Histeroskopi Yaptıranlar

Merhaba ben de temmuzda histeroskopi oldum t rahim düzeltildi üstüne iki defa adet oldum bu ay ne oldu ben de anlamadım benim de rahim duvarım ince çıkıyor adet olamıyorum çözüm bulursak haberleşelim

Çok geçmiş olsun bende daha yeni geçirdim dış gebelik sağ tüpüm alındı rahimde yapışıklık nasıl oluyor tüplere zarar veriyor diye biliyorum ben böyle bişeydemi oluyormuş

Ben de dış gebelik yaşadım 14.000 betadan çift doz methotrexat ile yavaş yavaş sıfırlandı ve tüpümde de hiç hasar kalmadı korkmayın onun üstüne iki kere normal gebelik oldu düştüler ama dış gebelik değildi bence hemen ameliyat olmayın ama kendinizi kötü hissederseniz hemen hastaneye gidin

5200 dü benim beta hcgm açık ameliyat ile aldılar tüpümde gitti rahme bakıldığında kanama alanı da yokdu

5200 dü benim beta hcgm açık ameliyat ile aldılar tüpümde gitti rahme bakıldığında kanama alanı da yokdu
Tamamını ekleyemedim 9.000 lerdeyken tek doz vurulmuştu düşmeyince başka hastaneye gittim orada ölçümde 10.000 üstü çıktı doktor tam değer istiyorum dedi 14.000 e yakın çıktı ikinci doz vurulunca düştü. Evet uzun sürdü ama çok şükür geçti. Tek tüple de hamile kalırsınız takılmayın böyle şeylere

Çok geçmiş olsun bende daha yeni geçirdim dış gebelik sağ tüpüm alındı rahimde yapışıklık nasıl oluyor tüplere zarar veriyor diye biliyorum ben böyle bişeydemi oluyormuş
Maalesef bende 2 hafta önce rahim filmi çektirdim ve orada öğrendim rahimimde yapışıklık olduğunu, perşembe günü doktor randevum var gittiğimde sorucam laparoskopi yüzünden mi oldu diye ama biraz araştırdım onun haricinde bi çok şeyden olma ihtimali varmış, kürtaj, geçirilmiş bi enfeksiyon, rahimde her hangi bi travma vs böyle uzayıp gidiyordu sebepler, tam anlamıyla öğrenemeyecem gibi ama muhtemelen Histeroskopi ameliyatı olucam o yapışıklıkların açılması için, bakalım nasıl bi süreç bekliyor beni, sizde rahim filmi çektirmeyi ihmal etmeyin çok kısa bi işlem ben hafif anestezi alarak çektirdim uyandığımda herşey bitmişti, kalan tüpünüze ve rahiminize baktırın, artık tek tüplüyüz bizim için çok değerli

Anladım canım çok geçmiş sanada
Diğer tüp ne durumda belli değil ki onlada uğraşmış o tarafımda ağrıyor hafif geçiş gördüm dedi ameliyat sırasında bakalım hsg çekilecem onda çıkacak

Korkma HSG de az tıkanıksa bile açılıyor hem tüp olmadan da çare var tüp bebek yaptırırsın yeter ki Rabbim dermansız dert vermesin inşallah İnan şimdiki aklım olsa üzülmezdim dış gebelik için onun üstüne iki defa bebeğimin kalbi durdu sonra t rahim ameliyatı oldum tam her şey düzeldi derken şimdi de rahim duvarım ince çıkıyor adet olunca bebeklerime ağlardım şimdi adet olayım diye uğraşıyorum dünya maalesef bizler için imtihan dünyası her şey geçecek hepimiz için güzel günler gelecek yeter ki isyan etmeyelim

