• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histereskopi perde ameliyatı

Ben oldum ameliyat demek çok büyük geliyor bana. Küçük bir operasyon. Antibiyotik kullandım biraz da kanama oldu bu kadar. Ağrı sızı yoktu. 1 ay sonra da tüp bebek transferim oldu ve hamile kaldım. Geçmiş olsun size de .

Ben oldum ameliyat demek çok büyük geliyor bana. Küçük bir operasyon. Antibiyotik kullandım biraz da kanama oldu bu kadar. Ağrı sızı yoktu. 1 ay sonra da tüp bebek transferim oldu ve hamile kaldım. Geçmiş olsun size de .
Antibiyotik ve hormon ilacı kullanıyorum

Merhaba ameliyatınızı nerede hangi doktora oldunuz öğrenebilir miyim 🙏🏼

Denizli/ Özel Sağlık Hastanesi Yunus Aydın
Cok cok basit geçti cok memnun kaldim ve hemen muradima erdim cok şükür🙏 beni gereksiz rahim filmleriyle vs ugrastirmadi. 3 boyutlu ultrasondan son teknolojiyle enine boyuna iyice baktı renkli görüntü ile ve beni detaylica bilgilendirdi. Operasyondan agrisiz uyandim. 2 saat sonra da yuruyerek eve geldim :)

Cok cok basit geçti cok memnun kaldim ve hemen muradima erdim cok şükür🙏 beni gereksiz rahim filmleriyle vs ugrastirmadi. 3 boyutlu ultrasondan son teknolojiyle enine boyuna iyice baktı renkli görüntü ile ve beni detaylica bilgilendirdi. Operasyondan agrisiz uyandim. 2 saat sonra da yuruyerek eve geldim :)
Operasyon sonrasında kasık ağrınız vs oldumu hiç

Operasyon sonrasında kasık ağrınız vs oldumu hiç

Hayır olmadı sadece hızlı oturup kalktığımda minik minik batma oluyor gibiydi
Birkac gun yoğun kanama oluyor sonra azalıyor ama kac gun sürdüğünü hatirlamiyorum
Ben narkozdan uyandım şiddetli bi agri bekliyordum. Hic operasyon olmamis gibiydim. Emin miyiz yaptıklarına dedim kanamayi görünce emin oldum:)
Cevremdeki hiç kimse fark etmedi

Çok geçmiş olsun darısı başıma 🙏🏼😇

Hayır olmadı sadece hızlı oturup kalktığımda minik minik batma oluyor gibiydi
Birkac gun yoğun kanama oluyor sonra azalıyor ama kac gun sürdüğünü hatirlamiyorum
Ben narkozdan uyandım şiddetli bi agri bekliyordum. Hic operasyon olmamis gibiydim. Emin miyiz yaptıklarına dedim kanamayi görünce emin oldum:)
Cevremdeki hiç kimse fark etmedi
Geçmiş olsun peki ağır kaldırma soğuk su içme falan dikkat ettiniz mi böyle şeylere

N Nazife5 merhaba bende histeroskopi oldum anestezisiz. Lokal Anestezili diye gitmiştik ama gerek Duyulmadı. Hastanede yatma durumum olmadı . Hemen çıktım 2 gün dinlendim hemen gebe kaldım. Perdenin boyutuna göre durumunuz bir de tabi acı eşiğinize göre. Benim için çok büyütülecek bi operasyon değildi inşallah sizinki de öyle olur🙏🏻Geçmiş olsun

Back