- 29 Temmuz 2015
- 1.629
- 965
-
- Konu Sahibi kimyager1508
Merhaba hamile kalabildiniz mi bende 2 ay önce polip ameliyatı oldum .arkadaşlar merhaba, ben 6 temmuzda operatif histeroskopi oldum. rahmimde şekil bozukluğu varmıs o düzeltildi. onun öncesinde negatif 3 ay klomen+çatlatma iğnesi ve 2 kez aşılamam var. yani hiç gebe kalamadım.
geçen gün ilk kontrolüm vardı ve doktorum herşeyin yolunda olduğunu bi süre doğal deneyin gebelik olur olur dedi. 6 ay olmazsa tüp yaparız dedi.
size sorum histeroskopi sonrası doğal olarak kaçıncı ayınızda hamile kaldınız? birde histeroskopi olunan ay hamile kalınabilir mi?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Yorgun kararsız ve çaresiz karma karışık duygular içerisindeyim. Sen nasılsın?Selam abla nasılsın konuşamadık Bayadır iyisin inş
selam canım canım geçen ay ilk ayımdı fakat hamilelik olmadı. bu 2. ayım olacak. doktor 6 ay deneyin demişti. denemeye devamMerhaba hamile kalabildiniz mi bende 2 ay önce polip ameliyatı oldum .
Ben de temmuzda ameliyat oldum korunma falan vermedi 2 3 gün lekelenme oldu bitince ilişkiye başladık peki doktorunuz gebelik için ne kadar süre tanıdı.merhaba bende 10 temmuzda histereskopi oldum.rahim kalinlasmasi ve polip vardi bende.ama doktorum iki ay korunma verdi.size doktor korunma verdimi ?
Anladım canım bana da 3 6 ay arası dediler ama çok yorucu bu bekleyişler zaman kaybı gibi geliyor.selam canım canım geçen ay ilk ayımdı fakat hamilelik olmadı. bu 2. ayım olacak. doktor 6 ay deneyin demişti. denemeye devam
Burada bir arkadaş paylaşmış az önce okudum rahiminde perde varmış ameliyattan 6 ay sonra hamile kalmış inşallah sende mutlu haberler verirsin.Öyle yapıcam abla inş Allah tüm isteyenlere versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
aynen canım benimde dönem dönem çok canım sıkılıyor. olmazsa 2-3 ay sonra tüp bebeğe geçicemAnladım canım bana da 3 6 ay arası dediler ama çok yorucu bu bekleyişler zaman kaybı gibi geliyor.
Bazen kendimi her şeye alıştırıyorum zamana bırakmaya karar veriyorum ama gün içerisinde yaşadığım her şey bana anne olamayacakmışım duygusunu hatırlatıyor ve içim kan ağlıyor birden bire gözümden yaşlar akmaya başlıyor rabbime sığınıyorum kimseyi böyle bir duygu ile imtihan etmesin çok yoruldum artık.aynen canım benimde dönem dönem çok canım sıkılıyor. olmazsa 2-3 ay sonra tüp bebeğe geçicem
canım benim bizim sınavımızda bu, tevekkül edip sabırla beklemeliyiz. ama nooluurrr umutsuzluğa kapılma, güçlü olmalıyız, mesela kendi başka uğraşlar bul aklını dağıtmaya çalış. ben şu sıralar tedavi sürecimde aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. ve inan bana çok iyi geldi.Bazen kendimi her şeye alıştırıyorum zamana bırakmaya karar veriyorum ama gün içerisinde yaşadığım her şey bana anne olamayacakmışım duygusunu hatırlatıyor ve içim kan ağlıyor birden bire gözümden yaşlar akmaya başlıyor rabbime sığınıyorum kimseyi böyle bir duygu ile imtihan etmesin çok yoruldum artık.
Zaten rabbime olan inancım beni ayakta tutuyor ama bebek gördüğüm an dünya duruyor sanki bende o yüzden biraz uzaklaşmaya karar verdim 1 haftalığına tatile çıkacağım kuzenimle ama bazen boğuluyorum .canım benim bizim sınavımızda bu, tevekkül edip sabırla beklemeliyiz. ama nooluurrr umutsuzluğa kapılma, güçlü olmalıyız, mesela kendi başka uğraşlar bul aklını dağıtmaya çalış. ben şu sıralar tedavi sürecimde aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. ve inan bana çok iyi geldi.
ben yeni bebeği olan arkadaşlarımla bile görüşmek istemiyorum, ve yüzyüze de daha hiç görüşmedimZaten rabbime olan inancım beni ayakta tutuyor ama bebek gördüğüm an dünya duruyor sanki bende o yüzden biraz uzaklaşmaya karar verdim 1 haftalığına tatile çıkacağım kuzenimle ama bazen boğuluyorum .
İnan bana bende öyleyim ve duygu beni bitirdi hamile olduğunu duyduğumdan beri bütün arkadaşlarımla bağlantımı kopardım çaresizlik içerisindeyim o mis kokuyu ve anne sesini duyamamaktan çok korkuyorumben yeni bebeği olan arkadaşlarımla bile görüşmek istemiyorum, ve yüzyüze de daha hiç görüşmedim
OLUCAZ CANIM BİR GÜN ALLHIN İZNİ İLE BİZDE ANNE OLUCAZZZZZİnan bana bende öyleyim ve duygu beni bitirdi hamile olduğunu duyduğumdan beri bütün arkadaşlarımla bağlantımı kopardım çaresizlik içerisindeyim o mis kokuyu ve anne sesini duyamamaktan çok korkuyorum
İnşallahhhOLUCAZ CANIM BİR GÜN ALLHIN İZNİ İLE BİZDE ANNE OLUCAZZZZZ
İnşallahhh
Bende Aynı nasıl olsun beklemeye devam seni merak ettim bendeYorgun kararsız ve çaresiz karma karışık duygular içerisindeyim. Sen nasılsın?
aaaa süperrr, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. yani 3. ayında hamile kaldın. peki dikkat ettiğin, yediğin içtiğin bişeyler var mıydı?Canlarım bende histeroskopi ile polip ameliyatı oldum mart ayında ve haziranda hamile kaldım.Ben bu işin çözümünü buldum. Hiç kafaya takmamak gerek. Ben hiç beklemediğim ayda müjdemi aldım. Sakın stres yapmayın. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.