- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antibiyotik ve hormon ilacı kullanıyorumBen oldum ameliyat demek çok büyük geliyor bana. Küçük bir operasyon. Antibiyotik kullandım biraz da kanama oldu bu kadar. Ağrı sızı yoktu. 1 ay sonra da tüp bebek transferim oldu ve hamile kaldım. Geçmiş olsun size de .
Merhaba. Siz operasyon öncesi gebe kalabiliyor muydunuz?Ben 2018 kasimda oldum. Hormon ilacı kullandim. Sonra 2 ay korunun dedi doktor. 2 ay korunduk. Korunmayi biraktigim ay hamile kaldim. Doğum yaptım bile :) darısı basiniza. Cok agrisiz basit bi islemdi
Evet 1 kere kaldım 6 aylık erken doğum yaptım yaşamadı bebeğim sonra tekrar hamile kalmadan araştıralım dedik perde olduğunu öğrendikMerhaba. Siz operasyon öncesi gebe kalabiliyor muydunuz?
Ben rahmimde perde olduğunu evlenmeden önce öğrenmiştim. Ve gittigim doktorlar operasyon olmadan cocuk denemememi soylemislerdi düşük yapma ihtimalinin yuksek olmasindan dolayi. O yüzden hiç denemedim:)Merhaba. Siz operasyon öncesi gebe kalabiliyor muydunuz?
Sizinki şans olmuş iyi olmuşBen
Ben rahmimde perde olduğunu evlenmeden önce öğrenmiştim. Ve gittigim doktorlar operasyon olmadan cocuk denemememi soylemislerdi düşük yapma ihtimalinin yuksek olmasindan dolayi. O yüzden hiç denemedim:)
Merhaba ameliyatınızı nerede hangi doktora oldunuz öğrenebilir miyimBen 2018 kasimda oldum. Hormon ilacı kullandim. Sonra 2 ay korunun dedi doktor. 2 ay korunduk. Korunmayi biraktigim ay hamile kaldim. Doğum yaptım bile :) darısı basiniza. Cok agrisiz basit bi islemdi
Merhaba ameliyatınızı nerede hangi doktora oldunuz öğrenebilir miyim![]()
Operasyon sonrasında kasık ağrınız vs oldumu hiçDenizli/ Özel Sağlık Hastanesi Yunus Aydın
Cok cok basit geçti cok memnun kaldim ve hemen muradima erdim cok şükürbeni gereksiz rahim filmleriyle vs ugrastirmadi. 3 boyutlu ultrasondan son teknolojiyle enine boyuna iyice baktı renkli görüntü ile ve beni detaylica bilgilendirdi. Operasyondan agrisiz uyandim. 2 saat sonra da yuruyerek eve geldim :)
Operasyon sonrasında kasık ağrınız vs oldumu hiç
Çok geçmiş olsun darısı başımaDenizli/ Özel Sağlık Hastanesi Yunus Aydın
Cok cok basit geçti cok memnun kaldim ve hemen muradima erdim cok şükürbeni gereksiz rahim filmleriyle vs ugrastirmadi. 3 boyutlu ultrasondan son teknolojiyle enine boyuna iyice baktı renkli görüntü ile ve beni detaylica bilgilendirdi. Operasyondan agrisiz uyandim. 2 saat sonra da yuruyerek eve geldim :)
Geçmiş olsun peki ağır kaldırma soğuk su içme falan dikkat ettiniz mi böyle şeylereHayır olmadı sadece hızlı oturup kalktığımda minik minik batma oluyor gibiydi
Birkac gun yoğun kanama oluyor sonra azalıyor ama kac gun sürdüğünü hatirlamiyorum
Ben narkozdan uyandım şiddetli bi agri bekliyordum. Hic operasyon olmamis gibiydim. Emin miyiz yaptıklarına dedim kanamayi görünce emin oldum:)
Cevremdeki hiç kimse fark etmedi
Bir süre ağır kaldirmamistim diye hatirliyorum ama soguk su vs dikkat etmedimGeçmiş olsun peki ağır kaldırma soğuk su içme falan dikkat ettiniz mi böyle şeylere
Ne kadar bi süreBir süre ağır kaldirmamistim diye hatirliyorum ama soguk su vs dikkat etmedim
6 ay demisti sanki ya cok hatirlamiyorumNe kadar bi süre
2018 kasimda 1500 tl idiMerhabalar histereskopinin ozel hastanelerde fiyati nedir acaba