- 24 Ağustos 2012
- 12.324
- 28.342
- 798
Allah bir an önce hayırlı işler nasip etsin o zaman bizlere canım ve işsiz olup iş bulmak isteyen herkese tabi.
aminnnnn cnm aminn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bir an önce hayırlı işler nasip etsin o zaman bizlere canım ve işsiz olup iş bulmak isteyen herkese tabi.
evet olabılır cnm bende kataloğu varda mobılyalar 3lu koltuk mesela 1 küsür ama tabı ucuzları da var... banada cok uzak ıkea o yuzden daha farklı yerlerden alıcam. damla sen bole ıvır zıvırları nereden alıyrosun??
tamam cnm takıp ederım sen nerde yaşıyorsun ne işle ugraşıyorsun ??benim bulunduğum yerde büyük alışveriş yerlerinden bitane bile yok netten alışverişe de pek cesaret edemiyorum çünkü aldığım bi ürünü iki saat incelemezsem en ufak bi çizik görsem huzurum kaçar
bu nedenle genellikle züccaciyelerden alıyorum ıvır zıvırları da beğendiğim gözüme kestirdiğim her yerden mesela bime falan orjinal bişey geliyor mu diye takip ederim
nette görüp çok beğendiğim etek askılarını nasıl yapsam da alsam derken a101de gördüm inceledim baya da güzeldi hemen aldım oraları da takip etmeni öneririm canım
kızlar Allah gönlünüze göre bi iş nasip etsin ikinize de tüm isteyenlere de inş![]()
tamam cnm takıp ederım sen nerde yaşıyorsun ne işle ugraşıyorsun ??
damla sen ceyızlerın için topic acmamışsın bakacaktım![]()
amasya ya gıttım cok şırın bı yerallah hepımızın yardımcısı olsun inşallah zor gerckten
Ben uyucim artık kızlar ikinize de iyi geceler diliyorum.
Ben uyucim artık kızlar ikinize de iyi geceler diliyorum.
evet hakikaten benimde uyumam lazım sana da iyi geceler canım![]()
tşk ederim canım sana da iyi geceler tatlı rüyalariyi geceler cnm