- 31 Aralık 2019
- 2
- 0
- 1
- 38
Ben henüz adet olmadım bakalım duruma göre yazarımMerhaba, ameliyat sonrasi ilk adetiniz normalmi oldu? Ben ameliyat olali 3 bucuk hafta oluyor ve adet takvimime göre bir kac gün gecikmeyle lekelenme oldu ve suanda hala 6 gün oldu sadece lekelenme var. Sizde ayni durumu yasadinizmi?
Tamam tesekkür ederimBen henüz adet olmadım bakalım duruma göre yazarım
Benimde 4 ameliyata kadar olabilirsin dedi doktor .Sadece histereskopi mi oldunuz yoksa aynı anda laporoskobide uygulandımıBen 2 defa oldum korkulcak derecede bir ameliyat değil ağrı sızı olmadı benim lekelenmeler oluyor 7 ila 10 gün hastanede kalmıyorsun bile ertesi günü duş aldım
Anl2 gün önce hem histeroskopi hem labaroskopi oldum.
Ameliyat ücretiniz ne kadardı?Denizli/ Özel Sağlık Hastanesi Yunus Aydın
Cok cok basit geçti cok memnun kaldim ve hemen muradima erdim cok şükürbeni gereksiz rahim filmleriyle vs ugrastirmadi. 3 boyutlu ultrasondan son teknolojiyle enine boyuna iyice baktı renkli görüntü ile ve beni detaylica bilgilendirdi. Operasyondan agrisiz uyandim. 2 saat sonra da yuruyerek eve geldim :)
ANKARA Koruda 4 bin₺ istedilerMerhabalar histereskopinin ozel hastanelerde fiyati nedir acaba
Ilk olduğumda laparoskopi ve histereskopiyi aynı anda yaptı farklı hastaneye gidince sadece histereskopi oldum ilk doktorum ameliyatimi düzgün yapsaydı gerek kalmicakti ama oldum onudaBenimde 4 ameliyata kadar olabilirsin dedi doktor .Sadece histereskopi mi oldunuz yoksa aynı anda laporoskobide uygulandımı
Ben özel odakta oldum 1650 ödedimANKARA Koruda 4 bin₺ istediler
1500 tlAnl
Ameliyat ücretiniz ne kadardı?
Ilk olduğumda laparoskopi ve histereskopiyi aynı anda yaptı farklı hastaneye gidince sadece histereskopi oldum ilk doktorum ameliyatimi düzgün yapsaydı gerek kalmicakti ama oldum onuda
Benim bir doktor emar gerekli dedi sizin emar çekildi mi ? Diğer doktor gerek görmedi bilemedim çekilmek gerekir miIlk olduğumda laparoskopi ve histereskopiyi aynı anda yaptı farklı hastaneye gidince sadece histereskopi oldum ilk doktorum ameliyatimi düzgün yapsaydı gerek kalmicakti ama oldum onuda
Hacettepe veya özelde olmayı düşünüyorum siz uygun fiyata olmuşsunuz bize çok fiyat söylediler1500 tl
Emar çektirdim bnde rahim şeklini görmek içindiBenim bir doktor emar gerekli dedi sizin emar çekildi mi ? Diğer doktor gerek görmedi bilemedim çekilmek gerekir mi
Çektirmekte fayda var o zaman teşekkürlerEmar çektirdim bnde rahim şeklini görmek içindi
Hacettepe veya özelde olmayı düşünüyorum siz uygun fiyata olmuşsunuz bize çok fiyat söylediler
Onuda çektirdim ben o yüzden zaten lap+histereskopiyi ona gore yaptılarEmar değil rahim filmi çektirin bence çünkü benim emarda perde çıkmamıştı rahim filminde çıktı
Perdem çok kalın olduğu için sonuç vermez rahim filmi demişti doktorum ilerleyen süreçte çekeriz dedi düşüğüm yeni olduğu için söylemiş olabilirEmar değil rahim filmi çektirin bence çünkü benim emarda perde çıkmamıştı rahim filminde çıktı
Evet Ankara pahalı .Bir yakınım yanlış ameliyat sonucu baya sorun yaşadı biraz o yüzden korktum sizin tamamen iyileştimiBen Denizli'de bir özelde oldum. Istanbul Anlara'da vs daha pahali oldugunu duymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?