Hislerinize güvenir misin ve ayrılık sonrası vicdanı rahatlık

Net başkası var.
Başkası için sizi üzüp terk edip sevmiyorum galiba ya tavrını gösteren biri yarın dönse ne dönmese ne?

Net başkası var.
Başkası için sizi üzüp terk edip sevmiyorum galiba ya tavrını gösteren biri yarın dönse ne dönmese ne?
Geri dönse açmam kollarımı bende tabi ki ama anlasın ona verdiğim sevgimi değeri onu anlasın istiyorum . Başka bir kız mı var dediğimde saçmalama yemine derim yok dedi ama inanmıyorum tabi ki .

En önemlisi de bu değil mi zaten? Vicdanınızın rahat olması gerisi mühim değil artık. Yolunuz açık olsun inşallah sizi hak edecek iyi yürekli çok seven bir insanla karşılaşirsiniz dilerim.

Vicdan rahatlığı farklı bir şey. Ben ondan bahsetmiyorum vicdanınız rahatsa demek ki doğru yoldasınız, haklı olduğunuzu en azından suçlu olmadığınızı biliyorsunuz.

ancak doğal olarak sevdiğiniz adamın geri dönmesini bekliyorsunuz. Ve daha önceki tecrübelerden ötürü yine geleceğini düşündüğünüz için ayrılık acısı çekmiyorsunuz bence şu an.

eğer dönmeyecekse ve siz bunu idrak etmeye başlayınca, ondan sonra acı yavaş yavaş başlayacak. Ama bu vicdan rahatlığından ayrı bir şey. Yine sevdiğini kaybeden birinin hissettiği çok doğal ve insani bir duygu sonuçta…

Evet kesinlikle. Ama geri gelsin diye bir çabam yok. Özlemiyorum bile onu. Gelirse gelir gelmezse kendi bilir diye düşünüyorum

En önemlisi de bu değil mi zaten? Vicdanınızın rahat olması gerisi mühim değil artık. Yolunuz açık olsun inşallah sizi hak edecek iyi yürekli çok seven bir insanla karşılaşirsiniz dilerim.
Amiin inşallah ya inşallah. Ama birisi gelirse ona verdiğim değer vermicem en azından belli etmicem. İnsan sevildiğini anlayınca nankörlüğe başlıyormuş

Şöyle birşey de var exin huyunu suyunu biliyorsundur yani ne zamandir birlikteydiniz bilmiyorum ama. Daha önce böyle ayrildiysaniz size geri dönüş yaptıysa bir şekilde onun rahatlığı olabilir sizdeki yazar eder o biliyorum düşüncesi bu. Kendimden biliyorum eski sevgilimden ayrilirdim hic aglamazdim etmezdim takmazdim çünkü yazicagindan emindim yazardida barisirdik illaki 3 yillik iliskimi 6 ay önce bitirdim şimdiye kadar onun için hic üzülmedim çünkü hep üstüme düştü bu sefer barismadim tabiki ama yeni bir flortum vardi onunla bagi kestik çok ağladım üzüldüm 3 hafta oldu bizde gorusmeyeli sadece 1 kere yazdı benim de icimde yazar eder hissi var ama bu saaten snra onunla barismicak olmak üzüyor beni senin icinde hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…