• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hissediyorum galiba bu ay hamile kaldim.ben gibi olanlar varmi

Mrb yaa bnde bu ay hissediyor gibiyim esim inanmiyo gibi ama icime oyle doguyo dun adet olmam gerekirdi olmadim adet olmadan agrilarim baslardi agrimda yok cok istiyorum yani ailelemden uzak bi sehirdeyim bana moral olucak insallah bebek :KK43:

Insallah öylesindir canim Bana 4 gun var sabah ilk idrarimla test yaptim negatifi gördum. Sende test yapsana 1 gunde gecmis varsa cikar ins

Ne kadar heyecanlı ya.. kızlar Rabbim hasretimizi dindirsin inşallah..

Bende bu ay farklı olarak misafirim var diye düşünüyorum .. aslında aylardır bu düşünceyi silmiştim ve belirti hiç aramiyordum çünkü eşimde Sperm azlığı hat safada da .. nedense bu ay içime bir umut doğdu ..inşallah üzülmeyecem sonunda.. kızlar Rabbim hepimize en hayırlı zamanda meleğimizi göndersin..

Bugün çok hafif lekelenmem olunca hemen test yaptım. Silikte olsa 2.çizgi var. Ufak olduğu için silik diye tahmin ediyorum. Ama birkaç saat önce hafif bir lekelenmem oldu korkuyorum haftasonu da sizce ne yapmalıyım tedirginim çok

ayyyy inşşlh hamileyizdir hepimiz çok güzel bir duygu bu benimde eşim inanmıyordu hissediyorum dediğimde komşularımda inanmadılar hemen hamile kalamayacağımı düşündüler ancak Rabbim nasip etmiştir inşşh ..

selam kizlar bana yardimci olursaniz cok sevinirim 11.12.2014 regl oldum 21.12.2014 acik pembe akinti geldi 3 gun surdu ve kesildi kasimlarimda minik agrilar var reglim duzenli 25 26 gunde 4 gun suruyo ve hic agrim olmuyo buarada surekli akintim olurdu kotu kokulu oda kesildi birkac gundur bunlar belirtimi Allah isteyen herkeze nasip etsin ..

selam kizlar bana yardimci olursaniz cok sevinirim 11.12.2014 regl oldum 21.12.2014 acik pembe akinti geldi 3 gun surdu ve kesildi kasimlarimda minik agrilar var reglim duzenli 25 26 gunde 4 gun suruyo ve hic agrim olmuyo buarada surekli akintim olurdu kotu kokulu oda kesildi birkac gundur bunlar belirtimi Allah isteyen herkeze nasip etsin ..
canım bence değildir çünkü yumurtlama tarihin daha gelmeden açık pembe akıntı gelmiş inşşlh olmuştur yinede

bakın şmdi elmde test vardı malum artk keyf işine dönüştü blenler bilio bu ay 4 gün erken regly oldum.pembe akıntyla başladı yoğunluğu normal adetmden braz az sadece .keyif olsun die şu testi yapaym ataym ddm elmn altnda durmasn yaptm ve hayalet czgi var testmde>?gebelk üstüne adet görülürmü ?lütfen yardmcı olun

Ben yine bu ay hüsrana uğradım.Benimde belirtilerim hamileymişim gibiydi ama erken adet oldum :( bir tarafım üzüldü bir tarafım da rabbim bilir daha zamanı değilmiş dedim.Eşime bu ay hamileyim müjdesini vermek istiyordum ama bu ayda olmadı o da çok üzüldü garibim. Ama herşeyde bir hayır vardır,herşeyin bir vakti bir taktiri vardır...

Bende hislerimde yanildim heralde 3 gun kaldi ne ov. Testi ne gebelik testi pozitif degil silik bile gozukmuyor bu ayda olmamis halbuki gogus agrim vede bel agrim diger aylara gore cok farkliydi uzulmuycem takmayacam diyorum ama olmuyo ben bu ayda tutturamadim galiba kizlar ins sizlerinki tutmustur

bende bu ay öyle düşündüm baya bi midem bulanıyordu sigarakokusunu azetmiyordum testte çıktı kocaman bir 0 ne diyim kolestrolüm mü arttı hormonlarım mı coştu bilemiyorum. eşime dedim attığın mermiler hedefi ıskalamış. betonda çıplak ayakta gezinme şua harnup pekmezini al ye.ondan garip diyet yada spor yada olduğu yerde 10 takla atmasını beklemiyorum. biraz destek istiyorum.işte o kelamlarım kulak kanalını aşıp örs üzengiyi titrretip salyangoza ulaşıp beyne iletilip nezaman ordan geri dönüş yapar bilmiyorum.

bende bu ay öyle düşündüm baya bi midem bulanıyordu sigarakokusunu azetmiyordum testte çıktı kocaman bir 0 ne diyim kolestrolüm mü arttı hormonlarım mı coştu bilemiyorum. eşime dedim attığın mermiler hedefi ıskalamış. betonda çıplak ayakta gezinme şua harnup pekmezini al ye.ondan garip diyet yada spor yada olduğu yerde 10 takla atmasını beklemiyorum. biraz destek istiyorum.işte o kelamlarım kulak kanalını aşıp örs üzengiyi titrretip salyangoza ulaşıp beyne iletilip nezaman ordan geri dönüş yapar bilmiyorum.
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Sen beni guldurdun allahta seni guldursun ne guzel yorumlamissin

bugün adetim geçeli 3.gündü test yapmaya hazırlanıyordum ancak öğleye doğru kırmızı renkte akıntı geldi çok üzüldüm çok hevesliydim nasip değilmiş halen geliyor ancak az az acaba yerleşme kanamasımı dedi ama değildir heralde :KK61:

merhaba arkadaşlar. 70 gündür adet olmuyorum bende adet düzensizliği var bunu da not olarak düşeyim. ama normalde adetim 40-45 gün içinde olurdu ilk defa bu kadar uzun sürdü. bende 10 gündür ovulasyon testi yapıyorum ve 2 gün önce pozitif çıkdı. ondan sonraki günde aynı şekilde pozitif çıkdı ve tekrar negatif çıkmaya devam etti silik şekilde.bu ayın 1 nden beride vajinal akıntım var halende sürüyor ve agrılarım var hatta karnımda şişlikde oldu. daha önceleri test yaptım ve negatif di ilk basta düşündüm acaba erkenmi yaptıgım için ama daha sonra 1 hafta önce yaptıgım test negatif çıkdı. şimdi merak ettiğim konu ben hamilemiyim yada ne bilmiyorum ne oldunu size sormak istedim...

Back