- 24 Ağustos 2012
- 12.327
- 28.351
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzeler.. Tencerelerinde kulpları kırmızı olanından yok mu
çok güzeler.. Tencerelerinde kulpları kırmızı olanından yok mu
YOK CANIM HEPSININKI SIYAH OLACAK AMA bır arkadasım set halındekı urunlerden uzak dur dedıgı için sızın de bır fıkrınızı alayım dedım![]()
ben beğendim canım hisar güvenilir de bir marka
tek tek almak nasıldır araştırmadım şuan ama takım halinde almak genelde çok daha faydalı olur
peki seni düşündüren nedir bu konuda
peki arkadaşın tam olarak neden böyle söyledi acaba
hani bazı markaların gereğinden fazla parçası oluyor bundan dolayı söylemiş olabilir belki
damla öslemys ede sormuştum hatırladın mı?? oda setlrden uzak dur demiştı. bende dıger kızlara sorayım dedım bır fıkrınızı alayım dıye ablamlar hedıye alacaklar bunları bendetek yere odeme yapılsın dıye set halınde alayım hemde daha uygun olur dıye düşündüm
o porselenler konusunda uyardı kutahya almış o bende gecenlerde ona baktım ama sade bır model bulamadım hep gullu dallı acaba ben mı bulamadım:26:
evet canım hatırladım şimdi dönüp yorumunu okudum ve dediğim gibi o da gereksiz parçalardan bahsetmiş ama bu gösterdiğin seti tek tek incelediğimizde tencereleri falan gayet hoş duruyor sayıca da abartılı değil
yemek takımı ve çatal kaşık seti tam beğendiğim gibi sade şık
ama yinede acelen yoksa tam içine sinen bir model bulana kadar erteleyebilirsin almayı eğer hemen karar vereceksende dediğim gibi ben çok beğendim
inş her şey gönlünce olur canım
evet sade olması benimde tercihim gayet asil duruyor bana göre de
eğer tek alacaksan karacada beyaz altın modeli de gayet sade ve hoş
bir sürü porsolen tabak çeşidi var hepsine bak canım en içine sineni al..
gayet şık bır takım begendım ama ben köşeli bır takım düşünemıyorum bulaşık makınesınde kırılma riski varmış ve sofrada cok yer kaplıyormuş o yuzden tercıh etmıyorum yuvarlak modeller daha kullanışlıymış cnm![]()
bernardo ya bak canım..