Oğlunuzla ilişkiniz nasıl? Sevgilisi varmış anladığım kadarıyla, bu onun için daha fazla masraf anlamına gelebilir bazen. Ekstra ihtiyaçları için sizden rahatça para isteyebiliyor mu? Eğer bunu isteyebileceği kadar yakın ve anlayışlı bir ilişkiniz yoksa o yüzden çalmış olabilir.
Hatırlıyorum, ben lise 1 de iken - yani 14 yaşında- bir erkek arkadaşım vardı ama masum bir ilişki. Ailem ise şiddetle bu konulara karşı çıkardı, onu sadece okulda görürdüm ve kimseninde haberi yoktu. Günlük harçlığım sanırım o zamanlar 2tl idi, sadece kantinden öğle arası tost çikolata falan almalık :). Sevgililer günü geldiğinde param olmadığından ama illada ona hediye almak istediğimden bi kez babamın, anneme işe gitmeden önce sabah tezgaha bıraktığı 20tl parayı çalmıştım. Ve ona bir tshirt almıştım. Çok yanlış evet ama çocuktum, ve ailem bu konularda çok tutucu, ve hemen her konuda çok kısıtlayıcı idi. Sonra akşamına annem babam oturmuş konuşuyorlardı, babam 'ben koydum oraya para niye inanmıyorsun' falan diyor, annemde 'ben para falan görmedim, para falan yok' diye diretiyordu. Sonra ikiside dönüp bana baktı tabiki
. Yüz yalan ile işin içinden sıyrılmaya çalıştım ama onlar benim yaptığımdan eminlerdi ve günlerce uyuşturucumu sigaramı yada başka zararlı ne olabilir diye sorguladılar beni günlerce odama kapattılar, lise sonuna kadarda hiçbir arkadaşımla buluşmadım, okul etkinliğine gönderilmedim, asla sosyalleşemedim
okula gidip öğretmenlerimle görüştüler falan, yerin binbir dibine girmiştim.
Bazen masum birşeyde olabilir aslında çok zararlı olmayan. Belki onu para istemeye cesaretlendirseniz?
Bilmiyorum, ebeveyn değilim çocuğum yok, sadece kendi gençliğimdeki bir anımı anlatmak istedim