Histeroskopi sonrası ne zaman hamile kaldınız?

Bende Aynı nasıl olsun beklemeye devam seni merak ettim bende
Teşekkür ederim canım aslında doktorlardan sıkıldım biri engel diyor diğeri değil bende zaman mı kaybediyorum yoksa doktorun dediği gibi 6 ay kadar beklemeli miyim bu muamma çıldırttı artık biraz her şeyden uzaklaşmaya tatile çıkmaya karar verdim

Dr um histeroskopiden sonra hamile kalma olasılığı arttığını söylemişti öyle de oldu çok şükür. Benim yumurtalar büyümüyodu ilaç kullanmıştım ama daha önceleri de ilaç kullandım işe yaramamıştı. Bnm içtiğim bişi yoktu yalnız bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine o ay kullandığım folik asiti eşimede içirdim birkaç gün. Ve meryem Suresi okudum her gün. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Rabbim kimseye bu özlemi tattırmasın. Bende bu günleri çok bekledim. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
İnşallah canım bizde mutlu haberler verebiliriz özeller kesin bir şey söylemiyorlar hemen tüp bebek konusunda ısrar ediyorlar ve ben son çarem tüp bebek olsun istiyorum özellikle Mehmet koça ve yücel karamana sordum polip kısırlık yapar bekleyin biraz dediler sizin poliplerin büyüklüğü ne kadardı.

İnşallah canım bizde mutlu haberler verebiliriz özeller kesin bir şey söylemiyorlar hemen tüp bebek konusunda ısrar ediyorlar ve ben son çarem tüp bebek olsun istiyorum özellikle Mehmet koça ve yücel karamana sordum polip kısırlık yapar bekleyin biraz dediler sizin poliplerin büyüklüğü ne kadardı.
İnşallah cnm mutlu haberlerinizi alırız. Bnm polipim 1,6 cm di . Aldım kurtuldum. polipin büyüklüğü kadar yeride çok önmli. Bnce hemen tüp bebek yapmayın zaman verin kendinize. Ben de polip sayfalarını çok okudum çok yorum yazdım ama rabbim öyle bir anda verdi ki tam da vazgeçtiğim zamandı

İnşallah cnm mutlu haberlerinizi alırız. Bnm polipim 1,6 cm di . Aldım kurtuldum. polipin büyüklüğü kadar yeride çok önmli. Bnce hemen tüp bebek yapmayın zaman verin kendinize. Ben de polip sayfalarını çok okudum çok yorum yazdım ama rabbim öyle bir anda verdi ki tam da vazgeçtiğim zamandı
Benim 2 taneydi submokozal polipti ve 5 mm ikisi yan yanaydı doktorum gösterdi şimdilik ocağa kadar bekleyeceğim sonrası aşılama olur artık

Teşekkür ederim canım aslında doktorlardan sıkıldım biri engel diyor diğeri değil bende zaman mı kaybediyorum yoksa doktorun dediği gibi 6 ay kadar beklemeli miyim bu muamma çıldırttı artık biraz her şeyden uzaklaşmaya tatile çıkmaya karar verdim
Haklısın abla bu süreçte beklemek insanın ruh sağlığını bozuyor biraz git kafanı topla uzaklaş düşünmemeye çalış hamile kalanlardan duyduğum kadarıyla biraz da kafaya takmamak lazım galiba ummadığın anda veriyo Rabbim sen gönlünü ferah tut bi git gel iyice düşün öyle karar ver

Bende iyiyim abla nasıl olsun psikolojim bozuldu galiba yaaa adetime bir hafta var kendimde tuhaf tuhaf belirtiler arıyorumm acaba hamilemiyim diye sonra baktım adet belirtisiyle neredeyse aynı yine hüsran :KK43:
Ah canım hep aynı durumdayız bu bekleyişten bir umut çıkarmaya çalışıyoruz ama rabbim nasip etmedikçe nafile her an çocuk ve anne olma düşüncesiyle araştırıp soruşturup düşünüyoruz ister istemez beden artık tükeniyor biraz oluruna bırakmak gerek belkide

