HIRSIZLIK MI ACABA?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zaren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sız cok ıyı bır ınsansınız cok guzel ve dogru bır yaklasımda bulunmussunuz bana gore

Kaybolan şeylerin sizin için değeri olmadığını düşünüp almış olabilirler. Ki zaten daha fazlasını veriyormuşsunuz. Değerli bir eşyanız kaybolursa bence konuşma yapmanız mantıklı olur.

O kadar yardım etdiğinizi yazdıktan sonra vazelin ve çokoprensin ortadan kaybolduğu konunun başlığına hırsızlık mı acaba diye başlık olmamış.
Çokoprens bisküviyi mi diyorsunuz?
Bakınız değerli kiymetli, neyiniz varsa yatak odasında olsun, yardımcınız olmasın evinize çocuklu arkadaşınız ve ya akrabanız gele bilir onlar olsun herşeyi ortada bırakmayın. Çocuk bunlar adı üstünde, olur da alır canları çeker birşey olur yani. Yatak odanıza koyup kilitleyin. Kusura bakmaz kimse oda kilitli olduğu için orası sizin özel alanınız. Ve çocukların annesine sorun. Eğer çocuklar almışsa annelerinin bilip müdahale etmeye çözümü kendisinin bulmaya hakkı var.

çok çok güzel yaklaşmışsınız tebrik ederim gerçekten :))

Çok iyi niyetli minnoş bir şekilde davranmışsınız.
Ben olsam kollarından tuttuğum gibi kapıya koyardım

Siz çok iyi bir insansınız ama ne yazık ki böyle güzel yol gostermeler felan insanlarda geçici tesirler oluyor. benim güvenim bir kere kirildiysa bir daha eve almazdım.yuzunuz yumuşak diye devam edebilirler şimdi gelsin bana lincler ama ne yazık ki tecrübeyle sabit .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…