• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hissediyorum galiba bu ay hamile kaldim.ben gibi olanlar varmi

ümit etmek guzel ama yınede :) ALLH ısteyen herkese annelık duygusunu yaşatır inş....Bu arada erken gebelık testı yaptıranlar varmı cuma gunu reglı olmam lazım yarın sabah testı yapsam çıkarmı acaba ...şu yılbaşı gununden once ogrenmem lazımda :) malum yılbaşı gecesı alkol alınabılır :) ogrenırsem onlem alabılırım

ilk oğlumda benim hiç belirtim falan olmadı valla ne bulantı ne idrara çıkma..sadece adetim gecikti ve test yaptım hemen çıkmıştııı..

pskolojık ıste bende de bı belırtı yok işte klasık reglı belırtısı bakalım hayırlısı :)

Slm canlar adetime 2 gun var 28 gunde oluyorum gecen ay 27sinde oldum bu ayda 27gun de olursam aslinda gunum yarin bu sabah ilk idrarla test yaptim negatif:KK43: olmus olsaydi siliktemi cikmazdi anlamadimki ne zmn olacak ilk hamileligimde ilk ayimda kalmistim ikinci biraz nazli cikti heral .
Sizdede oldumu adetten once negatif gorupte gecince pozitifi goren

cnm bence biraz bekle ama ya daha çok erkennn..kan testi yaptır en sağlıklısı beklemek istemiyorsnn.sendemi ikinciyi istiyorsunn

merhaba kızlar. adetime 4 gün var ve dünden beri aşırı derecede halsizim bu sabah kahverengi akıntım geldi şimdi de adet bitiyo gibi akıntıyla karışık hafif kahverengi geliyor. kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum. implantasyon kanaması mı yoksa adetim erken mi geldi bilemiyorum burda güzel haber okumaya geldim size de derdimi anlatayım dedim. inşallah isteyen herkesin hayırlı sağlıklı evladı olur..

merhaba kızlar. adetime 4 gün var ve dünden beri aşırı derecede halsizim bu sabah kahverengi akıntım geldi şimdi de adet bitiyo gibi akıntıyla karışık hafif kahverengi geliyor. kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum. implantasyon kanaması mı yoksa adetim erken mi geldi bilemiyorum burda güzel haber okumaya geldim size de derdimi anlatayım dedim. inşallah isteyen herkesin hayırlı sağlıklı evladı olur..

Insallah yerlesme kanamasidir canim adetin duzenlimi 4 gun erken gelmesi sence normalmi daha oncede boyle bir durum oldumu.
Benim adetimde 28 gunde bir gelirdi gecen ay 27 gunde geldi bu ayda 26 gunde gelecek galiba adet olacakmisim gibi kasik agrilarim var belim agriyor tuvalete gidip gelmekten yoruldum :( bu ayda tutturamadik insallah sizinki tutmustur allahim herkese gonlundekini versin ins

Insallah yerlesme kanamasidir canim adetin duzenlimi 4 gun erken gelmesi sence normalmi daha oncede boyle bir durum oldumu.
Benim adetimde 28 gunde bir gelirdi gecen ay 27 gunde geldi bu ayda 26 gunde gelecek galiba adet olacakmisim gibi kasik agrilarim var belim agriyor tuvalete gidip gelmekten yoruldum :KK43: bu ayda tutturamadik insallah sizinki tutmustur allahim herkese gonlundekini versin ins

Normalde hep 33 gunde bir olurdu gecen ay 32 gunde oldm bilmiyorm belki de erken olmusumdur ondan da supheleniyorm cunku hala devam ediyor :( erken gebelik testi aldm sabaha kadar boyle az az gelmeye devam ederse sabah yapcm bakalm :(

ben bu ay klomen kullandım ve kasıklarım çok ağrıyo yaa..adet ağrısı gibide ağrım var hiç olmazdı böyle ilaçtanmıdır nedir..6 cm kistim vardı benim ilaçla eridi şükür ve klomene başladık..hayırlısı hakkım ızda

ben bu ay klomen kullandım ve kasıklarım çok ağrıyo yaa..adet ağrısı gibide ağrım var hiç olmazdı böyle ilaçtanmıdır nedir..6 cm kistim vardı benim ilaçla eridi şükür ve klomene başladık..hayırlısı hakkım ızda

Ben de gecen ay kullanmistim. Hayatimda cekmedigim agriyi cektim resmen kasigimdan bacagima vuruyordu yurumemi bile bozuyordu bazen. Ilactandir o insallah sen hamile kalirsin da cektigin acilar bosa gitmez..

Ben de gecen ay kullanmistim. Hayatimda cekmedigim agriyi cektim resmen kasigimdan bacagima vuruyordu yurumemi bile bozuyordu bazen. Ilactandir o insallah sen hamile kalirsin da cektigin acilar bosa gitmez..

sendemi ilk kere kullandın pekii..benim öyle bacağıma falan vurmuyorda kasıklarım ağrıo işte özellikle sabahlarııı:KK43: adet ağrısı gibide ağrı oluyo bilemedimki..hayırlısı hepimiz için cnm

sendemi ilk kere kullandın pekii..benim öyle bacağıma falan vurmuyorda kasıklarım ağrıo işte özellikle sabahlarııı:KK43: adet ağrısı gibide ağrı oluyo bilemedimki..hayırlısı hepimiz için cnm

Evet ben de sadece gecen ay kullandim bu ay musait olup gidemedm o yuzden kullanamadim. Benim agrilarim adet olacagima yakin asiri artmisti cok kotu olmustum. Insallah sende o kadar olmaz.

Fotoğraf0525.jpg yaptım testi arkadaslar sonuc bu ne yapmalıyım sızce dun aksam yaptım bugun adetim gecelı sekız gun oluyo

Evet ben de sadece gecen ay kullandim bu ay musait olup gidemedm o yuzden kullanamadim. Benim agrilarim adet olacagima yakin asiri artmisti cok kotu olmustum. Insallah sende o kadar olmaz.
cnm alsaydın keşke ilaç eczaneden 3/6 kür öneriliyor çünkü o ilaç..sen adet olduysan tekrar başla bence 5. günü..

Back