Aynen ablacım aynen Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez inşş bu bekleyişlerimiz bir gün hayırla sonuçlanır ümid kesmek yok Allah'ın izini ile olucak inanıyorumm birbirimize dua edelim

Aynen ablacım aynen Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez inşş bu bekleyişlerimiz bir gün hayırla sonuçlanır ümid kesmek yok Allah'ın izini ile olucak inanıyorumm birbirimize dua edelim
Amin canım amin rabbim hayırlı zamanda isteyen tüm kardeşlerime sağlıklı evlatlar nasip etsin .Sen ne yaptın ?

Napim abla adet için gün sayıyorum işte oda bayrama denk geliyo hormon testi vermem lazım ama Bilmiyom nasıl Olcak ondan sonra da hsg cekilicek işte okuduğumm duyduğum kadarıyla perde hamileliği fazla engel değilmiş doktor da değil dedi zaten hsg den. Sonra kesin bişi dicekler ona göre başka seylere de bakılacak abla yada ilaç tedavisi bilmiyorum. Inan ki

Napim abla adet için gün sayıyorum işte oda bayrama denk geliyo hormon testi vermem lazım ama Bilmiyom nasıl Olcak ondan sonra da hsg cekilicek işte okuduğumm duyduğum kadarıyla perde hamileliği fazla engel değilmiş doktor da değil dedi zaten hsg den. Sonra kesin bişi dicekler ona göre başka seylere de bakılacak abla yada ilaç tedavisi bilmiyorum. Inan ki
Her doktor farklı söylüyor ben burada perde ameliyatından sonra hamile kalanları okudum belki tıkanıklık yapışıklık falan vardır .
Sen smear genital kültür baktırdın mı belki intihap vardır.Bu yüzden arkadaşımın bile olmadı.

Yok abla en son bi sene önce smear yaptımm sorun yoktu doktor şimdi gerek duymadı ama gene yapar heralde bilmiyorum daha başındayım kim bilir neler çıkıcak

Tabi ki de kalabilirsin Allah buyuk . Ben 3 yildir tedavi goruyordum en son tup bebek dedik yola ciktik. Ama sure zarfi icinde ben hep sorunun rahimle ilgili oldugunu hissediyordum. Dollenmis yumurtanin rahime tutunmaya calistigini hissediyordum hep, icimde bi savas oldugunu birkac ay ust uste hissettim ve bundan onceki doktoruma hep soylerdim icerdde biseyler oluyor hissediyorum diyordum , o da yok bisey sende deyip duruyordu. Ta ki doktorumu degistirip tup bebek merkezine gittigim gune kadar. Orda artik hersey degisti , beni bastan sona kanim dahil hepsini taradilar. AMH degerim bile yasima gore normal cikinca ben artik sorun kesin rahimde demeye basladim ve histeroskopiyle birlikte ortaya cikti. Cok sukur Allah im bana dogru kapiyi gosterdi sonunda. Sana soyleyecegim ben ramazan ayin hergun hosaf ictim icinde incir de vardi , onun da faydadi olmustur diye dusunuyorum her ne kadar bilincsiz yapmis olsam da, suan hatirladikca aklima geliyor . Birde histeroskopiden onceki 3-4 ay boyunca Agnucaston ictim hergun 1 tane. Hayit ozlu bitkisel bir hap oldugu icin hormonlarimi iyice duzenlemistir diye dusunuyorum. InsaAllah sen de tez zamanda bebegine kavusursun.
iananmıyorum sadece ben böyle olduğumu düşünüyordum. bende hissediyordum yumurtlamadan sonra döllenme oluyordu bebeğin tüplerden geçişini hissediyordum içerde ama tüplerde bir çalışma oluyordu. tam 3. gün bebişim rahme iniyordu. bu sefer rahimde birşeyler oluşmaya çalışıyordu sonra bu his 1-2 gün devam ediyordu bazen 1 hafta sonra bir bakmışım adet günüm gelmiş ve adet olmuşum. doktora diyorum bunu döllenme oluyor ama tutunamıyor doktor beni hiç sallamıyor. hatta idrar tahlili yapıyordum pozitifi kaç kere gördüm ama adet günü kan tahlili negatif çıkıyordu. aslında bunun anlamı bence hcg önce kanda sonra idrarda görülür. gebelik sonlanınca önce kanda hcg azalıp biter sonra idrarda. inanırmısın rahimdede bir problem olduğunu hissediyordum tam adet olacağım zaman rahimde bir noktada birşeyler hissediyordum.ki tüm kantahlilleri usg herşey normaldi eşimdede. sadece adetlerimde azalma vardı ama çok düzenliydi adetim. taki hsg çekilince şüphelerimin doğru olduğunu anladım. yapışıklık tamda o hissettiğim noktada. histereskopi ile açacaklar umarım bebişim banada gelir.

