Histeroskopi-rahime çizik atma ile gebelik elde eden var mı?

Ücret çıkmıyorsa iyi.şansınız bol olsun inşallah. Bana adet bitiminde yaptı histereskobiyi kanama ve lekelenme tamamen bitince ayarladı günümü. Bende ankaraya geliyorum orda ankara üniversitesi tıp Fakültesi'nde tedavi görüyorum Maraş'ta oturuyorum

Bizde bu tür sıkıntılar yok gibi görünüyor ama dediğiniz gibi çokta maliyetli dolar üzerinden ücret çıkıyor sanırım. Genetiğe gidip sağlam geliyor ve tutmuyorsa o da ayrı sorun valla. Ben en çok sorun ne ise onu bileyim derdindeyim. Doktorun biri çok ilginç bir hastasın dedi, öteki dosyanda hiçbir sorun yok dedi, diğeri her şey yolunda dedi anlayana aşk olsun yani.

Ben doğumumu orada yaptım 2016 yılında. Aslında hemşehri sayılırmışız. Neresinden Maraş'ın? Benim eşim de oralı ben Ankaralıyım.

Aynen aslında hepimiz sorun neyse onu bilmek istiyoruz ama malesef ki sorununuz şu diyen olmadı bize daha. Biz İstanbul'da yaptık genetiği iban üzerinden gönderdik tek embriyoya 14.750 ödemiştik ama dolar üzerinden hesaplanıyor sanırım. Bu tedavilerde kalkıstıgım en saçma ve pişman olduğum o oldu bilmeden giriştim ona. Gerçekten öyle durumunuz çok farklı sizin yani inşallah en kısa zamanda çözülür

Histeroskopi ultrasonda veya rahim filminde görünmeyen polipler varsa veya rahimde iltihap gibi durumlar varsa bunları görmeye yarıyor. Eğer sizin 3.denemeniz olucaksa mutlaka bu histeroskopiyi doktorunuzla görüşün ve olun derim

Histeroskopi için 27.000 bahçeci mi fiyat verdi

Doktorum uygun gormedi, hıc bahsi geçmedi hatta.
İnşallah hayırla olumlu sonuçlanır bu transferim

Sizinle aynı durumdayız.Her şey normal bir tane kendinden olan çocuğum var ve ikinci için yıllardır görmediğim tedavi kalmadı.En son histereskopi ve rahme çizik atıldı.Simdi transfer için hazırlık yapıyoruz.Hayirlisi bakalım.Beklemedeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…