Çok geçmiş olsun dış gebelik ten önce çekilmişmiydin canım hiç hsg ben daha önce de çekilmiştim kuzum zaten solda hafif tıkanıklık vardı sağ tüp sağlam diyordu doktorum dış gebelik sağdan oldu gitti o tüp sol tarafa da ameliyat sırasında mavi bi sıvı verip bakacam demişti hafif bi geçiş gördüm emin olmak için hsg çekelim dedi benim korkum o tüpün de işinin bitmiş olması tüp bebeğe yönlendirecem dedi zaten oda umutlu değil galiba o tüpten rapor çıkartırırım ben size dedi
Dua etmekten başka çaremiz yok inşallah bişeyler vesile olur da hallolur herkesin hikayesi farklı ama acılar aynı

Yok canım daha önce hiç çekilmemiştim, hiç böyle şeyler bilmezdim yaşamadan önce, yeni yeni bilmediğim şeyler öğreniyorum hastaneye gide gele deneyim oldu banada baya bilgilendim acı tecrübeler sayesinde rabbim dermansız dert vermesin yaşadığımız zorlukları kolaylaştırsın inşallah hepsi hallolur Allahın izniyle, tek teselli cümlem, eğer bu minikler nasibimizde varsa eğer vakti zamanı belli, bekletiyorsa güzelleştiriyordur

Merhaba ben de temmuzda histeroskopi oldum t rahim düzeltildi üstüne iki defa adet oldum bu ay ne oldu ben de anlamadım benim de rahim duvarım ince çıkıyor adet olamıyorum çözüm bulursak haberleşelim
Merhabaalar bende zor adet oldum en son duphaston kullandim 1 kutu bitirip adet olmayı bekledim öylelikle az birsey geldi ama rahim duvarı istedigimiz gibi esit olmadi bi taraf kalin bi taraf ince esit degil dedi doktorum o yuzden tedavim iptal oldu .
Tekrar basliyacagiz 2. Adetimle
Ilk adetim operasyondan 37 gün sonra gelmis .
Ama 1 2 gun surdu 6 gun suren adetim ve cok az gelmisti .
Adetjmden 10 gün sonra da ara kanamam basladı hala devam ediyor kesilmesini bekliyorum 7 gündür

3 tane yapısıklık için yaptım canım, diğerleride rahim duvarı kalınlaşması vardı. o doktora geçen hafta kuzenim kist ameliyatı oldu bildiğim kadar iyi bir doktor memnun kaldı.

Rabbim yardımcın olsun kuzum inşallah düzelir problemlerin balık yağı rahmin toparlanmasında çok faydalı diye duydum ben aldım başladım bi bak kullan istersen canım
Herşey geçer de insan üzülüyor inşallah tekrar sağlıklı gebelik ler nasip olur benim kide dış gebelik olmasına rağmen kalbi atıyordu normal gebelik gibi ilerliyordu o gerçekten çok zor geliyor insana ama güzel günlerde gelecek inşallah

Bende öyle kuzum bir yılı doldurupta olmayınca gittik rahim filmi çektiler bana insanlar dış gebelik geçirdim diye anlatırlardıda üzülürdüm ama bu kadar zor olduğunu bilmezdim Allah herkesin yardımcısı olsun
Aynen canım benim inşallah nasip olur tekrar hayırlı sağlıklı evlatlar

Kızlar bide kalp atımı varmıydı sizin dış gebeliklerde benimkinin normal gebelik gibi ilerlemiş kalp atımınıda dinletmişti doktorum kafamdan atmaya çalışıyorum da buna çok üzülüyorum ben

Benim eylülde olan adetim baya yoğun oldu ne oluyor bu rahim duvarına ya anlamadım

Benim ki tespit edilmedi bebek bulunamadı ama bir bebeğimin kalbi attı sonra öldü ben de hala ona çok üzülürüm isim bile koydum bazen keşke mezarı olsa diyorum öyle daha mı zor olurdu bilmiyorum

Benim eylülde olan adetim baya yoğun oldu ne oluyor bu rahim duvarına ya anlamadım
Biraz toparlanma sürecine bağladım birazda kullandigim ilaclara bağladım açıkcası ama artik düzene girmesi lazim yoksa baska bir doktora daha görünecegim .
Rahim.duvarının zarar görmüs olmasi düşündürüyor beni insallah.öyle.bir.durumumuz yoktur da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…