• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopi yaptıranlar buraya!

Ya

Yapısıkkık olmasın diye konuldugunu bilmiyordum siz yazınca gördüm biraz sevindim benim sadece sağ tarafım oldugu icin orayı genişletmek iÇin koydu yapısıklık olmazsa transferi yapıcaz dedi cok sağolun insallah sizin ki gibi bi aksilik olmadan tamamlanır🙏
Doktorum açıklamıştı bana, rahmi transfer için genişletmiş ve yapışma olmasın diye spiral takmıştı. Bir ay ESTROFEM kullandım, sonrasında adetle birlikte transfer hazırlıkları başladı. İlk 15 gün lekelenme şeklinde kanamam vardı, spirali çıkarttıktan sonra azalarak bitti.

Doktorum açıklamıştı bana, rahmi transfer için genişletmiş ve yapışma olmasın diye spiral takmıştı. Bir ay ESTROFEM kullandım, sonrasında adetle birlikte transfer hazırlıkları başladı. İlk 15 gün lekelenme şeklinde kanamam vardı, spirali çıkarttıktan sonra azalarak bitti.
Benim de adet olana kadar baya kanamam oldu ama adetle birlikte bitti cyclo progneva kullanıyorum ilac bitince adet olduktan sonra gidicem doktora sizin doktorunuz kimdi acaba

Benim de adet olana kadar baya kanamam oldu ama adetle birlikte bitti cyclo progneva kullanıyorum ilac bitince adet olduktan sonra gidicem doktora sizin doktorunuz kimdi acaba
Ben yurtdışında yaptırdım işlemi. Doktorumu bulamayabilirsiniz.

ESTROFEM ve cycloyu birlikte kullanmıştım ilk ay.

Ben yurtdışında yaptırdım işlemi. Doktorumu bulamayabilirsiniz.

ESTROFEM ve cycloyu birlikte kullanmıştım ilk ay.
Anladım bana da yapısıklık olmazsa muhtemelen estrofem başlayacak , sizin rahim sekliniz neydi bir de doktor bana genetige gönderelim dedi siz gönderdiniz mi embryoları

Anladım bana da yapısıklık olmazsa muhtemelen estrofem başlayacak , sizin rahim sekliniz neydi bir de doktor bana genetige gönderelim dedi siz gönderdiniz mi embryoları
Ekstra bir işlem yapmamıştım embriyolar için. Rahmim yarım değildi ama T şeklindeydi. Bu şekilde transferin riskli olduğunu ve düşük riskimin olduğu söylenmişti.

Arkdaşlar benimde rahim filminden snra doktorum rahimde yapışıklık olmus daha önceki kürtajdan kaynaklı demişti.snra bakıp histeroskopi yaparız dedi.nasil oluyor bu durum ?

Merhaba bende Aralık ayında histeroskopi oldum rahmim y seklinde ve çok dardı. Düzeltme ve genisletme yapıldı. Banada sprial takıldı. Yapışma olmadi bende korkma olmaz yani. İlk zamanlar Azıcık dikkat et hareketlerine yatmana falan sonrasında bisey olmaz. Benim sprial 35. Gün çıkartıldı. Ama aşırı kanamam vardi ve hic durmadi. Sprial bana aşırı derecede kanama yaptı. Normalde 40 gun duracakti ama kanamam hic durmayinca doktor çıkarttı. Sonra bir sure daha kanama devam etti ve kesildi çok şükür. Sprial cikartilirken hiccc acımıyor korkma. En rahati o 🤭
Akıntı bendede vardi normaldir.
Meraba siz de yapışıklık oldu mu spiral cıkarıldıktan sonra

Meraba siz de yapışıklık oldu mu spiral cıkarıldıktan sonra
Biraz gec gördüm kusura bakmayin
Hayır olmadi ama benim hala her iliskiden sonra kanamam oluyor nerdeyse. Yara falanda yok ama sebebini bilmiyoruz. Sprial zaten bi 35 gün falan kalmıştı diye hatırlıyorum sonrasinfada yakışıklık falan olmadi diye biliyorum

Hayır olmadi ama benim hala her iliskiden sonra kanamam oluyor nerdeyse. Yara falanda yok ama sebebini bilmiyoruz. Sprial zaten bi 35 gün falan kalmıştı diye hatırlıyorum sonrasinfada yakışıklık falan olmadi diye biliyorumm
Hayır olmadi ama benim hala her iliskiden sonra kanamam oluyor nerdeyse. Yara falanda yok ama sebebini bilmiyoruz. Sprial zaten bi 35 gün falan kalmıştı diye hatırlıyorum sonrasinfada yakışıklık falan olmadi diye biliyorum
merhaba
Merhabalar olsa söylerlerdi zaten insallah bende de olmaz kanamanın sebebi neymiş peki acaba bide tüp yaptırdınız mı

Bende haftaya histeroskopi olcam .daha önceki kürtajdan snra yapışıklık olmus az bsey onda da spiral takıyorlar mi acaba ?
Yaa ben de de olmaz insallah yapışıklık falan spiralim 1 ay sonra cıkıcak. Cok korkuyorum olru diye .Saglıkla kucagınıza alın insallah🙏

Arkdaşlar histeroskopi için gün verildi ama yarından itibaren Yasmin ilacı kullanmam gerektiğini söylediler.histeroskopi öncesi kullanan var mi

Selamlar geçenlerde buraya yazmıştım hanımlar, dün histeroskopi yaptırdım, doktorum spiral taktırdı yapışma olmasın diye. 6 mayısta spiral çıkartılacakmış. Sizce spirale rağmen yapışma olur mu yaptıranlar deneyimlerini yazarsa çok sevinirim. Doktorum çoğul gebelik olabilecek kadar yer açtıklarını ancak yapışma olursa bir daha histeroskopi yapılabileceğini söyledi. 1 haftadır mukuslu akıntım var. Sizce normal mi? Cumartesi spiral çıkartılacak. Yapışma olmasın diye takılmıştı. Spiral çıkartılması da ağrılı bir işlem mi?

Benzer süreçlerden geçenler deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
Bende de sprial vardı ben korunmak amaçlı taktirmistim sürekli takibini yaptirmama rağmen 4.5 yıl sonra çıkartmak istedim ama maalesef ipi curumustu ve histeroskopi ile çıkartıldı ama 8 aydır gebelik oluşmadı etkisi var mı bilmiyorum bu durum beni çok üzüyor

Back
X