• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hisar çeyiz seti Yardım

Kızlar hisar ve diğerleri arasında kaldım yine.

Korkmaz markayla ilgilide çok kötü birşey duymadım genelde memnunlar.

Porselendede kütahyanınkilerde çok şık yuvarlak porselenleri

Kahvaltı takımıda schaferinkiler çok tatlı geliyo, ben ne yapıcam bilmiyorum..

Hisar setinin fiyatınada bisürü eksik alabiliyorum ek olarak bu saydıklarımın içine..

hisarın mağazasına gidicem bu haftasonu, bakıcam porselen takımlara. almışken içinde yemek takımı.çatalı tenceresi vs olsun istiyorum canım. Öyle çok renkli bir takım almıcam misafir için. Kare yemek takımlarınıda çok beğeniyorum Aşağıdaki resimlerin dışında bi kaç tane dah agelmiş yeni, mağazasından bakıcam onlarada.
resim.aspx

riga-02.jpg

cnm parlak desenlilerde makinaya atinca desen yok olabiliyor..İyice bi sor bence..

cnm parlak desenlilerde makinaya atinca desen yok olabiliyor..İyice bi sor bence..

Canım bu hafta sonu hisar mağazasına gidicez, bi bakıcam,. Diğer bi kaç çeşiti gelmiş. Kare yemek takımı seviyorum ama yuvarlakta olabilir. Hisarın modelleri genelde sade. Hisar porselen kullanan arkadaşlar yok mu ki..

bu iki yemek takımından hangisini beğendiniz bu arada kızlar. diğer modellerini görmedim daha ama belki daha güzelleri vardı bu kare takımların

pinky canım muhakkak resim çek. bende geçen haftasonu kütahya porselen hisar karaca tefal falan tüm mağazaları gezdim. tencere takımlarımı tefalden almayı planlıyordum hiç de internette göründüğü gibi değilmiş.
hisarınkileri çok beğendim. hem yapışmaz tencere setimi hem çelik tencere setimi hemde çatal kaşık bıçak takımımı hisardan alacağım. ama hisar porselenlerde fazla çeşit bulamadım. yeni modelleri eklersen bende faydalanmak istiyorum
kaydirigubbakcemile5

kart_em canım kampanya var işte 15 mayısa kadar ben karelerden bu iki model var bir tekkataloglarında ama 2-3 tane dahagelmiş.Yuvarlak olan set 1790, kare olan set 1990. resim eklemeye çalışırım. Genelde sade ve şıklar. tek başına alsak 1100 tl bi yemek takımı hisarın

CANM BENM BEN DE BU FOTOSUNU KOYDUĞUN TAKIMDAN 1 AY ÖNCE FALAN SATIN ALDIM,YEMEK TABAKLARIM DEĞİŞK SANIRIM Bİ TEK(ADINI HATRLAMIYORUM),AMA ÇATAL BIÇAK BENMKİ DE MİLANO,Bİ DE YAKINDAN GÖRSEN VAR YA CANM,ŞAHANE BİŞEY!!!KARACA,SCHAFER FALAN MİDEMİ BULANDRDI ARTK BENİM!ÇİN MALI OLDUĞU İÇİN...ARTK DAYANAMAYIP İNKAR EDEMEYEN MAĞAZA YETKİLİLERİ BİLE HERKES DUYARLI OLSA DA,BÖYLE MALLAR SATILMASA,BİZ DE ALMAK ZORUNDA KALMASAK DİYOR!:oklava:

DEMEK İSTEDİĞİM HİSAR KALİTELİ CANM,AL VE GÜLE GÜLE KULLANa.s

kart_em canım kampanya var işte 15 mayısa kadar ben karelerden bu iki model var bir tekkataloglarında ama 2-3 tane dahagelmiş.Yuvarlak olan set 1790, kare olan set 1990. resim eklemeye çalışırım. Genelde sade ve şıklar. tek başına alsak 1100 tl bi yemek takımı hisarın

çelik kalitesi olarak hisarın üstüne tanımam ama porselen açısından aynı mıdır bilmiyorum:uhm: kütahya dan bi porselen takımı beğenmiştim o yemek takımını almaya karar verdim. ama tencere setlerim çatal kaşık bıçak setlerim hisar olacak kesinlikle.
tek tek almaya kalkarsak altından kalkılamayacak bir hal alıyor gerçekten kampanyaları takip etmek bizim yararımıza.
bak bi arkadaş porselen takımı olmadan bir set almış hisardan.eğer hisarın porselenlerinden yana şüphen varsa bunu da değerlendirebilirsin aslında http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12533112#post12533112

Esin arkadaşım yemek takımını mı kare aldın tam anlayamadım tatlım,
çatal kaşık takımı milanoyu bende cok begendim gercekten.

