• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopi Polip Ameliyatı Sonrası

sunsinee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2024
7
1
1
27
Merhabalar, 1 buçuk yıldır çocuk düşünüyoruz fakat 2 kimyasaldan başka elimizde bir şey yoktu. Doktora gittik eşimde bir şey yok ben hgs çektirdim polip çıktı. Doktor ameliyat önerdi ve oldum. Ameliyat sonrasında regli olmadım 43. Gün bugün. Ama ara ara peçeteye gelen kahve , açık pembe lekeler oluyor. İlk lekelenmem 4 gün sürdü. 4 gün durdu şimdi yine peçeteye gelen lekem var. Doktorum operasyon sonrası ilişki yasağı koymadı deneyebilirsiniz dedi. Test yaptım negatif çıktı. Yerleşme kanaması olabilir mi bilemedim. Operasyon sonra ne kadar sürer bu durum yaşayan var mı ?

Merhabalar, 1 buçuk yıldır çocuk düşünüyoruz fakat 2 kimyasaldan başka elimizde bir şey yoktu. Doktora gittik eşimde bir şey yok ben hgs çektirdim polip çıktı. Doktor ameliyat önerdi ve oldum. Ameliyat sonrasında regli olmadım 43. Gün bugün. Ama ara ara peçeteye gelen kahve , açık pembe lekeler oluyor. İlk lekelenmem 4 gün sürdü. 4 gün durdu şimdi yine peçeteye gelen lekem var. Doktorum operasyon sonrası ilişki yasağı koymadı deneyebilirsiniz dedi. Test yaptım negatif çıktı. Yerleşme kanaması olabilir mi bilemedim. Operasyon sonra ne kadar sürer bu durum yaşayan var mı ?
Normalde adetleriniz düzenlimi ?

Hayır düzenli değil. 2 ocakta doktora gittiğimde sağ yumurtalığımın 14mm olduğunu söylemişti

Merhabalar, 1 buçuk yıldır çocuk düşünüyoruz fakat 2 kimyasaldan başka elimizde bir şey yoktu. Doktora gittik eşimde bir şey yok ben hgs çektirdim polip çıktı. Doktor ameliyat önerdi ve oldum. Ameliyat sonrasında regli olmadım 43. Gün bugün. Ama ara ara peçeteye gelen kahve , açık pembe lekeler oluyor. İlk lekelenmem 4 gün sürdü. 4 gün durdu şimdi yine peçeteye gelen lekem var. operasyon sonrası ilişki yasağı koymadı deneyebilirsiniz dedi. Test yaptım negatif çıktı. Yerleşme kanaması olabilir mi bilemedim. Operasyon sonra ne kadar sürer bu durum yaşayan var mı ?
Merhaba bendede polip çıktı ameliyat süreci nasıl acaba gün için bekliyorum bende haber gelince olacagım devlet hastanesinde

Merhaba aynu durumu brnde yaşadım ameliyattan sonra ara ara oldu banada ama 2 hafta gibi bir sürede lekelenmelerim kesildi ameliyattan 31 gün sonra adet olmuştum

Back