• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hisar çeyiz seti

evet olabılır cnm bende kataloğu varda mobılyalar 3lu koltuk mesela 1 küsür ama tabı ucuzları da var... banada cok uzak ıkea o yuzden daha farklı yerlerden alıcam. damla sen bole ıvır zıvırları nereden alıyrosun??

benim bulunduğum yerde büyük alışveriş yerlerinden bitane bile yok netten alışverişe de pek cesaret edemiyorum çünkü aldığım bi ürünü iki saat incelemezsem en ufak bi çizik görsem huzurum kaçar :1::1::1:

bu nedenle genellikle züccaciyelerden alıyorum ıvır zıvırları da beğendiğim gözüme kestirdiğim her yerden mesela bime falan orjinal bişey geliyor mu diye takip ederim

nette görüp çok beğendiğim etek askılarını nasıl yapsam da alsam derken a101de gördüm inceledim baya da güzeldi hemen aldım oraları da takip etmeni öneririm canım

benim bulunduğum yerde büyük alışveriş yerlerinden bitane bile yok netten alışverişe de pek cesaret edemiyorum çünkü aldığım bi ürünü iki saat incelemezsem en ufak bi çizik görsem huzurum kaçar :1::1::1:

bu nedenle genellikle züccaciyelerden alıyorum ıvır zıvırları da beğendiğim gözüme kestirdiğim her yerden mesela bime falan orjinal bişey geliyor mu diye takip ederim

nette görüp çok beğendiğim etek askılarını nasıl yapsam da alsam derken a101de gördüm inceledim baya da güzeldi hemen aldım oraları da takip etmeni öneririm canım
tamam cnm takıp ederım sen nerde yaşıyorsun ne işle ugraşıyorsun ??

kızlar Allah gönlünüze göre bi iş nasip etsin ikinize de tüm isteyenlere de inş :16:

damla sen ceyızlerın için topic acmamışsın bakacaktım :14:

damla sen ceyızlerın için topic acmamışsın bakacaktım :14:

burayı takip etmeye başladığımdan bu yana hazırlıklarımı yapıyorum canım yani netten almadığım için resim bulmak kolay olmayabilir diye 1 senedir ne aldıysam resmini çekmeye çalıştım yavaş yavaş :1::1::1:

hem topik açarsam hazırımda bulunsun hemde elimde ne aldığıma dair döküman olsun diye düşündüm:34::34:

şimdi tamamlamayı bekliyorum inş bigün bende açarım topiğimi :16::16:

amasya ya gıttım cok şırın bı yerallah hepımızın yardımcısı olsun inşallah zor gerckte:14:n

arkadaşın hangi düşünceyle setlerden uzak dur dedi bilmiyorum ama büyük ihtimalle marka olmayan ürünler için demiştir. ben hisarın çatal kaşık bıcak takımını ve teflon tencere setini aldım gayet şıklar ayrıca hepsi için aldığın fiyat uygun geldi bana ama içinde teflon takımının olmaması kötü tabi

begümcüm.. sen sanırım yanlış anlamışsın.
uzak dur dememin sebebi aynen gereksiz ve büyük parçalar oluyor üstelik çok da indirimli olmayabiliyor bazen..
ben olsam poselenmiş çaydanlıkmış tencereymiş hepsini ayrı ayrı alırım ki öyle de yaptımm .
ama canım senin içine sindiyse hiççç sorun etme al kullanışlı olacağına inanıyorsan düşünme bile bak hemd hediye alınacakmış sana..

benim kütahya porselenim --- misafir için
bernardodan aldığım kırmızılı puantiyeliler ---- günlük için canım

ama kütahyahdan aldığım 12 kişilik tam set sadece biraz daha küçük çok kaba ve büyük değil parçaları mesela servis tabakları falan çok iri değil hemde kampanyadan aldım ben 280 tl ye canım..

ama ben aldığım sırada 590 tl ye de çok sadece ve şık bir takım daha vardı kütahyada.. internet sitesindeki modellere aldanma sakın şişlideki mağazasına git neler neler var.... üstelik sade ve kullanışlı modellerde var...
git gör bak dokun öyle karar ver canım

ama bardak takımı olarak yada başka ürünlerden karacadan kesinlikle uzak dursun herkes...
ben en son 650 tl verip bardak takımı altım platin li yani gümüşlü deseni bütün üzeindeki gümüş yaldızlar soyulmuştu seritleri zigzaglı gibiydi bildiğin defolu ürün gönderdiler evime sonra geri verene kadarda göbeğim çatladı... tencere falanda almıştım ondanda hatalar çıktı iade ettim...

ben bardak takımı olarak paşabahçeden aldım ama bana piyasadakinin %70 falan altına geldi.. çalıştığım yer restorant ünlü büyük ve lüks bir restorant ... restorana bardak aldığımız yerden sipariş verdim ben bardaklarımı paşabahçe mağazasında 12 tl olan bardağın adedini 1,85 tl ye aldım ben ... ama ne hikmetse bu aralar marketlerdede indrimli satılıyor 2 li şeklinde ama ben
kahdeh su bardağı ve meşrubat bardağı olarak 12 li set halinde aldım...
evet gümüşlüler yaldızlılar daha şık ama zatn maikineye atılmıyor melinde yıkasan bile illaki bi tarafı soyuluyor canım ben bunları tercih ettim.

$PASABAHCE-12-PARCA-DIAMOND-SET-P52998-88__60998627_1.webp$PASABAHCE-DIAMOND-2-LI-SARAP-BARDAGI.webp

Back
X