Canım porselen takımı olmadan 1600, yuvarlak porselenli alırsak da 1790 a geliyor daha hesaplı değil mi sence

Porselensiz olan setle ilgili:

Teflon tencerelerim var,
Çay tepsisini de çelik sevmiyorum,
bambu tarzında tepsiler dah açok hoşuma gidiyor
Çay bardakları desen renkli çay bardakları daha hoşuma gidiyor.

O yuzden porselenli sete yoğunlaşmış durumdayım

Ben de set olarak aldım ama içinde yemek takımı yoktu.
AÇıkcası hisar'ın ürettiği porselene pek güvenmedim.
Ama çelik ürünlerinden çok memnunum.. hatta geçen ay yani evlendikten 20 gün sonra yaktı tencereyi :)
başka bir tencere olsa çoktan çöpe atmıştım bulaşık mak attım yeni gibi çıktı.
Mercury set almıştım ben.
Kahvaltı takımı için şu ürünleri tavsiye ederim desen desen çok şık
http://www.noblelife.com.tr/ ben memnunum..
Yemek takımı için ise öyle çok seçeneğin var ki bence kendini sınırlama..
Güral porselenin retial serisini almıştım bir kaç ay oluyor alalı 300 liraya aldım çok daha uyguna geldi.
modelini de çok güzel..
demem o ki biraz araştırsan kaliteden ödün vermezsin gönlüne göre alırsın..

eevt canım derin gercekten memnunmusun çeliklerinden vss. Bu şekilde 1790 canım nasıl?

resim.aspx

1600 olan set içinde şunlar var
resim.aspx

Hisar Optima 89 Parça Çatal Kaşık Takımı.Fiyatı:437ytl olan modeller bu kampanyaya dahildir.
Hisar Mercury 9 Parça Teflon Tencere Takımı (Siyah,Lacivert ve Altın renkleri mevcuttur.)
Hisar Mercury 9 Parça Çelik Tencere Takımı
Ahşap 90 Parça Çatal Kaşık Takımı Kutusu,
Hisar Mercury Çaydanlık ve Demlik Takımı
Hisar Mercury Cezve Takımı
Hisar Ay 6 lt Düdüklü Tencere Gold,S,yah,Lacivert renkleri kampanya dahilindedir.
Hisar Ay 6'lı Çay Bardağı Takımı
Hisar Roma Saten 13 Parça Çay Seti
Hisar Sahan Takımı

ama çay bardağı tepsisi, sahan seti ya da teflonlara ihtiyacım yok

ben 1600 lira olan seti almışım ama inanılmaz pahalı olmuş.
ben 1300 aldım peşin 1600'lük seti..
2,5 ay oldu galiba çok zam yapmışlar düğün sezonu geliyor diye galiba..
çok memnunum canım,dedim ya yaktım tencereyi ama nasıl yaktım uyuyakalmışız patatesler tencere ile bütünleşmişti :)
temizlendi makine de,zaten alırken ömür boyu garantili demişlerdi.
teflon olan tencerelerden de memnunum,tek sıkıntım keşke kapakları cam olsamıydı diye düşünüyorum..?
çatal bıçak takımını ise günlük kullanmıyorum misafir için kullandım makine de yıkadım yine ki leke vs kalmadı..
memnunum özetle,güvenle alabilirsin..
ve eğer gerçekten 190 liraa geliyorsa yemek takımı kesinlikle onu da al..

Ya karar veremdim şimdi pahalı mı oluyor yoksa..
şimdi ortalama bir porselen yemek takımı azıcık da civcivliyse 450 civarı..
ben düğün sezonu evlenmedim ondna uyguna geldi biraz.
1790lık set de teflon set yok.
pahalı gibi oluyor sanki ya..?
hisar porselen kullanan biriyle görüşebilsen keşke..

Normalde hisarın yemek takımları canım 800 900 en uygunları,

alacağım setin içinde 1600 deki bardak tepsi, teflon olmayacak ama

çelik tencere, porselen takımı , çatal kaşık takımı , çaydanlık,cezve, olacak 1790 , kare porselen alırsam da 1990 ama sanırım yuvarlak alırım bilmiyorumm yaa üfff.. Banada dediğin gibi geldi yani porseleni çıkartsan en az 500 desen, diğerleri yine gercekten kampanyalı oluyor.

çatal bıçak takımı 700 diyelim..
tencere setine de işte cezvelerle vs 500 diyelim..
590 a geliyor yemek takımı canım..?

Back
X