• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histereskopi perde ameliyatı

Perdem çok kalın olduğu için sonuç vermez rahim filmi demişti doktorum ilerleyen süreçte çekeriz dedi düşüğüm yeni olduğu için söylemiş olabilir
Kaç cm olduğunu soyledimi doktorun ?

Kızlar selam bende rahim sorunu çözülemeyenlerdenim.akay hastanesinde hsg de doktor unicorn rahim dedi.liv hospitalde rahmimden ilaçlı emar çekildim.dün sonucu çıktı girişi ayrı olan çift rahimmiş sanırım ya

Ne zmn oluyorsun ameliyat bellimi
Benim doktorum kontrol sırasında söyledi ne kadar olduğunu
Bu ay adet bitiminin arkasında hemen olacağım .4 ameliyata kadar gidebilir çok kalın dediler ama karar vermek çok zor doktor konusunda seçim yapamadık çok fiyat istediler

Bu ay adet bitiminin arkasında hemen olacağım .4 ameliyata kadar gidebilir çok kalın dediler ama karar vermek çok zor doktor konusunda seçim yapamadık çok fiyat istediler
Doktorunu ıyi araştır canım buda önemli ameliyat sonuçta hacettepe dediğin üniversite hastanesimi

Evet canım üniversite hastanesi prof doktorumda sadece çok yoğun bir doktor ameliyat ortamı vs nasıl hiç bilmiyorum
Ama çok bilinci oluyor bende prof. Oldum cok memnun ok aldım şeker gibi bir doktor hala da onunla devam ediyorum tedavime

Kizlar ben oerde degil de t rahim di ve darlik vardi oldum simdi adet oldum dr kanaman cok olabilir adette dedi ama benm o kadar az ki benm gibioldunuz mu nasildi ilk adetiniz

Back