Histeroskopi sonrası ne zaman hamile kaldınız?

Kizlar bende yaptrmistm rahme cizik attrmistm poliplerde temizlenmisti ve smdi. Hamileym AMA embriyolarin genetigne baktrdm pgt saglikli olan transfer edldi sizede onerirm o kadar aci cekiyoruz yaptrmsken hepsini bi arada yaptralimki sansimz arttin tabi en sonda allahima kalmis ol derse olur

Arkadaşlar 1 buçuk yıldır evlat sahibi olmaya çalışıyoruz 1 negatif aşılamam var ve rahmım hafif kalp şeklinde. Bugün gittiğim doktor histereskopi önerdi sonrasında da 1 ay aşılama denerız sonraki ay tüpe geçeriz dedi. Çok mu acele ediyoruz acaba doktora güvenmelimiyim bilmiyorum hemen tüp dedi 1 yıldan fazla denemişsin olmamış fln dedi. Para tuzağı mı bilemiyorum biraz pahalı bir hastahane. Parasında değilim ama insan tedirgin oluyor yinede. Sizce ne yapmalıyım şimdiye kadar gittiğim doktorlar da rahmımım hafif kalp olduğunu söylemişti 3-4 doktora göründüm hiç birisi ameliyat demedi ve rahim filmi çeken doktor da demedi gerekli oldığunu . Yardımcı olurmusunuz?

Canım oldu mu bebeğin

Arkadaşlar selam ben de salı günü histeroskopi olacağım poliplerim var ama heyecanlıyım daha önce anestezi almadım ve panik atağım var ameliyat sabahı ne testler oluyor acaba ben sakinleştirici istesem verirler mi

Merhaba bende 3. Deneme girdim çocuğum olmuyor hiç adet göremiyorum ilaçla anca doktor rahim bozukluğu var dedi onu düzeltmek için histeroskopi önerdi bayramdan sonra gidicem nasıl birşey birde işlem sonrası korunma ne süre oldu adet olabildiniz mi ve hamile kalma süresini hesapladiniz mı yardımcı olursanız sevinirim

Histeroskopiden sonra islemin buyuklugune gore korunma suresi uzayabilir. Bende bu ay histeroskopi oldum 4 tane 1 cmlik miyomlar alindi. Korunma surem 1 adet donemi kadar. 9 nisanda ameliyat oldum 2-3 gun kanamam oldu sonra 2-3 hafif lekenlenmelerim oldu . Adetimi bekliyorum henuz olmadim 2 gun gecikti suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…