- 23 Aralık 2013
- 44
- 13
-
- Konu Sahibi kimyager1508
Merhaba. 2015 haziran ayında histeroskopi olmussunuz sanırım ve anladığım kadarı ile şimdi de hamilesiniz Bende 25 gün önce histeroskopi oldum siz operasyondan ne kadar sonra hamile kaldınız ?maaşşallaahh canım tebrik ederim. Rabbim güzel bir hamilelik ve ardından da sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşşaallahhbenimde bugün operasyon olalı 24. günüm. 4 günlük estrofem ve progestan ilacım kaldı. sonrasında regliyi beklicem ve ağustos ayında çalışmalar başlıcaz
Merhaba. 2015 haziran ayında histeroskopi olmussunuz sanırım ve anladığım kadarı ile şimdi de hamilesiniz Bende 25 gün önce histeroskopi oldum siz operasyondan ne kadar sonra hamile kaldınız ?
Cok sevindim sağlıkla alın kucağınıza. 2 ay sonra denemelere başlayın dedi doktorumuz inş bizimde hayırla olurMerhaba, ameliyat sonrasi 2. Ayda hamile kaldim.
Bende histeroskopi yaptracagim sonra tup bebek.. Benim okudgum kadariyla tutunmada ise yariyormus cizik. Bende doktorumdan rica edecegimBende oldum rahim çizme yapıldı hafif yapışıklık varmış o giderildi onumuzdeki ay tup bebek deniycez daha önce tup bebekle duşuk geçirmiştm tuplerm açık pko var eşimde sperm ileri hareketliliği duşuk sizce bu rahim çİzmenin faydası olurmu
canım hiç korkmana gerek yok. çok basit bi işlemKızlar merhaba ya bna histeroskopi çekilecek ddler. Ck korkyrm yardm edin ya. Rahim sekil bozukluğu var bnde. Çapa da çektrmem qerektqni söyledi doktr. Eqer sonc kötü olrsa ameliyat ddi ya. Napcm bilmyrm yatdm edin
Cnm sen nerde yaptrdın.canım hiç korkmana gerek yok. çok basit bi işlem
medipol mega üniv. hastanesi Mustafa Acet'te canımCnm sen nerde yaptrdın.
ben 2500 tl'ye yaptırmıştım ama şimdi 2700 olmuşNe kadara yaptrdn cnm
Merhaba, ameliyat sonrasi 2. Ayda hamile kaldim.
Canim merhaba
Preseed grubundan biliyorum seni. Hayirli olsun hamilesin Allah saglikla tamamina erdirsin :)))
Histereskopi haricinde birsey yaptin mi onu sormak istedim. Normal yolla hamile kaldin dimi?
Selam canimm. Allah razi olsun. Rabbim hayirlisiyla tez vakitte herkese nasip etsin. Evet doğal yolla hamile kaldim. Ovu testi yaomistim sadece canim. Başka bisey yaomadim.
:) saglikla gelsin insallah. Hayirli olsun. Ne kadar zamndir deniyordunuz
Nerde yaptrdn cnm neden yaptrdın. Bnde yaptrmam lazmmiş histeroskopi bnm rahmimde sekil bozukluğu varSağol canimm. Toplamda iki yil olmuştu. Histeroskopi sonrasi 2. Ay hamile kaldim.