi birşey çıkacak diye rabbim hayırlısını versin
tabi ki de doç.dr.bülent kars istanbul soğanlıkta int den araştırabilirsiniz.2020 ocatan bu tarihe kadar tedavimi ona oluyorum şehir dışından yurt dışından çok hastası var.yani parçanmış bir rahmi eski haline getirebilecek kadar iyi bir dr.eğer ki benim doktorum bülent hoca olmasaydı ben kesinlikle tedaviyi reddiyordum.başıma o kadar şey geldikten sonra hangi cesaretle kendimi başka bir dr.a emanet edebilirdim ki.Çok teşekkür ederim, ben İstanbul’dayım önerdiğiniz doktor nerede acaba bi görüşmek isterim Birde özel olmayacaksa eğer fiyat rica etme şansım varmı
aslında zor bir ameliyat çünkü çok fazla riskleri var ama bunu gerçekten alanı olan bu konu da profosyonel birisi yapabilir o yüzden de gerçekten güvenilir dr.olması çok önemli.histereskopi zor bir ameliyat değil korkmayın anestezi etkisi geçince normal hayatınıza dönebiliyorsunuz acılı ağrılı bir işlem değil, ama işinin ehli birinini yapması önemli tabi
aynen rahim filmi rahimi tamamiyle görüntüleyip sorunun ne olduğunu çözüyorlar. histereskopi de alttan kamerayla yapılan ameliyat bunların her ikisi de çok önemli işinin uzmanı olması gerek.bende bütün rahim filmlerimi sonomed de çektirdim bu konuda profosyoneller ameliyatlarmı da bülent kars yaptı.rahm filmi ve histeroskop farklı şeyler canım
fiyat konusunu kliniğini arayıp öğrenin(dragos tıp merkezi) ama şu kadarını söyleyim alanına göre bence muayene ücreti çok az ayrıca adam doç.yani ona verdiğim paralar helali hoş olsun benim derdime şifa oldu.herşeyden önce bırakın doktor olmasını falan insan .Çok teşekkür ederim, ben İstanbul’dayım önerdiğiniz doktor nerede acaba bi görüşmek isterim Birde özel olmayacaksa eğer fiyat rica etme şansım varmı
Bana verilmedi ya bende istemedim bilgim yoktu verildigine dair .
Siz istediginiz icin mi verdi?
Hangi hastane veya merkezde yaptirdiniz siz?
Bir sıkntı olmamistir ozaman kendinizi strese sokmayın baska doktorl ar da gördüyse
nasıl herkes izleyip yorum yapabiliyor ya :)ilginç:)))))Benim doktorum yaptığı ameliyatın videosunu verdi her izleyen doktor ismini sorup eli çok iyi diyor inşallah öyle bir şey olmamıştır
başka dr a gittiniz mi benimde yapışıklık vardı bende histereskopi oldum 3 kez ama benim dr.ameliyat esnasında spiral taktı 28 gün sonra çıkardı sonra balon ve prp tedavisi uyguladı. çok şükür şuan iyiyim tabi benim durum biraz farklı 6 aylık bebeğimi doktor denen cani kürtajla aldı onun sonucu da sağ tüp tıkalı rahimin durumu ise yapışık ve parçalanmış.benim doktorum bunu durumu tedavi etti.ayrıca estofrem östorojen hormonu rahimi kalınlaştırır kanama yapmaz.ben 1 yıl fazla dozda aldığım için bilyorum.Sizi korkutmak istememem ama bende histereskopi oldum. yapisiklik,rahim darlığı,sekil bozuklugu varmış.birde rahime cizik atıldı.
Doktorun zor bir ameliyat oldugunu söyledi.o gunden beri dusunmeye basladim ters giden birsey mi oldu diye .
histereskopi oldugum günden beri düzenli olan hersey simdi degil malesef .
Kendimi çok sağlıklı hissediyordum bir problem bile oldugunu dusunmuyordum doktorum ısrarcı oldu ve yapıldı .
2 aydır 1 defa adet gördüm oda çok az dı 1 gün sürdü leke seklinde .
Rahim tabakası bir türlü düzene girmedi eşit degil diyor doktorum .bir taraf kalın bir taraf ince diyor.
Histereskopiden once gayet iyiydi.
4 gündür kesilmeyen yoğun adet dışı kanamam var aşırı yoğun.estorfeme bağlıyorum ama bu derece kanama ,kasık ağrısı yapacagini dusunmuyorum acikcası zor durumdayim suan da .
Histereskopiden sonra oldu bunların hepsi histereskipiden önce gayet düzenliydi hersey .
ters giden birseymi oldu diye dusunuyorum.
Dondurulmus embryo Transferi olacaktım bugün olamadım
Insallah bu olanlar histereskopiden degildir diye dusunmek istiyorum bende .
ameliyat olan kişi açısından demek istedim günlerce ağrı acı çektiren bir ameliyat değil ama tabiki işinin ehli biri yapmazsa rahme büyük zararlar verebilir doktoru iyi seçmek önemliaslında zor bir ameliyat çünkü çok fazla riskleri var ama bunu gerçekten alanı olan bu konu da profosyonel birisi yapabilir o yüzden de gerçekten güvenilir dr.olması çok önemli.