Saolun tekrar bi korkum yok ama dediğim gibi git gel demelerinden sıkıldım birazda aceleciyim sanırımm bu yüzden Tedirginim doktorlar net bişi söylemiyo bi daha ki adetinde gel falan filan yalandan iki test Yapıp gönderiyolar hepimizin. Hakkında hayırlısı olsun gercekten özeli bi süreç sabır lazım çokça dualarınızı eksik etmeyin sizinle konuşmak iyi geldi tekrar tşkler
canım bende senle aynı şeyi düşünüyorum doktorlar tutturmuş bir folik asit klomen progestan ilacı. bende karar verdim kendi kendimin doktoru olmaya evleneli daha 9 ay oldu 1 yıl niye bakleyim yaş geçiyor dedim. çünkü ben hissediyordum tüplerim açık döllenme oluyor ama tutunamıyor. gittim önce kist var dedile karbonatla hallettim onu. ama kiste rağmen hamile kalmıştım ilk ayımda hemde 2 kere üst üste sonra 6 ay hiç hamile kalamadım. bu kadar çabuk hamile kalıyorsam ki bu bizde genetiktir, 6 ay bizim için anormal bir süreydi. ilk etapta tüm hormonlarıma baktırdım. farklı doktorlara gösterdim internette araştırdım. hormonlar normaldi. yumurtalama onu zaten hissediyordum hiç şaşmaz 12-14 gün arası genellikle 13. gün olur. periyotlar 26-28 gün arası gennellikle 27. gün adet olurum. buraya kadar herşey normal hormaonlar tamam. kaldı geriye spermiyogram.onada baktırdım oda normal. hormon normal sperm normal geriye rahim kaldı. gittim film çektirdim.veeee tamda tahmin ettiğim gibi 2 düşükten sonra küçük bir yapışıklık var. onu açtıracağım ilk adetimle birlikte. demekki sorun buymuş. bence doktorları dinleyip o kadar beklemek anlamsız heleki doktorların incelemeden yazdığı ilaçları kullanmak. dur baqkalım önce bu hastanın nesi var demiyorlar. baştan sona bir tarama yap. sorunu bul ve çöz. birkere şu çok saçma zaten hormonları normal düzenli yumurtlayan kadına ne diye klomen veriyorsun arkadaş. hadi onu geçtim basit kisti doğum kontrol hapları geçirmezzz. siz siz olun sağlığınıza sahip çıkın derim. tüm tetkikleri kendiniz yaptırın. birden fazla doktora gidin ve verilen her ilacı araştırmadan kullanmayın

merhaba arkadaşlar. bu topiği temmuz ayında histeroskopi sonrası açmıştım. ve şimdi Rabbime şükürler olsun ki hamileyim :KK68::KK68::KK68:
yani histeroskopi sonrası 2. ayımda hamile kaldım. daha çok yeni. Rabbim devamını da nasip eder inşallahh.
Allah isteyen herkese hayırlı vakitlerde nasip etsin inşallaahhh :KK68:

X