• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

histeroskopi yaptıran var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi freeflame
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

freeflame

Ziyaretçi
aranızda histeroskopi yaptıranlar varsa aşamaları anlatabilir mi? hsg filminden farkı ne? anestezili mi? toplamda bütün işlemler ne kadar sürüyor? başarı şansı ne kadar?

ben histeroskopi oldum ama benim rahmimde perde vardı
o alındı
biraz sıkıntılı ama cabuk atlatıyor insan
genel anesteziyle yaptılar bana
sırt agrıları oluyor ameliyattan sonra

bana 2 kere yapıldı.miyom ve polip için.genel anestezi ile yapılıyor.30 dk.gibi sürdü hiç bir sorun ve sıkıntı yaşamadım korkulacak bir şey yok.bol şans.sırt ağrılarını anlayamadım.çünkü rahatlıkla işlem bittikten 2 saat sonra yürüyerek hastaneden çıkıyorsun.

bende yeni yaptırdım
anestezi altında yapılıyor ameliyat sonrası acayip sol kasığım ağrıdı bir iğne yaptılar 15 dakika sonra gecti kanamam oldu 1 saat sonrada hastahaneden çıktım
benim tüp bebek öncesi yapılan bir işlemdi bu birşey varmı diye allaha şükür hiçbirproblem çıkmadı

bende de rahim içinde perde vardı o alındı genel anestesi altında oldu çıkınca 1 saat kadar agrım oldu ama çok şiddetli degil 1 hafta kanamam oldu ama bendeki parça çok bügükmüş ondn gelişmiş bazı durumlar .izmirdeyim bu konu hakkında izmirde önerebilecegim isimler var ihtiyacı olan olursa yardım ederim .geçmiş olsun

peki hangi gün yapılıyo bu amelyat???lütfen acil yazarsanız çok sevinirm kızlaaar..benim doktorum adetimin 21 günü yapıcaz dedi..ama genelde internette araştırdığıma göre adetin bitiği ilk haftalarda yapılıyomuş..peki bu risklimidir benim için??

histeroskopinin adet ile bir baglantısı yok.rahim içindeki bir takım anormallikleri düzeltme işlemi yaklasık 30 ila 45 dk arası sürüyor anestezinin vermiş oldugu sersemligi hissedebilirsiniz kişiye göre degisen kanama olabilir 2 saat kadar dinlendikten sonrada taburcu olunuyor o gün hafif bas donmeleri iştahsızlıklar olabilir ertesi gün hersey normale dönüyor.gecmişler olsun arkadaslar.

sağol çok teşekür ederim beni aydınlattığın için..bende doktorumu aradım.oda öyle dedi.

benimde yaklaşık bir ay oldu histereskopi yaptırmam....ilk adetin 14 günü ofis oldum ve narkozsuz oldu tabi zor bir işlem oldu haliyle narkoz almadığım için onda rahimde yapışıklık görüldü işlem yapılması için o ayki adetim beklendi adet bitimindede laparoskopi ve histereskopi oldum 10 gün kanamam devam etti ama sorun yaşamadım sonuçta yapışıklık açıldı ve narkozlu olduğu için bişey hissetmedim.....kesinlikle ofis olursanız narkoz alın derim ben......

Bende 3 ay önce histeroskopi oldum laparoskopi ile birlikte.benim rahimde septum yani perde vardı.ben ankarada etlik zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde genel anestezi altında oldum.sadece histeroskopi ameliyatı hiç bi sıkıntı yaratmıyo fakat benim lap.de yapıldığı için göbek deliğimde ve kasığımda ufak bir-iki dikişim vardı onlar biraz ilk günler hareketlerinizi kısıtlıyor ama herhangi bir sorun yaşamadım.gayet rahat geçirilen ameliyatlar.Ama maalesefki bendeki perdenin bir kısmı halen var o yüzden tekrar bu ameliyatları olmam gerektiği söylendi :(( Rahimde septumdan dolayı iki kere ameliyat olan varmı arkadaşlar.? bu konuda tecrübeleri olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirimm..:enbuyukkk:

selam arkadaşlar adetin 21.günü histeroskopi olan varmı benim doktorum öyle yapıcak hemde o gün co-cültür yapılacak bikaç arkadaşım kesinlikle olmaz diyo benimde kafam karıştı bilgisi olan varsa lütfen yazsın

ofis histeroskopi yaptıran arkadaşlar lütfen yardımcı olun
reglim bittiğinde 0,5 lik polipim alınacak.çapada bayıltmadan yapılacak.
rahim filminden sonra korkunun verdiği şaşkınlık var üzerimde

