• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hisar marka çatal?

betul91

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
2
0
6
24
Hisar marka 84 çkb takımı aldım internette de paslanmyla ilgili yorumlar var. Sizce iade etmeli miyim? Hisar çelikte iyi bir marka diye biliyordum ama kararsız kaldım. uzun yıllar kullanırım diye aldı. Fiyatı 1300₺ Yarı yolda bırakmaz diye verdim. Garantisi 2 yıl diyor.

Eklentiler

• 22EFAA22-D2D5-459C-B3F2-92FF7A263504.webp
    22EFAA22-D2D5-459C-B3F2-92FF7A263504.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 84
Hisar marka 84 çkb takımı aldım internette de paslanmyla ilgili yorumlar var. Sizce iade etmeli miyim? Hisar çelikte iyi bir marka diye biliyordum ama kararsız kaldım. uzun yıllar kullanırım diye aldı. Fiyatı 1300₺ Yarı yolda bırakmaz diye verdim. Garantisi 2 yıl diyor.
Genelde en kötü markaya bile birsey olmuyor bence hisara da olmaz

Çok bilgili değilim ama 6 yıldır kendime ait evde yaşıyorum. Bir milyoncudan dandik markasız çatallar almıştım onlar da bile paslanma sorunu yaşamadım. Sadece ince oldukları için biraz yamuldular.

Ben de hisar optima kullanıyorum, hiçbir sıkıntı çıkmadı. 5 yıl oldu alalı.

Hisar kaliteli bir markadır. Ben kullanıyorum paslanma olmadı. Fakat bulaşık makineleri ve şebeke suyunun kloru paslanma yapabiliyor bunu da unutmamak lazım. Öyle bir durumda da sirkeli su ile yıkarsanız pas lekesi çıkıyor .

Back
X