- 1 Eylül 2023
- 666
- 361
- 41
-
- Konu Sahibi yengec1107
Haziran ayında Bursa Acıbademde operasyonel histeroskopi oldum 37 bin civarında bir ödeme yaptım, bilginiz olsun.Şok üstüne şok yaşıyorum.Şişli memorial da bu işlem için 107.000 tl istiyor
Rakamlar artık gerçekten baş edilemez duruma geldi
Demek ki acıbadem de olsa konum olarak değişince fiyatlarda değişiyor. Gerçi temmuz ayında bütün işlemlere zam gelmişti.Bende İstanbul Maslak Acıbadem’e gidiyorum.Orada 75+15 fiyat aldım,yüksek derken memorial daha yüksek çıktı
Her şeyin fiyatı uçmuş gitmiş şaşırmıyorum bile artık..Yuhh.2022de bahçeçide 11.500tlye ofis histeroskopi oldum(çizik atıldı,ufak bir yapışıklık vardı açıldı)2 senede bu nasıl fiyatlar
Haklısınız.Ama bu kadarda uçmaz ya alttarafı tanısal operasyon. Başka hastanelerdende fiyat alın.O fiyat biraz kazıklamaca en fazla olsun 35Her şeyin fiyatı uçmuş gitmiş şaşırmıyorum bile artık..
Ben Ocak ayında yaptırdım polıp aldı patalojıye gıttı 20 bın vermıstım suan da 30-40 olsun sizin dedıgınız fıyat çokmuşMerhabalar genetik tanıda sağlıklı gelen embriyo kimyasal gebelik olduktan sonra yeni transfer için doktorum tanısal amaçlı Histeroskopi önerdi.
Ama aldığın fiyat bana çok anormal geldi işlem için 75.000 TL jel veya bir materyal kullanılırsa 15.000 TL’de onun için istiyorlar sizler ne kadara yaptırdınız?
Evet rahim filmi denen Hsg’den farklı bir işlem iki defa çekildi tüplerde tıkanıklık ve rahimde yapışıklık benzeri bir şey yok ama kimyasal gebelik sonrası doktorum daha detaylı bakmak gerekiyor deditanısal amaçlı Histeroskopi, echomar, sonomed vb yerlerde çektirdiğimiz HSG'den daha farklı sonuçlar mı verecek acaba? HSG'de ve ultrasonda görülmeyen, polip miyom yapışıklık vb teşhisi için tek yöntem bu mu öyleyse? HSG yetersiz mi, boşuna mı yaptırıyoruz... çok geçmiş olsun, umarım ekonomik bir çözüm bulursunuz...
Evet bahçeci 40.000 tl ye yapıyormuşBen Ocak ayında yaptırdım polıp aldı patalojıye gıttı 20 bın vermıstım suan da 30-40 olsun sizin dedıgınız fıyat çokmuş
Evet temmuz ayından itibaren çok ciddi yükselmiş6 7 ay önce Antalya Memorial de 20 bin demislerdi yanlış hatırlamıyorsam Van'da ise 25 bin şuan güncel fiyatlar muhtemelen yukselmistir
Sisli Memorial'da iki kez tanisal histereskopi yaptirdim fiyat verirken zaten oranin hastasi oldugum icin indirimli fiyat verdiklerini soylemislerdi. Gecen sene kasim ayinda transferden bir ay once yaptirdigimda 25 bin odemistim. Sanirim kendi hastalari olmadiginiz icin de cok yuksek fiyat vermisler. Ama yine de daha bir sene dolmadan bu fiyat artislari hicbir hastane icin normal degil umarim biran once uygun fiyatla duzgun bir merkez bulursunuz.Şok üstüne şok yaşıyorum.Şişli memorial da bu işlem için 107.000 tl istiyor
Rakamlar artık gerçekten baş edilemez duruma geldi
Muhtemelen hastası olmadığım için böyle ama gittiğim merkezde 75.000 TL verdi genel olarak çok ciddi bir artış var doktorumla görüşüp başka bir yeri kabul ediyorsa o yolu denemeyi planlıyorumSisli Memorial'da iki kez tanisal histereskopi yaptirdim fiyat verirken zaten oranin hastasi oldugum icin indirimli fiyat verdiklerini soylemislerdi. Gecen sene kasim ayinda transferden bir ay once yaptirdigimda 25 bin odemistim. Sanirim kendi hastalari olmadiginiz icin de cok yuksek fiyat vermisler. Ama yine de daha bir sene dolmadan bu fiyat artislari hicbir hastane icin normal degil umarim biran once uygun fiyatla duzgun bir merkez bulursunuz.
Biraz once Sisli Memorial'in sayfasinda guncel fiyatlari gordum. Histereskopi ameliyati 45 bin TL. Sanirim siz hastasi olmadiginiz icin telefonda yuksek fiyat vermisler.Muhtemelen hastası olmadığım için böyle ama gittiğim merkezde 75.000 TL verdi genel olarak çok ciddi bir artış var doktorumla görüşüp başka bir yeri kabul ediyorsa o yolu denemeyi planlıyorum