Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşın hangi düşünceyle setlerden uzak dur dedi bilmiyorum ama büyük ihtimalle marka olmayan ürünler için demiştir. ben hisarın çatal kaşık bıcak takımını ve teflon tencere setini aldım gayet şıklar ayrıca hepsi için aldığın fiyat uygun geldi bana ama içinde teflon takımının olmaması kötü tabi
begümcüm.. sen sanırım yanlış anlamışsın.
uzak dur dememin sebebi aynen gereksiz ve büyük parçalar oluyor üstelik çok da indirimli olmayabiliyor bazen..
ben olsam poselenmiş çaydanlıkmış tencereymiş hepsini ayrı ayrı alırım ki öyle de yaptımm .
ama canım senin içine sindiyse hiççç sorun etme al kullanışlı olacağına inanıyorsan düşünme bile bak hemd hediye alınacakmış sana..
benim kütahya porselenim --- misafir için
bernardodan aldığım kırmızılı puantiyeliler ---- günlük için canım
ama kütahyahdan aldığım 12 kişilik tam set sadece biraz daha küçük çok kaba ve büyük değil parçaları mesela servis tabakları falan çok iri değil hemde kampanyadan aldım ben 280 tl ye canım..
ama ben aldığım sırada 590 tl ye de çok sadece ve şık bir takım daha vardı kütahyada.. internet sitesindeki modellere aldanma sakın şişlideki mağazasına git neler neler var.... üstelik sade ve kullanışlı modellerde var...
git gör bak dokun öyle karar ver canım
ama bardak takımı olarak yada başka ürünlerden karacadan kesinlikle uzak dursun herkes...
ben en son 650 tl verip bardak takımı altım platin li yani gümüşlü deseni bütün üzeindeki gümüş yaldızlar soyulmuştu seritleri zigzaglı gibiydi bildiğin defolu ürün gönderdiler evime sonra geri verene kadarda göbeğim çatladı... tencere falanda almıştım ondanda hatalar çıktı iade ettim...
ben bardak takımı olarak paşabahçeden aldım ama bana piyasadakinin %70 falan altına geldi.. çalıştığım yer restorant ünlü büyük ve lüks bir restorant ... restorana bardak aldığımız yerden sipariş verdim ben bardaklarımı paşabahçe mağazasında 12 tl olan bardağın adedini 1,85 tl ye aldım ben ... ama ne hikmetse bu aralar marketlerdede indrimli satılıyor 2 li şeklinde ama ben
kahdeh su bardağı ve meşrubat bardağı olarak 12 li set halinde aldım...
evet gümüşlüler yaldızlılar daha şık ama zatn maikineye atılmıyor melinde yıkasan bile illaki bi tarafı soyuluyor canım ben bunları tercih ettim.
Eki Görüntüle 505395 Eki Görüntüle 505396
canım ben çeyiz setimi hisardan aldım bahama çeyiz seti yemek takımı yok benim aldığım sette henüz kullanmadım ama hepsini tek tek inceledim çok güzeller yani hisar iyi bir markadır o yönden için rahat etsin
Canımcım maalesef gıda mühendsi çalıştırmıyoruz biz keşke yardımcı olabilsem sana...
Aama bizim kalite denetimimiz falan dışardan yapılıyor. Hijyen vs.
O nedenle maalesef canım .. Ama çok üzüldüm şimdi bende yaşadım bu dönemi allah yar ve yardımcın olsun inşallahhh .
bılıyorum o setı de canım cok ıyı yapmışsın bende bı arastırmadan sonra alıcam sanırım bende once teflonlu setı alayım dedım ama sonra vazgectım sence teflon tencerelerın hepsını kullanır mısın bende ıkı adet teflon var bırde tefalden ıkı tane aldım mı tamamdır dıyorumda bana onlar cok gelmiştıde ondan vazgectım![]()
bende aynı seti artı bide kahvaltı takımıyla birlikte geçen yıl ankaradan 2000 tl ye almıştım.
hisar güzeldir, bence gözün kapalı alabilirsin.
teflon tavaların varsa set olarak alma derim bir tane pilav tenceren olsun tabi teflonda yapıyorsan yeter yok çelik tencerede yaparım dersen alma bile[/QUOTbır tane tavam bır tane pilav tencerem var iki tava aldım mı bu iş tamamdır ama ben şu vok taaları anlamıyorum o ne işe yarıyor içinde sebze falan kızartmak için mı?? yanı nasıl yemekler için kullanabılırız bır fıkrın var mı acaba??
ne yaptın canım karar verdin mi
karar verdım gıbı bişey cnm.dün bıze yakın hısar satan bı yere gıttım orada da malesef orada sipariş uzerıne getırıyorlarmış bende ben sırf onları gormek ıcın kalktım geldım dedım dokunarak gorerek almak ıstıyorum sonucta bole olacagını bılsaydım ınternettende sıpariş verırdım dedım sınır oldum yanı neyse onlarda kozyatagı carrefourda hisaın tum serılerı varmış oradan bakabılırsınız dedı ama kutahya porselenlere baktım çok şık modeller var dogru ama baya pahalı benım için hısarın setı daha uygun olacak gıbı gıdıp onu da goremedım bugun işim vardı da o yuzden ama hisarın setını alıcam![]()
karar verdım gıbı bişey cnm.dün bıze yakın hısar satan bı yere gıttım orada da malesef orada sipariş uzerıne getırıyorlarmış bende ben sırf onları gormek ıcın kalktım geldım dedım dokunarak gorerek almak ıstıyorum sonucta bole olacagını bılsaydım ınternettende sıpariş verırdım dedım sınır oldum yanı neyse onlarda kozyatagı carrefourda hisaın tum serılerı varmış oradan bakabılırsınız dedı ama kutahya porselenlere baktım çok şık modeller var dogru ama baya pahalı benım için hısarın setı daha uygun olacak gıbı gıdıp onu da goremedım bugun işim vardı da o yuzden ama hisarın setını alıcam![]()
neyse canım karar vermiş gibi olmakta güzel bi adım sayılır![]()
bılıyorum o setı de canım cok ıyı yapmışsın bende bı arastırmadan sonra alıcam sanırım bende once teflonlu setı alayım dedım ama sonra vazgectım sence teflon tencerelerın hepsını kullanır mısın bende ıkı adet teflon var bırde tefalden ıkı tane aldım mı tamamdır dıyorumda bana onlar cok gelmiştıde ondan vazgectım![]()
bende aynı seti artı bide kahvaltı takımıyla birlikte geçen yıl ankaradan 2000 tl ye almıştım.
hisar güzeldir, bence gözün kapalı alabilirsin.