• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hisar çeyiz seti Yardım

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
Kızlar bi yardım edin. Çeyiz setini hisardan alalım diyoruz, Hisar daha mı kaliteli gerçekten.
Beğendiğim ürünlerin resimlerini eklicem kızlar.Almışken kaliteli olsun diyoruz ama isim için pahalıysa gereksiz, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz.

resim.aspx

begendiklerin gerçekten güzel ama diger markalara da bak bence kesin fikir değiştirirsin..devir hesap devri..daha ucuz markalar var çok da güzel...

Şu anda 1790 bu setin fiyatı, kare yemek takımıda seçebiliyoruz. Karar veremedim

Hisar 85 Parça Yemek Takımı
Hisar 89 Parça Çatal Kaşık Takımı kampanyaya dahil modeller: Rio Milano Madrid Milenyum Mercury
Hisar Monaco 9 Parça Çelik Tencere Takımı
Ahşap 90 Parça Çatal Kaşık Takımı Kutusu,
Hisar Monaco Çaydanlık ve Demlik Takımı
Hisar Monaco Cezve Takımı
Hisar Ay 6 lt Düdüklü Tencere Siyah,Lacivert renkleri kampanya dahilindedir.

çelik olarak hisar gerçekten kaliteli.ama porselenlerine bir şey diyemem.yemek takımımı kaliteli bişey istediğimden bone china almıştım ama misafir çatal kaşığım tencere setim çaydanlık cezvelerim falan hep hisar.dediğim gibi çelikte hisar ama porselen senin tercihinyerimseniben

üf kafam karıştı benim. Öbür türlü alıcaklarım şöyleydi:

schaferdan 42 parça kahvaltı takımı,

schafer yada kutahya porselen takımı

korkmaz 101 parça şile çatal kaşık takımı

korkmaz maviş hiper tencere seti:
6 parça Maviş Omlet Set
4 parça Maviş Tombik Çaydanlık Tk.
4 parça Maviş Cezve Takımı
2 parça Maviş Turbo Düdüklü Tenc.
6 parça Maviş Servis Takımı
3 parça Maviş Tost Makinesi (Hediye)
bu şekilde mi alsam acaba diyordum aslında. Yaklaşık aynı fiyata geliyo ama içinde daha çok şey oluyor. Sizce ne yapsam bennn yaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
eğer bu saydığın iki setten birini alcaksan kesinlikle hisarınkini al derim.ben çeyizlerimi alırken satıcıya sordum hisar mı korkmaz mı dedim.ben ikisini de satıyorum ama kalite sorarsan hisarla korkmaz kıyaslanmaz bile dedi.hisar çok çok daha iyi yani

ama diğerlerinin seti içinde de daha çok parça oluyor canım yaa.. hisar setinde az şey var ama çok para

az olsun öz olsun derim ben.hisarın setindeki parçalar çok rahat işini görür.korkmazı da alsan hisarı da alsan bi iki tane yapışmaz tava alacaksın zaten.almışken kalitelisini alderim.ben de çeyiz almadan önce forumdan çok faydalandım.o zamanlar ben de schafer kahvaltı yakımlarını çok beğeniyordum ama forumdaki arkadaşların tecrübeleri sayesinde vazgeçtim.çeyiz alıyorsun sonuçta bi kere alıyosun iyi bişey olsun.tabi gene de seçim senin tatlımopuyorumnanaktan

canım benim haklısın aslında, kahvaltı takımını kütahyadan mı alsam o zaman , scahferin renkleride cok gusel bi tanesini cok beğendim, kötümüymüş kalitesi.
hisarın takımıda çok şık görünüyo, biz biraz daha düşünelim en iyisi.