Kanamalar normal canım bende yeni oldum doktor normal olduğunu söyledi rahim tabakası için de Bi başka doktora daha görün derim ayrıca psikolojik olarak herşeyi histerekopiye bağlıyor olabilirsn belkiSizi korkutmak istememem ama bende histereskopi oldum. yapisiklik,rahim darlığı,sekil bozuklugu varmış.birde rahime cizik atıldı.
Doktorun zor bir ameliyat oldugunu söyledi.o gunden beri dusunmeye basladim ters giden birsey mi oldu diye .
histereskopi oldugum günden beri düzenli olan hersey simdi degil malesef .
Kendimi çok sağlıklı hissediyordum bir problem bile oldugunu dusunmuyordum doktorum ısrarcı oldu ve yapıldı .
2 aydır 1 defa adet gördüm oda çok az dı 1 gün sürdü leke seklinde .
Rahim tabakası bir türlü düzene girmedi eşit degil diyor doktorum .bir taraf kalın bir taraf ince diyor.
Histereskopiden once gayet iyiydi.
4 gündür kesilmeyen yoğun adet dışı kanamam var aşırı yoğun.estorfeme bağlıyorum ama bu derece kanama ,kasık ağrısı yapacagini dusunmuyorum acikcası zor durumdayim suan da .
Histereskopiden sonra oldu bunların hepsi histereskipiden önce gayet düzenliydi hersey .
ters giden birseymi oldu diye dusunuyorum.
Dondurulmus embryo Transferi olacaktım bugün olamadım
Insallah bu olanlar histereskopiden degildir diye dusunmek istiyorum bende .
Doktor övmeye mi geldiniz? Histerekopiyi de çok abartmışsınız. Gayet de operasyonel çalışan her doktorun yapabildiği bir ameliyat. Sezaryen daha zordur emin olun ki bunu her doktor yapar. Rahmi kocaman yarıp bebek çıkarıp geri dikiyolar. Abartmayın.fiyat konusunu kliniğini arayıp öğrenin(dragos tıp merkezi) ama şu kadarını söyleyim alanına göre bence muayene ücreti çok az ayrıca adam doç.yani ona verdiğim paralar helali hoş olsun benim derdime şifa oldu.herşeyden önce bırakın doktor olmasını falan insan .
burası bir sayfa insanlar görüşlerini bildiriyor burda her kadının bir derdi var insanlar birbirine destek olmaya çalışıyor.sanırım siz yanlış sayfadasınız galiba.herşeyden önce insanların görüşlerine ve yaşadıklarına saygı duyun.sonra yorum yapın.Doktor övmeye mi geldiniz? Histerekopiyi de çok abartmışsınız. Gayet de operasyonel çalışan her doktorun yapabildiği bir ameliyat. Sezaryen daha zordur emin olun ki bunu her doktor yapar. Rahmi kocaman yarıp bebek çıkarıp geri dikiyolar. Abartmayın.
Gayet de amacına hakimim forumun. Tecrübemin de olduğu bir konu. Boş beleş sallamanıza gönlüm razı olmadı. Insanları korkutmayın, abartmayın. Benim de doktorumun şehir dışlarından yurt dışlarından hastası var ama ben bütçeme uymazsa diye önerdiği öğrencisine oldum bu işlemi. Sonraki ay da gebe kaldım. Histerrekopilik bir cerrahiyi yapamayan doktor da bi zahmet doktorluğu bıraksın zaten. Zaten bu yollarda harcanan paranın haddi hesabı yok. Insanlar kredi çekmelerden filan bahsetmiş siz gelmiş ne anlatıyosunuz...burası bir sayfa insanlar görüşlerini bildiriyor burda her kadının bir derdi var insanlar birbirine destek olmaya çalışıyor.sanırım siz yanlış sayfadasınız galiba.herşeyden önce insanların görüşlerine ve yaşadıklarına saygı duyun.sonra yorum yapın.
size daha önceki cevabımda yazdığımın aynısını yazacağım bence insanların görüşlerine saygı duyun.madem bu kadar çok bu sayfada tecrübelisiniz burda bir tek benim değil herkesin bir görüşünün olduğunu herkesin dr tavsiyelerinin olduğunu da görmüşsünüzdür.ayrıca insanların bütceleri değil beni kimseyi ilgilendirmez sizi de... sanırım hikayemi de bilmeden konuşmuşsunuz boş beleş tarzı konuşmalar benim tarzım değil lütfen daha fazla ileriye gitmeyin.Gayet de amacına hakimim forumun. Tecrübemin de olduğu bir konu. Boş beleş sallamanıza gönlüm razı olmadı. Insanları korkutmayın, abartmayın. Benim de doktorumun şehir dışlarından yurt dışlarından hastası var ama ben bütçeme uymazsa diye önerdiği öğrencisine oldum bu işlemi. Sonraki ay da gebe kaldım. Histerrekopilik bir cerrahiyi yapamayan doktor da bi zahmet doktorluğu bıraksın zaten. Zaten bu yollarda harcanan paranın haddi hesabı yok. Insanlar kredi çekmelerden filan bahsetmiş siz gelmiş ne anlatıyosunuz...
