Histereskopi perde ameliyatı

Bugün oldum Hacettepede.Doktorum çok derindi ama %90 oranında temizlendi dedi.2 ay sonra tekrar kontrol edeceklerini söylediler
Geçmiş olsun bu sürede ilaç kullanacak mısın 2 aylık süreçte

Sizin histereskopi sonrası ağrınız falan olmuşmuydu

Merhaba arkadaslar öncelikle gecmıs olsın rahim de perde oldıgunu nasıl öğrendinz

Operasyonu nasıl yapılıyor kürtaj gibi mi. Bende iki tane bebegimi kaybettim 9 ve 6 haftalarda nedeni bu olabilir mi acaba

Ben 2018 kasimda oldum. Hormon ilacı kullandim. Sonra 2 ay korunun dedi doktor. 2 ay korunduk. Korunmayi biraktigim ay hamile kaldim. Doğum yaptım bile :) darısı basiniza. Cok agrisiz basit bi islemdi
Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun acaba İstanbul’da mısınız? Doktorunuz kimdi ? Ben de bu operasyonu olacağım da doktor arayışındayım

Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun acaba İstanbul’da mısınız? Doktorunuz kimdi ? Ben de bu operasyonu olacağım da doktor arayışındayım

Merhaba, teşekkür ederim. Ben tüp bebek tedavisi gördüğüm merkezde ( Şişli Memorial'da oldum) benim doktorum tüp bebek servisinin başı olan Prof dr Semra Kahraman'dı. Gebeliğim boyuncada hiç bir sıkıntı yaşamadım. Darısı başınıza olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…