Histeroskopi sonrası ne zaman hamile kaldınız?

kimyager1508

Heheee yaww heheee
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
6.501
7.203
39
arkadaşlar merhaba, ben 6 temmuzda operatif histeroskopi oldum. rahmimde şekil bozukluğu varmıs o düzeltildi. onun öncesinde negatif 3 ay klomen+çatlatma iğnesi ve 2 kez aşılamam var. yani hiç gebe kalamadım.

geçen gün ilk kontrolüm vardı ve doktorum herşeyin yolunda olduğunu bi süre doğal deneyin gebelik olur olur dedi. 6 ay olmazsa tüp yaparız dedi.

size sorum histeroskopi sonrası doğal olarak kaçıncı ayınızda hamile kaldınız? birde histeroskopi olunan ay hamile kalınabilir mi?

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

merhaba bende 10 temmuzda histereskopi oldum.rahim kalinlasmasi ve polip vardi bende.ama doktorum iki ay korunma verdi.size doktor korunma verdimi ?

merhaba kızlar bende de rahim kalp şeklindeymiş ama bu ay tam aşılama olacağım gün polip var dediler ama aşılama yapıldı yinede..Boyutu küçükmüş polipin.Neyse aşılama oldu ama tutmazsa histereskopi olacakmış polip alınacak nası bişey anestezilimi aşılamada çok canım yandı bundada öylemi acaba..

Bnde histereskopi oldum şekil bozukluğu ve perde wardi 6 ay sonra hamile kaldm aynı zamanda da tüpmun biri açıldı sonra kaldm

canım histeroskopi genel anestezi altında yapıldığı için hiç bişey hissetmiyorsun. çıktığında adet sancısı gibi hafif ağrın oluyor. zaten ağrı kesici yapılıyor ve hemen geçiyor. benim ondan sonra da hiç ağrım olmadı.

Merhaba arkadaslar. Bende 6 haziranda histeroskopi oldum. Yasim 39 oldugu icin tup bebek tedavisine giris olarak doktorum once histeroskopi yapalim dedi ve yaptik. Kronik endometritis diye bir tur enfeksiyon saptandi ve aninda temizlediler . Boyle kucuk kucuk sivilceler tarzinda rahim duvarina yapismis bulunuyorlardi CD e izledik . Histeroskopiden sonraki 10 gun yogun antibiotik tedavisi gordum. Doktorum ilk adetin geldiginde gel ilaclarini yazalim ve tup bebege baslayacaz dedi. Adetim 19 haziranda basladi tam ramazan ayina girmistik ki basladi. Esimle gitmemeye karar verdik ramazan ayinda oruc tutacaz bir ay daha bekleyelim dedik ve gitmedik. Ben tabi mubarek ayini en iyi sekilde degerlendirmeye karar verdim. Tum oruclarimi tuttum, bol bol dua ettim, hergun Kuran okudum. Aglayarak Allahim dua ettim bari bu tup bebek isini bos etme diye yalvardim ve tam ramazan bitiminde 17 temmuzda adetimi beklerken adetim gelmedi. 15 temmuzda kahverengi biseyler geldi aha basliyor dedim bekledim devami gelmedi. Herhalde gecikmedir dedim ustelemedim, esimle tatile gittik 3 gun denize girdim yuzdum de o hareketle gelir artik dedim yine yok yine yok. Sonuc itibariyle suan 6 haftalik hamileyim . Esimle ikimiz hem cok saskin hem mutlu hem korkak olduk. Doktora gitmeyi cesaret edemiyoruz. Ultrasyona girmeyi korkuyorum . Iste boyle size tavsiyem histeroskopiden sonra kendinize 1-2 ay zaman taniyin, bol dua edin Allah yar ve yardimciniz olsun insaAllah

bu yazıyı çok beğendim inşallah aynı durumu bende yaşarım 5 yıllık evliyiz bir kez aşılama denedik ama tutmadı polip olduğu söylendi ve alındı 20 gün oldu şuan regliyim acaba bu ay bende hamile kalabilir miyim?

