• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hisar çeyiz seti Yardım

Düdüklü tencere zaten 200 civarıydı. tencere seti indirimli 500 lira şu an tek olarak alırsan.

Hisar'ın takımları hakkında bilgim yok keşke olsadı kaliteliyse bu kampanya çok uygun tatlım.
ama çok önemli değil yemek takımını ben ortalama birşey de alırım dersen pahalı olur bu set
bu çeyiz işleri çok fena :)
herşeyde aklı kalıyor insanın

Düdüklü tencere zaten 200 civarıydı. tencere seti indirimli 500 lira şu an tek olarak alırsan.

Aaaa evet ya düdüklüyü unuttum.
Tamamdır bu set sana uygun o zaman ama hisar'ın porselen kalitesi iyiyse tabii..
modelleri çok şıktı hatırlıyorum gidip baktın mı porseleni ince mi ağır mı..?
bir de köşeli alma sakın canım

Canım kütahyadan alsam 450 şöle güzel bi yemek takımı, bu kampanya da da 450 den daha az bi fiyata geliyor sanki. Düdüklü tenceresi de gerçekten güzel gibi, cezveleri çaydanlık, tencere falan zaten çok hoş hisarın. Üf cok zor gerçekten.Ama piyasaki yine iyi isimlerden biri hisar, porseleninide eminim kaliteli yapmıştır herhalde, çünkü bin tl ye satıyor bir takımını ..Nyese canım ben mağazasına gideyim içiem sinerse alırım artık of off

Çok tşk ederim tatlım yardımların için.

Kareli alıp almamakta karasızdım bende iyiki söledin canım ya kareli kullanışsız mıdır. Bende severim karelileri, ama makineyede problem oluyomuş. Porselenleri çok şık görünüyor, sade, çok renkli değil, tam misafirlik ağır.Bu cumartesi gidip mağazasına yakından bakıcam, ince ve kaliteli ise daha bi içime sinerr sanki.

Kareli kullanışlı değil ama şık olduğu konusunda katılıyorum.
sadece misafir için kullanılacaksa bir nebze tercih edilebilir.
inşallah en içine sineni alırsın canım,zevkle de kulanırsın
..

Canım benim çok tşk ederim. Kareli takımı alırsam bu set 1990 a geliyor. Kareli takımlar hep daha pahalı oluyor 10 taksit ayda 200. bencede çok şık kareliler, genelde misafir için olucak bu bahsettiğim takım.,

çünkü günlük için alıcam 12 kişilik ayrıca. bu özel günlerde, misafir geldiginde canım çektiginde kullanacagım bir yemek takmı olucak:)) karelilerde genelde sade modeller. mağazasına bi bakayım. inşallah guzel bir model vardır begeneceğim.

of derin ne zormuş bu işler gercekten, bi laf varmış ya bekara eş boşamak kolaydır die:))) anlıyorum şimdi nie söylendiğini. ya kare takım almak istesem içimden biri yuvarlak al diyor, öbür türlü desem yine bişey geliyor aklıma, aman yaa.

Ben de set olarak aldım ama içinde yemek takımı yoktu.
AÇıkcası hisar'ın ürettiği porselene pek güvenmedim.
Ama çelik ürünlerinden çok memnunum.. hatta geçen ay yani evlendikten 20 gün sonra yaktı tencereyi :)
başka bir tencere olsa çoktan çöpe atmıştım bulaşık mak attım yeni gibi çıktı.
Mercury set almıştım ben.
Kahvaltı takımı için şu ürünleri tavsiye ederim desen desen çok şık
http://www.noblelife.com.tr/ ben memnunum..
Yemek takımı için ise öyle çok seçeneğin var ki bence kendini sınırlama..
Güral porselenin retial serisini almıştım bir kaç ay oluyor alalı 300 liraya aldım çok daha uyguna geldi.
modelini de çok güzel..
demem o ki biraz araştırsan kaliteden ödün vermezsin gönlüne göre alırsın..

derinss noblelife ın kahvaltı setini mi aldın?? bende almak istiyorum ama kararsız kaldım. kalitesi kullanımı falan nasıl yardımcı olur musun kaydirigubbakcemile5

derinss noblelife ın kahvaltı setini mi aldın?? bende almak istiyorum ama kararsız kaldım. kalitesi kullanımı falan nasıl yardımcı olur musun kaydirigubbakcemile5

Canım annem kullanıyordu ben bekarken..
Sonra bende aldım,2 aylık evliyim hiç elimde yıkamadım hep makina da ne soldu ne birşey oldu.
Desenleri çok şirin,dolap kenarlarına çarptım bir kaç kez kırılmadı sağlammoş.
Annem de memnun tavsiye ederim. parçaları kullanışlı.
güral kütahya vs beğenmedim kaba ve kullanışsız geldi bunun çizgileri ince bence şık..

