Hissediyorum galiba bu ay hamile kaldim.ben gibi olanlar varmi

Kötü kokulu akıntı bakteriel hastalıklardan olabilir. Bence doktora git mutlaka hamileysen ve bakteri varsa mutlaka hamilelik ilerlemeden ilaç alman lazım. İnşallah hamilesindir. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Ovulasyon testi iki gün önce pozitif çıktıysa hamile olmanız imkansiz. Yani hamile olacaksanız da henüz döllenmiş yumurta rahime giden yoldadır. Doktora gitmenizi tavsiye ederim.

canım bence değildir çünkü yumurtlama tarihin daha gelmeden açık pembe akıntı gelmiş inşşlh olmuştur yinede

Erken yumurtlamışta olabilir ama bende sana katılıyorum biraz erken gibi duruyor. Bence doktora sormalı diye düşünüyorum, çünkü durup dururken lekelenme olmaz.

Oregli olmayabilir. Lekelenme olabilir. İnşallah hamilesinizdir. Bence olabilir.

Lütfen üzülme, bende öyle eşime uzun süre hayırlı haberi verememiştim. Ben de hem kendi halime hem eşime üzülüyordum. Dua et. Allahtan hayırlısını istemek çok önemli. Allahım en yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza verecek inşallah. Bebeğinize inanmaya devam edin, o gelecek, belki gelmeden biraz hediye istiyordur. Arkadaşlarım bebek için daha ben hamile kalmadan bir kaç hediye almışlardı. Bende bebek şapkası, patiği, battaniyesi örüyordum. Hayal etmeye devam, nazlı bebeğiniz en yakın zamanda gelecek inşallah. Dualarım sizinle.

Arkadaşlar bende günüm geçmeden anladım en büyük belirti zaten annenin hissetmesi ama uzun süredir hamilelik bekleyen bayanlarda yanılma olabilir diyorlar.ben 4.5 yıldır bu anı bekliyordum ama ilk defa böyle bişey hisettimadetime 10 kala kan test yaptırdım çıkmadı ama emindim bekledim. Adetime 2kala idrar testi aldım sonuç pozitif çıktı Allah isteyen herkese versin mükemmel bir duyguymuş.inş sağ salim ve sağlıklı kucağıma alabilirim.

Ne de güzel teselli ettin beni teşekkür ederim Amin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.İnsan istediği şeye her defasında kavuşamayınca çok üzülüyor maalesef.Sana da hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı diliyorum canım.

Bebegini kaybettiğin için cok üzüldüm. İnşallah bu kez hamilesinizdir ve inşallah sağlıklı bir şekilde kucaginiza alırsınız. Dualarim sizinle.

ütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamile olmam için yeterlimi bu belitiler test yapayımmı cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancık oluyo sonra olmuyorum yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/

AYNI BELİRTİLER BENDEDE VAR... EY ALLAHIM HAYIRLARA ÇIKART

inş canım çok dua edelım bırbırımiz için bizde 3 yıldır beklıyoruz eşimin sperm sayısı düsük cıktı bayadır da doktora gıtmıyoruz olursa mucize olcak bızım ıcın :7

artık okadar bekleyışteyımkı ruyamda yataktan kalkıyorum off yıne adet olmuşum dıyorum bu ayda olmadı dıyorum :)) sonra kalktım dırek baktım ıslaklık varmı dıye =))) benım işyerim bıraz rahat yapıcak pek bişeyım yok burdakı bloglarıda okudukça daha çok kafama takıyorum aslında :) unutmak lazım son 5 gun :)

rabbim herkese nasip etsin inşallah bu mutluluğu..bende bu ay bekliyorum bilemiyorum klomwn kullandım ve kasıklarımda çok ağrılarım oluyo ve sık idrara çıkma yaşıyorum yada psikolojik :)

bende çatlama ignesı vuruldum bu ay hanı belkı ondan tutmuştur dıyorum ama sadce goguslerım ve ara ara batma gıbı bişey oluyo ama normalde de adete 1 hafta kala olan belırtılerım var gunde 2 lt.su içtıgım içinde sık sık gıderım zaten tvlte :) ondan bişey anlamıyorum herkese gore degısıyo aslında bence bunlar hep pskolojık vucudumuzu çok dınlıyoruz. gogus agrıması ahrcınde bukadar erken belırtı vermez vucut bence bazıları 5 6 gun var mıde bulantısı baş donmesı yazmış bılemedım bukadar erken nasıl oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…