- 4 Ocak 2012
- 3.243
- 21
- 108
- 34
- Konu Sahibi umutla_bekleyis
-
cnm alsaydın keşke ilaç eczaneden 3/6 kür öneriliyor çünkü o ilaç..sen adet olduysan tekrar başla bence 5. günü..
hayırlısı olsun canım şükürler olsun bende bugün öğrendim aynıyız yaniEki Görüntüle 1355868 yaptım testi arkadaslar sonuc bu ne yapmalıyım sızce dun aksam yaptım bugun adetim gecelı sekız gun oluyo
ben canım dün öğlenki idrarla yaptım negatifti bat dündü bugün 1 gün geçmiş oldu sabah yaptım silik çıktı hamileyim olabiliyor yani bekle ve sabret hayırlısı olur inşallahSlm canlar adetime 2 gun var 28 gunde oluyorum gecen ay 27sinde oldum bu ayda 27gun de olursam aslinda gunum yarin bu sabah ilk idrarla test yaptim negatifolmus olsaydi siliktemi cikmazdi anlamadimki ne zmn olacak ilk hamileligimde ilk ayimda kalmistim ikinci biraz nazli cikti heral .
Sizdede oldumu adetten once negatif gorupte gecince pozitifi goren
Kizlaaar sabah test yaptim sukurler olsun yine cift cizgiyi gordumEki Görüntüle 1355908
amin inşallah canlarımHayirli olsun darisi basimiza insallah :)
Hamile olan arkadaslar tebrikler allah bizlerede yasatsin en yakin zamanda...
Ben hislerimde yanilmisim bu ayda kirmizi karti yedim sabahtan beri tuvaleti yol ettim gittim geldim baktim en sonunda gördum adetim gelmis neden olmuyor gununumu denk getiremiyoruz iltihapmi var anlamadim gitti bu ay ov. Testi kullanmistim ustelik cok umutluydum ama yumurtlama gununden kaynaklanmiyor baska bi sebepten 8lmuyor ya spermler yolu bulamiyor ya yolda bisiler var öluyor bilmiyorum vakti zamani gelmemis ama merak ediyorum ilk cocugumda yumurtlama gunumu yumurtladigim gun olacagini bilmiyodum yumrtladigimi bile bilmiyodum bilincsizce kalmistim istemistik ve o ay hamile kalmistim cok kolay geliyodu bana ikinciyide ne zmn istersek ozmn o ay olur diyodum ama öyle kolay degilmis. Allahim sana karsi gelmiyorum asla isyan etmiyorum bir tane evladim var cani sagolsun oglum kardessiz kalmasin ben ikinci kez tadiyim evlat sevgisini anneligi. 4 sene korundum 5 aydir istiyorum 4 senenin pismanligini yasiyorum ne kadar zormus kafaya takinca daha zor oluyor buna eminim artik her ay bana ilk 15 gun calisma son 15 gun kkda hamilelik belirtileri okumakla aaa evet evet hamileyim bunlari okumakla kendimi mahvetmekle geciyor bi dahaki ay asla takmayacam ov. Testi fln kullanmayacam akisina birakacam. Sadece iliskiyi 2 gunde bi duzenli yapacam biz sadece yumurtlama oldugu gun öncesi ve sonrasi 5 6 kez yapiyoduk ayda ilk cocugumda yeniydik her ani degerlendiriyoduk kediyle fare gibi hahahah kizlar kusura bakmayin koca bir ayin psikolojisi beni bu hale getiriyor kirmizilari görunce hakkinizi helal edin bi dahaki ay görusuruz
Canim cok sevindim insallah bebisini saglikla kucagna alirsin.Canlar hislerimde yanilmadim ve yeni bir yilda ve dogum günümde hamile olduğumu öğrendim darisi isteyen tum kadınlara
Tekrar merhaba kizlar. Adet günüm geldi çattı. Bugün olmam gerekiyor ama tik yok. Cuma günü kahverengi bir akintim olmus gece sabah farkettim. Simdi ise hic birsey yok. Sag göğüs ucum cok hassas ve cikik :)
Iki göğsüm de hassas ama sağ bi garip. Bu sabah 4 de bacak kalca ağrısıyla uyandim. Tum belirtiler hamileymisim gibi. Ayrıca hislerim hamilesin diyor. Testi ne zaman yaoayim bilemiyorum. Ben gibi olanlar var mi?
Canlar hislerimde yanilmadim ve yeni bir yilda ve dogum günümde hamile olduğumu öğrendim darisi isteyen tum kadınlara
yaptınız mı test?Selam kizlar benim de adet siklusum 29 gundur oyle kolay kolay sasmaz. Gecen ay 24. gunde olmustum. 5-6 gun erkenden. Bu ay da 1' inde olmam gerekiyordu ama olmadim. Aradan 6 gun gecti. Bugun test yapacagim. Bana dua edin ne olur. Hepinizi cok seviyorum melekler. Allah evlat isteyen herkesin kucagini doldursun, acilan elleri bos cevirmesin insallah .) (amin)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?