Canım annem kullanıyordu ben bekarken..
Sonra bende aldım,2 aylık evliyim hiç elimde yıkamadım hep makina da ne soldu ne birşey oldu.
Desenleri çok şirin,dolap kenarlarına çarptım bir kaç kez kırılmadı sağlammoş.
Annem de memnun tavsiye ederim. parçaları kullanışlı.
güral kütahya vs beğenmedim kaba ve kullanışsız geldi bunun çizgileri ince bence şık..

bende çok beğendim ama satıcı yeni çıktığı için pek tavsiye etmiyorum jkendini kanıtlamış markalardan alın bence dedi.kafamçokkarıştı çeyiz konusunda bu kadar ince düşüneceğimi hiç sanmıyordum mesela normalde hiç dikkat etmeden yemek yediğim bir tabak bile binlerce kez düşünebiliyormuş:1no2:

Kızlar bugün gittim hisara baktım tüm yemek takımlarına ama çok içime sinmedi. Birde kare takımlar hoşuma gitmedi ne kutahyanın ne hisarın ne bernardonun ya kahvaltı takımı gibi basit durmuştu.Hep inceledim. Kızlar hisardan alırsam yuvarlak alcam dedim amaa madem yuvarlak almaya karar verdim aşağıdaki kütahyanın bir modeli bana çok şık geldi kızlar sizzce nasıl? Hisar setinden vazgeçtim sanırım kızlar..Hisardan alacağım setle aynı paraya şunları alabiliyorum,

Korkmaz çatal bıçak takımı, korkmaz hiper maviş set, kütahya porselen takımı,bornoz takımı, uyku seti, kahvaltı seti, bir de pratik küçük el süpürgesi hediye ediyolarmış.
Alacaklarımı aşağıda eklicem lüufen fikirlerinizi bekliyorum Lütfen yardım edin arkadaşlar.
tugba2.jpg

mv-3.jpg

A2440-sile-ckb-2.jpg

Kahvaltı seti schaferdan
151-2.jpg

Bu alttakide hisarda beğendiğim porselen takımı, resimde daha sade durmuş, ama çizgileri var beyaz ince ince
milano-2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hisar seti alırsam içind eşunlar var tekrar edeyim
resim.aspx

Hisar 85 Parça Yemek Takımı
Hisar 89 Parça Çatal Kaşık Takımı kampanyaya dahil modeller: Rio Milano Madrid Milenyum Mercury
Hisar Monaco 9 Parça Çelik Tencere Takımı
Ahşap 90 Parça Çatal Kaşık Takımı Kutusu,
Hisar Monaco Çaydanlık ve Demlik Takımı
Hisar Monaco Cezve Takımı
Hisar Ay 6 lt Düdüklü Tencere

Açıkcası hisarın da tencereleri ve düdüklüsü milano çatal bıçak takımı cok güzeldi, bu beğendiğim yemek takımıda güzeldi sade ve cok hoş duruyordu. üf kararsız kaldım

canım sana ilk yorum yapan bendim.diğer markalara bakınca fikrin değişir demiştim.nitekim de öyle olmuş.gösterdiklerinin hepsi güzel.gerisi senin maddi durumuna kalmış.
benim yemek takımım maas diye bir marka.4 yıldır kullanıyorum makinede yıkıyorum hiçbir şikayetim yok.daha zengin olsaydım tabi ki daha pahalı bişey alabilirdim.
o kadar kafana takma yani hangisinde yemek yapmak ve yemek seni mutlu edecekse onu al.

Canım benim çoktşk ederim cevabın için.Benim demek istediğim aynı paraya, bu diğer kampanyayla daha cok şey alabiliyoruz aslında + uyku seti+tost mak+bornoz takımı gibi. öylemi yapsam diyorum yoksa kalitelidir die hisar setinimi alsam. Yeni ev kurucaz, çok masrafımız olucak haliyle. Offf haklısın benim karar vermem lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
konuyu uzaktan takip ediyorum ve açıkcası cok merak ettim hangisini karar verdiğini
ben bu hafta sonu hisara gidip bakacağım. Kime sorsam hisar hakkında olumlu şeyler söylüyor.
Az olsun öz olsun diye düşünenlerdenim benim.....

Hangisine karar vermiş olursan ol, hayırlı olsun canım

latinsugar canım benim çok tşk ederimm çok..kararım: hisarın çeyiz setini almaya karar verdik, bernardo, kütahya,güral,karaca bütün porselen mağazalarını gezdim. Kare takımlarına baktım, ama kare takım almamaya öncelikle karar verdim.

Hisarın milano yemek takımı, milano çatal bıçak takımı( sade) yani hisar çeyiz setini alıcam, fiyatı 1790 olanı, bunlar kaliteli olsun , misafir uyku seti ve bornoz takımını, kahvaltı takımını da yine promosyonlu kaliteli bişi bulursam öyle alırım artık.

Back
X