- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
-
- Konu Sahibi sorunsensin
Ücret çıkmıyorsa iyi.şansınız bol olsun inşallah. Bana adet bitiminde yaptı histereskobiyi kanama ve lekelenme tamamen bitince ayarladı günümü. Bende ankaraya geliyorum orda ankara üniversitesi tıp Fakültesi'nde tedavi görüyorum Maraş'ta oturuyorumAnkara'da yaşıyorum. Öyle yapacağım zaten bir doktorla görüştüm özelde o yapacak ücret çıkmıyor. Sadece arkasından hemen transfer yapılacağı için erteledim. Bana mesaj atarsın adet görünce gününü planlarız dedi.
Bizde bu tür sıkıntılar yok gibi görünüyor ama dediğiniz gibi çokta maliyetli dolar üzerinden ücret çıkıyor sanırım. Genetiğe gidip sağlam geliyor ve tutmuyorsa o da ayrı sorun valla. Ben en çok sorun ne ise onu bileyim derdindeyim. Doktorun biri çok ilginç bir hastasın dedi, öteki dosyanda hiçbir sorun yok dedi, diğeri her şey yolunda dedi anlayana aşk olsun yani.Yani beşinci güne de ulasıyormus embriyonuz. Bizim 3te kaldgı için bize sperm DNA hasarı yapın dediler. Yani biz embriyoya genetik yaptık ama anomalili geldi transfer etmediler zaten biz o sorunu bulacagmızı sanarak embriyoyu genetiğe gönderdik aslında ama her ay farklı yumurta her ay farklı sperm ve embriyo oluşuyor bu anomalili geldi diye hepsi öyle olacak değil dediler biz zaten bi daha genetik yaptrmadık çok maliyetli bişe çünkü ve garantisi yok onunda şansına nasibine kalmış genetik ten sağlam gelip tutmayan bile varmış. O yüzden ben o yola bi daha girecegmi sanmıyorum
Ben doğumumu orada yaptım 2016 yılında. Aslında hemşehri sayılırmışız. Neresinden Maraş'ın? Benim eşim de oralı ben Ankaralıyım.Ücret çıkmıyorsa iyi.şansınız bol olsun inşallah. Bana adet bitiminde yaptı histereskobiyi kanama ve lekelenme tamamen bitince ayarladı günümü. Bende ankaraya geliyorum orda ankara üniversitesi tıp Fakültesi'nde tedavi görüyorum Maraş'ta oturuyorum
Aynen aslında hepimiz sorun neyse onu bilmek istiyoruz ama malesef ki sorununuz şu diyen olmadı bize daha. Biz İstanbul'da yaptık genetiği iban üzerinden gönderdik tek embriyoya 14.750 ödemiştik ama dolar üzerinden hesaplanıyor sanırım. Bu tedavilerde kalkıstıgım en saçma ve pişman olduğum o oldu bilmeden giriştim ona. Gerçekten öyle durumunuz çok farklı sizin yani inşallah en kısa zamanda çözülürBizde bu tür sıkıntılar yok gibi görünüyor ama dediğiniz gibi çokta maliyetli dolar üzerinden ücret çıkıyor sanırım. Genetiğe gidip sağlam geliyor ve tutmuyorsa o da ayrı sorun valla. Ben en çok sorun ne ise onu bileyim derdindeyim. Doktorun biri çok ilginç bir hastasın dedi, öteki dosyanda hiçbir sorun yok dedi, diğeri her şey yolunda dedi anlayana aşk olsun yani.
Merkez değil bizimki ilçe ElbistanBen doğumumu orada yaptım 2016 yılında. Aslında hemşehri sayılırmışız. Neresinden Maraş'ın? Benim eşim de oralı ben Ankaralıyım.
Çok iyi bilirim orayı biz de her sene gidiyoruz. Eşimin tarafı da Afşin ve Elbistan'daMerkez değil bizimki ilçe Elbistan
Bende buraya gelin geldim aynı sizin gibi benmde eşim buralı afşinide biliyorum bi kaç kez gitmiştik. Ama pek sevmiyorum ben buralarıÇok iyi bilirim orayı biz de her sene gidiyoruz. Eşimin tarafı da Afşin ve Elbistanda
Ben de hiç sevmiyorum mecbur olduğumuz için gidiyoruz işte bazen yılda bir kez bazen 2-3 yılda bir.Bende buraya gelin geldim aynı sizin gibi benmde eşim buralı afşinide biliyorum bi kaç kez gitmiştik. Ama pek sevmiyorum ben buraları
Siz histeroskopi yaptınız mıCanım benim de 1. Tutmadı 2. Kimyasal oldu. 3. Transferim olacak ama doktorla henüz görüşmedim.
Histeroskopi neden yapılıyor acaba ?
HayirSiz histeroskopi yaptınız mı
Histeroskopi ultrasonda veya rahim filminde görünmeyen polipler varsa veya rahimde iltihap gibi durumlar varsa bunları görmeye yarıyor. Eğer sizin 3.denemeniz olucaksa mutlaka bu histeroskopiyi doktorunuzla görüşün ve olun derimSiz histeroskopi yaptınız mı
Histeroskopi için 27.000 bahçeci mi fiyat verdiYani bende bundan mustaribim. Hep iyi kalite deniliyor ama neye göre? Bahçecideki hoca AA kalite değil dedi çok iyi olduğunu söyleyemem kalanlar muhtemelen daha kötü dedi. Muayene etmeden de bir şey söyleyemem dedi. (muayene ücreti 3900 TL)Belki yumurta rezerviniz düşük falan gibi konuştu ki benim 16 yumurtam toplandı ve amh en son 2.40. Sormayın beni daha önce ameliyat eden prof vardı devlette şimdi ayrılmış özel bir kliniğe geçmiş ondan fiyat aldım ofis histeroskopi 27000 operatif olursa da 39500 dediler. Her yer para tuzağı olmuş sanki. Aynen ondan bahsediyorum karyotip analizi istediler ikimizden de. Sperme de bakıldı hem aşılama da hem tüp bebekte sorun görünmedi. 56 milyon sayısı, motilite de %48 mi ne çıkmıştı. Başka hangi değerler önemli bilmiyorum. Aslında bir sebep var da bulamıyoruz galiba.
Doktorum uygun gormedi, hıc bahsi geçmedi hatta.Histeroskopi ultrasonda veya rahim filminde görünmeyen polipler varsa veya rahimde iltihap gibi durumlar varsa bunları görmeye yarıyor. Eğer sizin 3.denemeniz olucaksa mutlaka bu histeroskopiyi doktorunuzla görüşün ve olun derim
Aa neden uygun görmedi acaba burda çoğu kişi histeroskopiden sonra transferi pozitif olmuş. Belkide size gerekli görmedi hakkınızda hayırlısı olsunDoktorum uygun gormedi, hıc bahsi geçmedi hatta.
İnşallah hayırla olumlu sonuçlanır bu transferim
Yok Anatolia Tüp Bebek merkezi verdi o fiyatı.Histeroskopi için 27.000 bahçeci mi fiyat verdi
Tüp bebekle mi kendiniz mi hamile kalmıştınızBen histereskopi sonrası o ay hamile kaldım. Ama düşük oldu malesef