Histeroskopi Yaptıranlar

Ben de Bülent Hoca da ameliyat oldum. Ama 4 ay geçti gebelik hala olmadı. Önümüzdki ay gideceğim kendisine tekrar. Siz memnun kaldınız mı kendisinden
evet tabi ki memnun kalmazmıyım çok dua ediyorum kendisine ben resmen enkazdım beni ayağa kaldırdı benim tedavimi o yapıyor 2020 ocaktan beri. şimdi yumurta çatlatma iğnesine başladık bu ikinci deneme bugün ilacım bitti kontrole gidicem eğer bu gebelikte tutmazsa tekrar bir ameliyatım daha var.bakalım sonuç ne olacak artık allahın mucizelerini bana da göstermesini bekliyorum.

Kızlar merhaba beta değerim 101-154-227 çıktı 2 günde bir ve aynı yerde aynı saatte yaptırdığım kan testlerinde. Betası bu şekilde artıp da dış gebelik geçiren var mı? Şuan tam olarak anlayamadık kimyasal mı dış gebelik mi diye usgde yapılan kontrolde de herhangi bir embriyoya rastlanmadı henüz.

Durumunuz ne oldu dış gebelik değil gibi

Durumunuz ne oldu dış gebelik değil gibi
Merhaba kan değerim artmaya devam ediyor ama istenen düzeyde değil, ufak bir kese de oluşmuş. Rahim için sağlıksız gebelik gibi duruyor ama doktorumla yine iki günde bir kan ve usg tekini yapıyoruz, kendiliğinden düşer düşmezse ilaç vereceğiz dedi.

Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın

Merhabalar ve de iki gün önce hiskorpedi amaliysti oldum bu yapışıklık yok tüpler açıldı bu durumda doğal gebe kalan oldumu gene tüp bebekmi olur

Ekim ayında histeroskopi oldum, reglim hemen düzene girdi herhangi Bi sıkıntım olmadı çok şükür doktor çok önemli ve bence bu kişiden kişiye değişir herkesin problemleri bünyesi farklılık gösterebilir Rabbim hayırlısını nasip etsin

merhaba siz histeroskopiyi de novafertilde mi olmuştunuz?

Evet orda olmuştum
hangi doktordu? sonrasında sıkıntı mı yaşadınız? ikinci transfer hazırlığındayken rahim kalınlaşmadı benim doktor da histeroskopi yapalım bi bakalım belki yapışıklık var dedi onu araştırırken sizin yorumunuzu gördüm de
nasıl oldu ? onu yaptıktan sonra mı transfer oldunuz?

Fuat Ali hoca yapmisti Histereskopiden sonra aylarca adet görmedim zor toparladım biraz.
Adet oldum sonra rahim düzenli kalınlaşmadı bi kısım kalın bı kısım ince kaldi öyle 1 ay bekledim 1 ay sonra düzeldi
Transfer oldum .
transfer olduğumda herşey normaldi kalınlık vs.
Rahime çizik de atılmıstı.

histeroskopiden hemen sonra mı başlıyorlar transfer hazırlığına yoksa her durumda 1 ay bekletiyor mu?

histeroskopiden hemen sonra mı başlıyorlar transfer hazırlığına yoksa her durumda 1 ay bekletiyor mu?
Histereskopiyi hemen adet bitiminde yapıyorlar zaten.
sonra mutlaka ilk adet bekleniyor ilaç vs. Kullanıyorsun lekelenme de oluyor bi süre.
ilk adetlinle kontrole gidiyorsun o şekilde oluyor canım .
Rahim toparladiysa bir skntı da yoksa başlarlar ilk adetinle .

bir ay daha erteleniyor yani
neyse geç olsun güç olmasın
sen bu işlemler süresince hastaneden, doktordan memnun kaldın mı peki?

bir ay daha erteleniyor yani
neyse geç olsun güç olmasın
sen bu işlemler süresince hastaneden, doktordan memnun kaldın mı peki?
Memnundum canim ilgilendi doktorum merkezden de memnun kaldım.
Geç olsun güç olmasın hayırlı zamanda olsun .
Bizde acele etmiştik baya hemen olsun diye doktorum acele etmeyin geç olsun temiz olsun dedi hep .
Nasip olmadı

Mrb arkadaşlar bende tüp bebek tedavosı görüyorum 2 başarısız denemem oldu dondurulmuş embriyon kaldı iki tane bu sefer doktorum rahime çizik atmayı önerdi pazartesi histereskobiye gireceğim hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…