Kızlarrrrr

ofis histereskopi oncesinde ameliyata kadar hemşire bana cinsel ilişki de bulunma dedi. adetin 13. gunu histereskopi yapılacak. Bu kadar zaman ilişki yasagı neden konuldu?. Sonrasında anlayabilirim ama oncesinde neden?

Kızlarrrrr

ofis histereskopi oncesinde ameliyata kadar hemşire bana cinsel ilişki de bulunma dedi. adetin 13. gunu histereskopi yapılacak. Bu kadar zaman ilişki yasagı neden konuldu?. Sonrasında anlayabilirim ama oncesinde neden?

ben bu hafta histereskopi oldum ama öncesinde cinsel ilişkiden bahsedilmedi.sonrasında 1 hafta yasak denildi ve her ihtimale karşı ayrıca antibiyotik de verildi.hiç korkmayın çok basit ve zahmetsiz bir işlem....

bende de rahim içinde perde vardı o alındı genel anestesi altında oldu çıkınca 1 saat kadar agrım oldu ama çok şiddetli degil 1 hafta kanamam oldu ama bendeki parça çok bügükmüş ondn gelişmiş bazı durumlar .izmirdeyim bu konu hakkında izmirde önerebilecegim isimler var ihtiyacı olan olursa yardım ederim .geçmiş olsun

merhaba izmirde önereceğin doktorlar kimler bende yaptırcam fakat çok kararsız kaldım fikir verirmisin

Kizlar slm bana da doktorum kamerayla rahime bakilacagini soyledi ismine histeroskopi deniLiyor galiba . Aci hissediliyor mu acaba agrilimi oluyor kamerayla bakalım rahimde bir şey var mı yok mu onu araştırtircam dedii doktorum Ben de o yüzden çok korkuyorum bilgi verirseniz kızlar çok sevinirim

Kizlar slm bana da doktorum kamerayla rahime bakilacagini soyledi ismine histeroskopi deniLiyor galiba . Aci hissediliyor mu acaba agrilimi oluyor kamerayla bakalım rahimde bir şey var mı yok mu onu araştırtircam dedii doktorum Ben de o yüzden çok korkuyorum bilgi verirseniz kızlar çok sevinirim
Ben ofis histeroskopi oldum bu işlem ameliyathanede yapıldı rahim içerisine kamerayla bakıldı ekrandan bana da izletildi ben de 2 adet polip olduğu için histeroskopi işlemiyle alındı.

Ben ofis histeroskopi oldum bu işlem ameliyathanede yapıldı rahim içerisine kamerayla bakıldı ekrandan bana da izletildi ben de 2 adet polip olduğu için histeroskopi işlemiyle alındı.
merhaba , öncelikle geçmiş olsun , bende ofis histereskopi oldum , sonrasında hangi ilaçları kullandınız? bende sabahları kahverengi kanama oluyor sizde de olmuş muydu? birde korunun denmiş miydi size çok teşekkürler, hamile misiniz

merhaba , öncelikle geçmiş olsun , bende ofis histereskopi oldum , sonrasında hangi ilaçları kullandınız? bende sabahları kahverengi kanama oluyor sizde de olmuş muydu? birde korunun denmiş miydi size çok teşekkürler, hamile misiniz
Merhaba hayır hamile kalamadım bir kaç gün lekelemeyin oldu çok degildir ilaç kullanmadım lekelemeyin bitince beraber olduk 3 6 ay hamile kalamazsın gel dedi iğne deneyeceğiz tutmazsa tüp bebek deneyeceğiz

Benimde iki tane dusugum var o yuzden rahime kamareyla bakilcak peki aci hissetiniz mi uyusturdularmi

Back