- 10 Eylül 2017
- 1.580
- 2.646
- 133
Kaç cm olduğunu soyledimi doktorun ?Perdem çok kalın olduğu için sonuç vermez rahim filmi demişti doktorum ilerleyen süreçte çekeriz dedi düşüğüm yeni olduğu için söylemiş olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç cm olduğunu soyledimi doktorun ?Perdem çok kalın olduğu için sonuç vermez rahim filmi demişti doktorum ilerleyen süreçte çekeriz dedi düşüğüm yeni olduğu için söylemiş olabilir
Iyilesti hemen hamile kaldim sorunsuz dogum yaptım şükür cok rahat bi hamilelik gecirdimEvet Ankara pahalı .Bir yakınım yanlış ameliyat sonucu baya sorun yaşadı biraz o yüzden korktum sizin tamamen iyileştimi
Hayır direk ameliyat dediler kaç cm bilmiyorum çok kalın tek seferde bitmez dediler HacettepedeKaç cm olduğunu soyledimi doktorun ?
Sevindim allah herkesin yardımcısı olsunIyu
Iyilesti hemen hamile kaldim sorunsuz dogum yaptım şükür cok rahat bi hamilelik gecirdim
Bn oldum canimKızlar histereskopi ile perde ameliyatı olan varmı aranızda
Ne zmn oluyorsun ameliyat bellimiHayır direk ameliyat dediler kaç cm bilmiyorum çok kalın tek seferde bitmez dediler Hacettepede
Bu ay adet bitiminin arkasında hemen olacağım .4 ameliyata kadar gidebilir çok kalın dediler ama karar vermek çok zor doktor konusunda seçim yapamadık çok fiyat istedilerNe zmn oluyorsun ameliyat bellimi
Benim doktorum kontrol sırasında söyledi ne kadar olduğunu
Doktorunu ıyi araştır canım buda önemli ameliyat sonuçta hacettepe dediğin üniversite hastanesimiBu ay adet bitiminin arkasında hemen olacağım .4 ameliyata kadar gidebilir çok kalın dediler ama karar vermek çok zor doktor konusunda seçim yapamadık çok fiyat istediler
Evet canım üniversite hastanesi prof doktorumda sadece çok yoğun bir doktor ameliyat ortamı vs nasıl hiç bilmiyorumDoktorunu ıyi araştır canım buda önemli ameliyat sonuçta hacettepe dediğin üniversite hastanesimi
Ama çok bilinci oluyor bende prof. Oldum cok memnun ok aldım şeker gibi bir doktor hala da onunla devam ediyorum tedavimeEvet canım üniversite hastanesi prof doktorumda sadece çok yoğun bir doktor ameliyat ortamı vs nasıl hiç bilmiyorum
Nerde sizin doktorunuzAma çok bilinci oluyor bende prof. Oldum cok memnun ok aldım şeker gibi bir doktor hala da onunla devam ediyorum tedavime
Denizli cihan kabukcu canımNerde sizin doktorunuz
Arastirma hastanesinde yani :)Nerde sizin doktorunuz
Hayırlısı ile olun ameliyatınızı sonrası bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alinHacettepe üniversitesi hastanesinde prof ile görüştük
Neden 4 ameliyata kadar olabilir dediBu ay adet bitiminin arkasında hemen olacağım .4 ameliyata kadar gidebilir çok kalın dediler ama karar vermek çok zor doktor konusunda seçim yapamadık çok fiyat istediler
Şubat sonu olacağım bakalım inşallah sorunsuz geçerNe zmn oluyorsun ameliyat bellimi
Benim doktorum kontrol sırasında söyledi ne kadar olduğunu
Olur biter hemen hiç sıkıntı yapma korkmadaŞubat sonu olacağım bakalım inşallah sorunsuz geçer