• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopi yaptıranlar..

cunci

Mutluluk uzakta değil, kendi içimizde ;)
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
1.175
1.643
133
Merhaba,
Histeroskopi yaptıranlar tecrübelerini paylaşirsa çok memnun olurum..
Şimdiye kadar tüp bebek için bir çok doktora gittik. Ortada sebepsiz infertilite var. Son gittiğimiz doktor bu testi yaptirmamı istedi. Once tamam dedik operasyon için doktordan randevu aldık. Test fiyatını sorduğumuzda ilgililer ısrarla "sigortanızdan onay alalım sonra size fiyatı iletelim" dediler. Operasyondan 1 gün önce arayıp fiyat söylediler.. Sigortanız hastane ücretini karşilıyor ayrıca bir de doktor ücretimiz var o da 5000 tl. Doktor ücreti nedir dediğimde de lafı eveleyip gevelediler. Ben de sinirlenip operasyonu iptal ettirdim.
Kalp ve beyin cerrahları bu paralari alırken ufacık bir operasyon dedikleri histeroskopi için bu fiyat nornal mi?
Bu kadar doktor benden bu testi istemediği için ve gittiğim merkezin ücreti son ana kadar söylememesi acaba para tuzağı mi düşüncesine soktu beni.
Bu testi yaptıranlar.. Doktorunuz bu testi ne amaçla istedi, nerede ne kadara yaptırdınız, faydasını gördünüz mü?
Tesekkir ederim

Merhaba,
Histeroskopi yaptıranlar tecrübelerini paylaşirsa çok memnun olurum..
Şimdiye kadar tüp bebek için bir çok doktora gittik. Ortada sebepsiz infertilite var. Son gittiğimiz doktor bu testi yaptirmamı istedi. Once tamam dedik operasyon için doktordan randevu aldık. Test fiyatını sorduğumuzda ilgililer ısrarla "sigortanızdan onay alalım sonra size fiyatı iletelim" dediler. Operasyondan 1 gün önce arayıp fiyat söylediler.. Sigortanız hastane ücretini karşilıyor ayrıca bir de doktor ücretimiz var o da 5000 tl. Doktor ücreti nedir dediğimde de lafı eveleyip gevelediler. Ben de sinirlenip operasyonu iptal ettirdim.
Kalp ve beyin cerrahları bu paralari alırken ufacık bir operasyon dedikleri histeroskopi için bu fiyat nornal mi?
Bu kadar doktor benden bu testi istemediği için ve gittiğim merkezin ücreti son ana kadar söylememesi acaba para tuzağı mi düşüncesine soktu beni.
Bu testi yaptıranlar.. Doktorunuz bu testi ne amaçla istedi, nerede ne kadara yaptırdınız, faydasını gördünüz mü?
Tesekkir ederim
Histeroskopi direk bir operasyon zaten. Keşif amaçlı yapılanı yani ofis histeroskopi için ise bu fiyat çok fazla. Gittiğiniz hastane ile ilgili muhtemelen. Bütün genetik testleriniz yapıldı mı? Hsg çekildi mi? Eşinize spermiyogram yapıldı mı? Hormon testleriniz yapıldı mı?

M merwus evet. Hormon testleri, vitamin testleri, hsg, sperm, kromozom testi, beta, hiv, gibi testleri yaptırdık hepsi temiz. Histeroskopi için ofis mi bilemiyorum. Doktorun söylediği küçük bir operasyon. Kamerayla inceleyip sorun var mi bakacagız sorun görürsek temizleyeceğiz seklinde oldu. Açıkçası histeroskopi hakkinda bilgim olmadığından da soracak bisey gelmedi aklıma o sırada. Hormon vitamin ve sperm testleri tedavi surecimizde 1.5 yıl içerisinde 3 kez yapıldı hatta.

M merwus evet. Hormon testleri, vitamin testleri, hsg, sperm, kromozom testi, beta, hiv, gibi testleri yaptırdık hepsi temiz. Histeroskopi için ofis mi bilemiyorum. Doktorun söylediği küçük bir operasyon. Kamerayla inceleyip sorun var mi bakacagız sorun görürsek temizleyeceğiz seklinde oldu. Açıkçası histeroskopi hakkinda bilgim olmadığından da soracak bisey gelmedi aklıma o sırada. Hormon vitamin ve sperm testleri tedavi surecimizde 1.5 yıl içerisinde 3 kez yapıldı hatta.
Ofis histeroskopi muhtemelen çünkü operatif olsaydı direk şu sebepten yapılacak denirdi. Evet bu operasyonu yaptırmanızda fayda var ama bu fiyat cidden pahalı. Ben bikaç kes histeroskopi geçirmek zorunda kaldım rahmimin şekli yüzünden. Ama hiçbir seferinde bu kadar ödeme yapmadım. Operatif histeroskopi için 3 bin ofis histeroskopi için 1750 gibi bir ödeme yapmıştık. 1,5 yıl oldu tabi ama bu kadar katlanma ihtimali olduğunu sanmıyorum.

canım histereskopiyi ben 2 bebeğimi kaybettikten sonra yaptırdım öncesinde rahim filmi çektirdim tabi ve poliplerim varmış 2 tane ayrıca doktor rahim duvarıma çizik attı bu gebelik şansını arttırıyormuş ve histten sonraki ikinci ay hamile kaldım canım 2 sene önce 3500 tl ye yaptırdım canım bilgin olsun.

