- 30 Ekim 2014
- 426
- 178
- 53
- Konu Sahibi umutla_bekleyis
-
Mrb yaa bnde bu ay hissediyor gibiyim esim inanmiyo gibi ama icime oyle doguyo dun adet olmam gerekirdi olmadim adet olmadan agrilarim baslardi agrimda yok cok istiyorum yani ailelemden uzak bi sehirdeyim bana moral olucak insallah bebek
Hamilemisin canimayyyy inşşlh hamileyizdir hepimiz çok güzel bir duygu bu benimde eşim inanmıyordu hissediyorum dediğimde komşularımda inanmadılar hemen hamile kalamayacağımı düşündüler ancak Rabbim nasip etmiştir inşşh ..
Yapicam ama cesaret edemiyorum ki pzrtsi kan testi yaptiricam insallah eger adet olmazzsam tatlimInsallah öylesindir canim Bana 4 gun var sabah ilk idrarimla test yaptim negatifi gördum. Sende test yapsana 1 gunde gecmis varsa cikar ins
bilmiyorum ki ya adetim iki gün gecikti dündü günüm ama olmadım yaklaşık bir 10 gündür idrar sıklığım var halsizlik çok fazla var 2 3 gün kasıklarım battı hep hamileyimdir diye düşünüyorum çünkü hiç adetim gecikmezdiHamilemisin canim
bilmiyorum ki ya adetim iki gün gecikti dündü günüm ama olmadım yaklaşık bir 10 gündür idrar sıklığım var halsizlik çok fazla var 2 3 gün kasıklarım battı hep hamileyimdir diye düşünüyorum çünkü hiç adetim gecikmezdi
daha 2 gün geçti ama yarın 3.gün yarında olmazsam idrar testi yapacam bende çok merak ediyorum ama hemende ümitlenmek istemedim hayal kırıklığı oluyor sonraTest yapsana gununde gectiyse nasil bekleyebiliyorsun ben meraktan ölurdum
canım bence değildir çünkü yumurtlama tarihin daha gelmeden açık pembe akıntı gelmiş inşşlh olmuştur yinedeselam kizlar bana yardimci olursaniz cok sevinirim 11.12.2014 regl oldum 21.12.2014 acik pembe akinti geldi 3 gun surdu ve kesildi kasimlarimda minik agrilar var reglim duzenli 25 26 gunde 4 gun suruyo ve hic agrim olmuyo buarada surekli akintim olurdu kotu kokulu oda kesildi birkac gundur bunlar belirtimi Allah isteyen herkeze nasip etsin ..
canim tam yumurtlama gunumde geldi pembe akinti ama bilemiorum istecanım bence değildir çünkü yumurtlama tarihin daha gelmeden açık pembe akıntı gelmiş inşşlh olmuştur yinede
bende bu ay öyle düşündüm baya bi midem bulanıyordu sigarakokusunu azetmiyordum testte çıktı kocaman bir 0 ne diyim kolestrolüm mü arttı hormonlarım mı coştu bilemiyorum. eşime dedim attığın mermiler hedefi ıskalamış. betonda çıplak ayakta gezinme şua harnup pekmezini al ye.ondan garip diyet yada spor yada olduğu yerde 10 takla atmasını beklemiyorum. biraz destek istiyorum.işte o kelamlarım kulak kanalını aşıp örs üzengiyi titrretip salyangoza ulaşıp beyne iletilip nezaman ordan geri dönüş yapar bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?