Merhaba arkadasim. Oncelikle gecmis olsun ve dilerim tez zamanda iyi neticeler alirsin . Histeroskopi olunan ay hamile kalani duymadim ama ben hemen ertesi ay hamile kalabilenlerdenim. Allah yeter ki ol desin !

Tabi ki de kalabilirsin Allah buyuk . Ben 3 yildir tedavi goruyordum en son tup bebek dedik yola ciktik. Ama sure zarfi icinde ben hep sorunun rahimle ilgili oldugunu hissediyordum. Dollenmis yumurtanin rahime tutunmaya calistigini hissediyordum hep, icimde bi savas oldugunu birkac ay ust uste hissettim ve bundan onceki doktoruma hep soylerdim icerdde biseyler oluyor hissediyorum diyordum , o da yok bisey sende deyip duruyordu. Ta ki doktorumu degistirip tup bebek merkezine gittigim gune kadar. Orda artik hersey degisti , beni bastan sona kanim dahil hepsini taradilar. AMH degerim bile yasima gore normal cikinca ben artik sorun kesin rahimde demeye basladim ve histeroskopiyle birlikte ortaya cikti. Cok sukur Allah im bana dogru kapiyi gosterdi sonunda. Sana soyleyecegim ben ramazan ayin hergun hosaf ictim icinde incir de vardi , onun da faydadi olmustur diye dusunuyorum her ne kadar bilincsiz yapmis olsam da, suan hatirladikca aklima geliyor . Birde histeroskopiden onceki 3-4 ay boyunca Agnucaston ictim hergun 1 tane. Hayit ozlu bitkisel bir hap oldugu icin hormonlarimi iyice duzenlemistir diye dusunuyorum. InsaAllah sen de tez zamanda bebegine kavusursun.

maaşşallaahh canım tebrik ederim. Rabbim güzel bir hamilelik ve ardından da sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşşaallahh benimde bugün operasyon olalı 24. günüm. 4 günlük estrofem ve progestan ilacım kaldı. sonrasında regliyi beklicem ve ağustos ayında çalışmalar başlıcaz

yardımların ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım aslında şuan ne yapmalıyım bilmiyorum 2 kez hormon testi yaptırdım ve ilkinde hepsi normal 2, sinde yüksek çıktı testi tekrarlamalı mıyım acaba doktorum son çıkana göre hareket ederiz dedi ama aklım karma karışık troid ve prolaktin yüksek çıktı sanırım ilaç tedavisi gerekicek ama doktorum hiçbir şey vermedi

polip olmasına ragmen doktorum bana da aşılama yaptı ama tutmadı şuan polip alındı beklemedeyim 2 3 kadar olmazsa tekrar aşılama yapılacak benim polipte küçüktü ama düşüğe neden olabileceği için alındı genel anesteziyle yapılıyor hiçbir şey duymuyorsun çok basit bi ameliyat çıkınca karın bölgende ağrı oluyo oda serum takılınca hemen geçiyor sonra hemen taburcu oluyorsun ben gezmelere bile gittim ameliyattan sonra aşılama da çok basit hiç ağrı sızı olmadı bence bu doktordan kaynaklanan bir durum

Merhaba arkadaslar yeni uye oldum ablamin tuplerine bakildi sorun yok sut hormonu yuksek yumurta takibi catlatma ignesi yapildi 3 ay sonra ilk asilama yapildi tutmadi doktir bir ay ara verelim demis ikinci asilamadan once kendi histereskopi talep edebilir mi rahimde bi sorun varsa vakit kaybetmeden anlasilmasi icin yoksa ikinci asilama olasi gerekli mi tesekkurler

Merhaba canım süt hormonu yani prolaktin kaç çıktı bu hormonun yüksek olması gebeliği engelliyor tedavi edilmesi gerekiyor öncelikle bende aynı işlemleri gördüm ama olumsuz sonuç aldım hormon sorunu öncelikle tedavi edilmeli eğer özel hastaneye gidiyorsa doktordan talep edebilir eğer gerek görürse yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…