• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hissediyorum galiba bu ay hamile kaldim.ben gibi olanlar varmi

Adetime 6 gun var ama ben bu ay sanki oldu gibi hissediyorum minigim tutundu bana. Aksam test yaptim negatif cikti ama bu beni uzmedi 6 gun sonra pozitifi görucem eminim:))
Merhaba :) inşallah hayırlı bir sonuç olmuştur benimde 2 aralık'ta son adetim tarihimdi. 3 gün önce test yaptım ve çok çok silik çizgi çıktı dayanamadım kan tahlili yaptırdım ve pozitif çıktı okadar şaşırdım ki rabbim isteyen herkese bu harika duyguyu yaşamayı nasip etsin :) cumartesi inşallah ultrasonda bebeğimi görmeye gidicem. Ama doktor tavsiyesinde bulunmanızı rica ediyorum

Merhaba :) inşallah hayırlı bir sonuç olmuştur benimde 2 aralık'ta son adetim tarihimdi. 3 gün önce test yaptım ve çok çok silik çizgi çıktı dayanamadım kan tahlili yaptırdım ve pozitif çıktı okadar şaşırdım ki rabbim isteyen herkese bu harika duyguyu yaşamayı nasip etsin :) cumartesi inşallah ultrasonda bebeğimi görmeye gidicem. Ama doktor tavsiyesinde bulunmanızı rica ediyorum

Tebrikler canim ben bu ay kirmizi karti yedim önumuzdeki ay insallah. Ben yurtdisindayim canim tavsiye edebilecegim kimse yok :KK51:

kızlar benm de son adetim 19 aralık bende bu hamişim gibi hissediyorum ikinci gebeliğim olucak olursa göğüslerimde ağrı hiç olmazdı bu ay var sol kasığımda batma var ve sabahları midem bulanıyo daha adetime 10 gun var nası gecicek bilmiyorumm :D

merhaba kızlar,bende sonunda iyi haber aldım ve 7 haftalık hamişim.kesesini gördük ve 2 hafta sonra tekrar gideceğiz sanırım ozaman canlı olacak???var mı benim gibi yeniler???
AYYYY ÇOOOKK SEVİNDİM... ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.
BEN DOKTORA HENÜZ GİTMEDİM. SÖMESTRİN İLK HAFTASI SENELİK İZNE ÇIKACAĞIM. O ZAMAN GİDEYİM DİYORUM. O ZAMAN 7 HAFTALIK OLACAK İNŞALLAH. SENCE DOĞRU MU YAPIYORUM DOKTORA GEÇ GİTMEKLE?

mrb:) yumurtlama gününden 14 gün sonra mutlaka adet olunur mu.kahverengi leklenmelerim var 3 gündür.ama adet olamadım.

inşallah cnm.şu an 9 haftalık olduk.hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin.
bende hamileyim ama düşme riskide var... pazartesi gittim kadn doğumcuma cuma tekrar minnacık daha. tutunmaya çalışıyo dedi..

Herkese selamlar...bnmde bat 17-18 ocak ama hislerim var biseyler diyo.15gun once kis icin verilen dk hapini yarim biraktim ama hala kirmizilar yok...inşallah isteyen herkesin bebisi olur:KK54::KK73:

Back