size daha önceki cevabımda yazdığımın aynısını yazacağım bence insanların görüşlerine saygı duyun.madem bu kadar çok bu sayfada tecrübelisiniz burda bir tek benim değil herkesin bir görüşünün olduğunu herkesin dr tavsiyelerinin olduğunu da görmüşsünüzdür.ayrıca insanların bütceleri değil beni kimseyi ilgilendirmez sizi de... sanırım hikayemi de bilmeden konuşmuşsunuz boş beleş tarzı konuşmalar benim tarzım değil lütfen daha fazla ileriye gitmeyin.
Gitmedim baska doktora ama sikayetlerim devam.ederse gidecegim.başka dr a gittiniz mi benimde yapışıklık vardı bende histereskopi oldum 3 kez ama benim dr.ameliyat esnasında spiral taktı 28 gün sonra çıkardı sonra balon ve prp tedavisi uyguladı. çok şükür şuan iyiyim tabi benim durum biraz farklı 6 aylık bebeğimi doktor denen cani kürtajla aldı onun sonucu da sağ tüp tıkalı rahimin durumu ise yapışık ve parçalanmış.benim doktorum bunu durumu tedavi etti.ayrıca estofrem östorojen hormonu rahimi kalınlaştırır kanama yapmaz.ben 1 yıl fazla dozda aldığım için bilyorum.
Saate 1 ped dolduracak kadar ve pıhtılı olması kasıklarımın çok ağrıması pek normal gelmedi ağrı kesici aldım öyle durabildim yeni yeni hafifledi ama devam ediyor hala 1 hafta oldu .Kanamalar normal canım bende yeni oldum doktor normal olduğunu söyledi rahim tabakası için de Bi başka doktora daha görün derim ayrıca psikolojik olarak herşeyi histerekopiye bağlıyor olabilirsn belki
bazen basireti bağlanıyor insanın bence başka dr a gidin mutlaka.rahip yapışıklığı olan kişiler adet olamaz ki benimde vardı adet olamıyordum ki .adı üstünde rahim yapışık nasıl adet olabilirsiniz ki.ama siz olabilyormuşsunuz ilginç.ağrı olması şikayetinizin olması normal değil.bu arada rahim filmi çekilmişmiydiniz çünkü genelde eğer rahimde ya da tüplerde bir sorun varsa önce film çekilir sorunun ne olduğu görülür sonra ameliyat yapılır sonrasında durumunuza göre sorununuza göre tekrar tüpün ya da rahimin durumunu görmek için film çekilir benim öyle olmuştu ama tabi benim durum farklıydı.bir de normalde yapılan ameliyatın görüntüleri size verilmek zorunda bilginiz olsun.Gitmedim baska doktora ama sikayetlerim devam.ederse gidecegim.
Suanda cok hafif hafif devam ediyor kanama kaç gun oldu.
Geçen hafta çarsamba basladı hala devam ediyor. Pıhtılı kanama oluyordu saate 1 ped doluyordu kasıklarım çok ağrımıstı. çok şükür hafifledi ama devam ediyor hala.
Doktora gittigimde normal dedi gönderdi ama hiç normal degildi .
Bende yapisikliktan dolayi oldum ama adetlerim güzel geliyordu hicbir sikayetim yoktu.
Histereskopiyi normalde doktorum polip olabilir yapalim emin olalim kamerayla bakacağız gerekirse müdehale edecegiz dedi bende kabul ettim polip yokmus ama yapisiklik ,darlık,rahim sekil bozuklugu varmis bunlari gidermis doktorum. Birde cizik atmis.
Ben bu sikayetler oldugunu bile histerrskopiden sonra öğrendjm asıl amacım polip varsa alınmasıydı
Evet biraz birbirimizden farkli durumlar ama benim sikayetim yoktu ne bileyim keske olmasaydim diyorum böyle deneseydik ilk önce diyorum ama olan oldu
Bende 2 kez büyük büyük parçalar düşürdüm aradım kliniği normal dediler hatta buraya da konu açtım çok korkmuştum ama yaşayan arkadaşlar var endişe etme kendini kötü hissediyorsan da bekleme git başka doktora görün canımSaate 1 ped dolduracak kadar ve pıhtılı olması kasıklarımın çok ağrıması pek normal gelmedi ağrı kesici aldım öyle durabildim yeni yeni hafifledi ama devam ediyor hala 1 hafta oldu .
Sikayetlerim devam.ederse baska doktora daha gidecegim icim rahatlasin enazindan .