M merwus enbisevdigim enbisevdigim cok tesekkurler yanitlariniz icin. Siz nerede yaptırdınız?
Ben medipol mega da Mustafa acet te geçirdim operasyonları. Şu an kendi kliniğini açtı ve fiyatlar uçmuş durumda. Medipol mega da günseli hoca da iyidir. Yeni gelen doktorunda iyi olduğunu duymuştum tabi tecrübe etmediğim için yorum yapamam.

Bende yurtdişında yaşıyorum burda yaptırdım 3 sene önce hiçbir ücret ödemedim.Ama yazdıgınız fiyatı görünce gerçekten çok şaşırdım.Bu sayfada tüp bebek tedavi ücretleriyle ilgili birkaç yazı okumuştum ve insanların neden bukadar bukadar çok tedaviyi tekrarlamadıklarını anladım gerçekten çok yüksek fiyatlar.Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun bu konuda.İşallah ilk denemelerinizde sorunsuz hamile kalırsınız.Buarada bende 2. Çocuguma hamileyim yarın kalp atışlarını dinlicez işallah geçenhafta duymadık çünkü :(

ankara gazi üniversitesi tıp fak.hastanesinde histereskopi yaptıran var mı fiyatlar ne kadar. prof.ahmet erdem yapacak hiç fiyat sormak aklıma gelmedi.o da söylemedi.

Mrb bayanlar benden de sanirim rahim icin bunu isticekler acaba bahceci umut da yaptiranlar var mi?

Arkadaşlar ben bugün ç.kalede yaptırdım hiç bir ücret ödemeden. Genel anestezi ile yaptılar en fazla 30 dk süreceği söylenen operasyondan 4 saatte çıktım. Ve hiç birşey yok dendi. Verdikleri narkoz boğazımi yara yaptı yani kısaca canıma okudular. Mutlaka iyi bir merkezde iyi bir doktora yaptırın. Ben çok küçük bir operasyon diye önemsemediğim için pişman oldum

Arkadaşlar ben bugün ç.kalede yaptırdım hiç bir ücret ödemeden. Genel anestezi ile yaptılar en fazla 30 dk süreceği söylenen operasyondan 4 saatte çıktım. Ve hiç birşey yok dendi. Verdikleri narkoz boğazımi yara yaptı yani kısaca canıma okudular. Mutlaka iyi bir merkezde iyi bir doktora yaptırın. Ben çok küçük bir operasyon diye önemsemediğim için pişman oldum

Gecmis olsun canim ya ;( bende pazartesi yaptiricam ozel bi hastanede 3000 tl odeme istediler mecbur vericez cunku ilaclara alerjilerim cok heryere guvenemiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun iyi sonuclar aliriz insallah

D ddades çok geçmiş olsun :(
Ben birkaç doktora daha gittim bu arada. 1 doktor dışında hepsi rahim içerisinde ultrasonla sıradışı bir durum görülmediği taktirde histereskopiye hiç gerek olmadığını soyledi. Ve ben de yaptırmaktan vazgeçtim. Çünkü o kadar ultrasonla kontrol yapildı. Polip kist gibi hiçbir sıradışı bir durumla karşılaşılmadı.

Mrb bayanlar benden de sanirim rahim icin bunu isticekler acaba bahceci umut da yaptiranlar var mi?
Merhaba. Benimde bahçeci umut saglik merkezinde 1 başarısız denemem var önümüzdeki ay histeroskopi yapılacak ama herhangi bir problem yok tedbir amaçlı bakılıp çizik atılacak benim de pek bir bilgim yok bu konuda ama faydası olanı da duymuştum insalalh hakkımızda hayirlişi olur .

Merhaba. Benimde bahçeci umut saglik merkezinde 1 başarısız denemem var önümüzdeki ay histeroskopi yapılacak ama herhangi bir problem yok tedbir amaçlı bakılıp çizik atılacak benim de pek bir bilgim yok bu konuda ama faydası olanı da duymuştum insalalh hakkımızda hayirlişi olur .

Mrb bende bahceci de tedavi görüyorum aynen benimde gecen ay negatif sonuclandi o yuzden doktorum bunu istedi ayni sekilde cizik atariz sansin daha yukselir dedi tabi nasip hakkimizda hayirlisi olsun insallah Allahim bizede anne olmayi nasip eder. ;(

Mrb bende bahceci de tedavi görüyorum aynen benimde gecen ay negatif sonuclandi o yuzden doktorum bunu istedi ayni sekilde cizik atariz sansin daha yukselir dedi tabi nasip hakkimizda hayirlisi olsun insallah Allahim bizede anne olmayi nasip eder. ;(
Amin cnm doktorun kim ?

Ebru Öztürk tü cem beye geçiş yaptım bu sefer. Canım selen hanim operator doktor ama diğer ikisi doçent Dr. Bilgin yoktur diye söyledim ama tabiki Allahın dedigi oluyo yinede..
Aynen canim nasip biraz da nedense guveniyorum doktorumdan memnunum ama yinede eger olumsuz olursa bu da bende cem beye gidebilirim sali günü ne gidicem ben 12.30 da degistirdiler günümü bakalim ne olcak

Back
X