Hisarın çeyiz setini alırsam kare takımı seçersem 100 tl fark ödemem gerekiyomuş 1890 a geliyo o set.ıçinde tost makinesi ve kahvaltı takımı yok sadece.

bence gayet uygun canım.tost makinesi gibi şeyleri de beyaz eşya almaya gittiğinde hediye istersinkaydirigubbakcemile2işine karışmak gibi olmasın ama yerinde olsam kahvaltı takımı da almazdımsempatiksalakcinnisenin beğendiğin bi kahvaltı takımı varsa sen bilirsin ama sırf almış olmak için de alma bence.yemek takımının içindeki parçalar yeterli oluyo.onun yerine yemek takımına uygun katlı servis gibi değişik parçalar al hem kahvaltıda poaçaları kekleri onunla servis edersin şık olur hem de normal yemek takımınla da kullanırsın.opuyorumnanaktanay çok konuştum çok karıştım galiba:kedi:sen gene de düşün gönlüne de kesene de hoş geleni yap canımkaydirigubbakcemile3

canım benim olurmu öyle şey, ben fikrinizi almak istedim zaten
Kahvaltı takımını gercekten kullanmak için alıcam her bir parçasını kullanırım ben:)

Hisarla, diğerleri arasında kaldım bakalımm çok kararsızım

Kızlar hisar kare yemek takımı

resim.aspx

nasıl? ben çok beğendim çok sade ve şık

Kızlar bir Hisar Milano 115 Parça çatal kaşık seti, kullanan arkadaşlar varsa memnun musunuz.

resim.aspx

ya da Hisar Nice SADE 89 Parça Çatal Kaşık Takımı

resim.aspx

Son düzenleyen: Moderatör:
canım hisara gitsen korkmazı korkmaza gitsen hisarı kötülüceklerdir .bence git kendin gör hangisi içine sinerse onu al. bence ceyiz işi tamamiyle içine sinerek alınmalı. gez dolaş diger markalarada bak bu ikisinin arasından dersen bence hisarı al. ama hemen almak istiyorum zamanım yok hepsine ihtiyacım var diye düşünüyorsan korkmazda kötü bi marka degil bence. ama schefferden olumsuz yorum cok duydum onu tavsiye etmem

Canım hisar almaya karar verdik kesin. Bu resimde gösterdiğim yemek takımı üretilmiyomuş, ama bir web sitesinde buldum aynı çeyiz setli hisarın, bu yemek takımıda var orda, sanırım eski stoklarından kalma.. Almışken hisar alalım diyoruz.

Ama üretilmeyen bi yemek takımı almakda saçma kırılırsa nerden vericekler parçasını. Neyse kızlar yuvarlak alabilirim yemek takımını bakalım

hisar mutlaka daha iyidir canım en iyisini yapmıssın zaten takımı cok begendigini söylemişssin bence gerisi boş.şimdiden hayırlısı olsun tatlım. yerimseniben

mlk35 canım teşekkür ederim. Canım bir tek yemek takımında hangi model alıcam karar veremedim.ne zormuş bu işler yaaaaa offf

hisar cok yerde satılıyo canım bence netten bakma git kendin gör bide yanlıs hatırlamıyorsam yemek takımı olmadanda böyle tencere takımı kampanyası vardı hisarın bi onu da arastır olmadı yemek takımını baska bi marka alırsın. bende cok kararsızdım senin gibi yemek tkımı begenmiştim gerisi kalmıstı bigun bernardoda catal kasık takımını cok begendim ve herseyi ordan almak nasip oldu. yani hep bu fikirdeyim anlıyacagın eger zaman problemin yoksa tamamdır diyene kadar bak.

hisarın mağazasına gidicem bu haftasonu, bakıcam porselen takımlara. almışken içinde yemek takımı.çatalı tenceresi vs olsun istiyorum canım. Öyle çok renkli bir takım almıcam misafir için. Kare yemek takımlarınıda çok beğeniyorum Aşağıdaki resimlerin dışında bi kaç tane dah agelmiş yeni, mağazasından bakıcam onlarada.
resim.aspx

riga-02.jpg

Back
X