- 17 Kasım 2014
- 183
- 68
- 38
- 34
- Konu Sahibi umutla_bekleyis
-
amiiinnnnnnpskolojık ıste bende de bı belırtı yok işte klasık reglı belırtısı bakalım hayırlısı :)
cnm bence biraz bekle ama ya daha çok erkennn..kan testi yaptır en sağlıklısı beklemek istemiyorsnn.sendemi ikinciyi istiyorsunn
merhaba kızlar. adetime 4 gün var ve dünden beri aşırı derecede halsizim bu sabah kahverengi akıntım geldi şimdi de adet bitiyo gibi akıntıyla karışık hafif kahverengi geliyor. kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum. implantasyon kanaması mı yoksa adetim erken mi geldi bilemiyorum burda güzel haber okumaya geldim size de derdimi anlatayım dedim. inşallah isteyen herkesin hayırlı sağlıklı evladı olur..
Insallah yerlesme kanamasidir canim adetin duzenlimi 4 gun erken gelmesi sence normalmi daha oncede boyle bir durum oldumu.
Benim adetimde 28 gunde bir gelirdi gecen ay 27 gunde geldi bu ayda 26 gunde gelecek galiba adet olacakmisim gibi kasik agrilarim var belim agriyor tuvalete gidip gelmekten yoruldumbu ayda tutturamadik insallah sizinki tutmustur allahim herkese gonlundekini versin ins
ben bu ay klomen kullandım ve kasıklarım çok ağrıyo yaa..adet ağrısı gibide ağrım var hiç olmazdı böyle ilaçtanmıdır nedir..6 cm kistim vardı benim ilaçla eridi şükür ve klomene başladık..hayırlısı hakkım ızda
Ben de gecen ay kullanmistim. Hayatimda cekmedigim agriyi cektim resmen kasigimdan bacagima vuruyordu yurumemi bile bozuyordu bazen. Ilactandir o insallah sen hamile kalirsin da cektigin acilar bosa gitmez..
sendemi ilk kere kullandın pekii..benim öyle bacağıma falan vurmuyorda kasıklarım ağrıo işte özellikle sabahlarıııadet ağrısı gibide ağrı oluyo bilemedimki..hayırlısı hepimiz için cnm
cnm alsaydın keşke ilaç eczaneden 3/6 kür öneriliyor çünkü o ilaç..sen adet olduysan tekrar başla bence 5. günü..Evet ben de sadece gecen ay kullandim bu ay musait olup gidemedm o yuzden kullanamadim. Benim agrilarim adet olacagima yakin asiri artmisti cok kotu olmustum. Insallah sende o kadar olmaz.
Eki Görüntüle 1355868 yaptım testi arkadaslar sonuc bu ne yapmalıyım sızce dun aksam yaptım bugun adetim gecelı sekız gun oluyo
Eki Görüntüle 1355868 yaptım testi arkadaslar sonuc bu ne yapmalıyım sızce dun aksam yaptım bugun adetim gecelı sekız gun oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?